Neteče voda do pračky

5
8.8.23 20:04

Neteče voda do pračky

Prosím vás jdu s prosbou už ze zoufalství. Přestěhovala jsem se do nového bytu, kde po přestěhování jsem zjistila že nefunguje pračka. Ona šla zapnout ale dělala zvuky ale nepouštěla vodu.. majitel mi řekl ze nejspis bude stará ať koupim novou tak jsem objednala novou i s instalaci kde pan to pak nemohl zprovoznit, protože zase nenatýkala voda.. řekl mi ať zavolám hodinového manžela aby mi vyměnily rohovy ventil.. ty přišli a řekli mi že je naprosto vše v poradku, ze problem je v pracce…(která je nová) takže jsem zaplatila jim 3tisice za nic ale pracku nemám stále funkční..
Prosím co mám už delAt? Volala jsem do Datartu abych pracku reklamovala, ale není to divné ze stará pracka nenapouštěla a nová též ne?
Jsem vážně už zoufalá… :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
66526
8.8.23 20:16
@Kule552 píše:
Prosím vás jdu s prosbou už ze zoufalství. Přestěhovala jsem se do nového bytu, kde po přestěhování jsem zjistila že nefunguje pračka. Ona šla zapnout ale dělala zvuky ale nepouštěla vodu.. majitel mi řekl ze nejspis bude stará ať koupim novou tak jsem objednala novou i s instalaci kde pan to pak nemohl zprovoznit, protože zase nenatýkala voda.. řekl mi ať zavolám hodinového manžela aby mi vyměnily rohovy ventil.. ty přišli a řekli mi že je naprosto vše v poradku, ze problem je v pracce…(která je nová) takže jsem zaplatila jim 3tisice za nic ale pracku nemám stále funkční..
Prosím co mám už delAt? Volala jsem do Datartu abych pracku reklamovala, ale není to divné ze stará pracka nenapouštěla a nová též ne?
Jsem vážně už zoufalá… :nevim: :nevim:

bude problém v přívodu vody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
8.8.23 20:18

@vokishka A co s tím mám prosím dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102704
8.8.23 20:20

@Kule552 No a nwmas ten rohacek zavreny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66526
8.8.23 20:25
@j.a.n.i1 píše:

otevřený, ne. Já zavírám a otevírám vodu na praní. Taky jsme ho právě měli rozbitý, pračka nebrala vodu. Manžel to otevřel kleštěma, než koupil nový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8628
8.8.23 20:31

Odšroubuj hadici od přívodu vody, podrž si pod tím kýbl a zkus pustit, jestli z toho jde voda. Ale celé mi to příjde nějaké divné, tohle by určitě vyzkoušel i ten, co jí přijel zapojit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17024
8.8.23 20:32
@Kule552 píše:
Jsem vážně už zoufalá… :nevim: :nevim:

Taky bych to viděla na vadný přívod vody, zbytečně se řešila pračka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102704
8.8.23 20:37
@Dahlia0409 píše:
Taky bych to viděla na vadný přívod vody, zbytečně se řešila pračka :nevim:

Tak zas to vyzkousim snadno, ne. Odpojim pracku a bud tece nebo netece :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25073
8.8.23 20:38
@j.a.n.i1 píše:

Dobrý dotaz. Máte pořádně otevřený ventil, zakladatelko? Já to dělám ručně před každým praním a pak ho zase zavírám.

Příspěvek upraven 08.08.23 v 20:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
8.8.23 20:38

@j.a.n.i1 No teče ale není to třeba nějaký silny proud..kybl se mi naplnil za nějakých 10 minut cca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102704
8.8.23 20:39
@vokishka píše:
otevřený, ne. Já zavírám a otevírám vodu na praní. Taky jsme ho právě měli rozbitý, pračka nebrala vodu. Manžel to otevřel kleštěma, než koupil nový.

No, tak jestli ho prave nema jen zavreny, když se ten, kdo ho mel měnit tvaril, ze je vse ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
8.8.23 20:39

@lucad77 Právě že to zkoušel i instalatér i ten z Datartu ale voda nenapouštěla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25073
8.8.23 20:40
@Kule552 píše:
@j.a.n.i1 No teče ale není to třeba nějaký silny proud..kybl se mi naplnil za nějakých 10 minut cca

Slabý tlak vody? Není ta hadička někde skříplá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102704
8.8.23 20:41
@Kule552 píše:
@j.a.n.i1 No teče ale není to třeba nějaký silny proud..kybl se mi naplnil za nějakých 10 minut cca

Tak to bych rekla, ze bude malo a pracce se to nebude libit, ma na hadici pojistny ventil a maly tlak mize blbe vyhodnocovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
8.8.23 20:44

@j.a.n.i1 Dobre a jak mužů toto řešit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie