Neteče voda do pračky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36189
8.8.23 21:12
@Kule552 píše:
@j.a.n.i1 Dobre a jak mužů toto řešit?

To by měl ale řešit majitel a ne ty :nevim: jsi v pronájmu? Ta pračka už tam byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31323
8.8.23 21:17

Heled a odtok jste zkoumali? Me pracka nenapoustela, kdyz mela ucpany odtok, byla tam pojistka, ktera nedovolila pracce napouštět, kdyz odtok nebyl v cajku. Kdysi pred lety sem se taky dost navztekala, nez jsem na to přišla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25058
8.8.23 21:18
@Mar__tanka1983 píše:
Heled a odtok jste zkoumali? Me pracka nenapoustela, kdyz mela ucpany odtok, byla tam pojistka, ktera nedovolila pracce napouštět, kdyz odtok nebyl v cajku. Kdysi pred lety sem se taky dost navztekala, nez jsem na to přišla…

Když má pračku novou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8567
8.8.23 21:25
@Mar__tanka1983 píše:

To je pravda a některé pračky jsou i citlivé na podtlak z odtoku, když je to několikapatrová budova. Stačí hodit na otestování vypouštěcí hadici na volno do umyvadla nebo vany, jako se to dělávalo dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81528
8.8.23 21:33

Máš odmontovanou aretaci bubnu?
Ale spíš to bude ten přítok vody, jestli to neteče pořádně ani odmontovaný…To musí řešit majitel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31323
8.8.23 21:45
@lucad77 píše:
Když má pračku novou?

Nemuze to být ucpane tam, kam se ten odtok montuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14899
8.8.23 21:45

V hadici muže byt bílý plastový spuntik a proto to tam neteče. Není tam? :lol: normálně ho vyloupnes a voda do pračky poteče.

Bývá tam v tom závitu, kde se hadice napojuje na přívod vody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81528
8.8.23 21:48
@Semtex píše:
V hadici muže byt bílý plastový spuntik a proto to tam neteče. Není tam? :lol: normálně ho vyloupnes a voda do pračky poteče.Bývá tam v tom závitu, kde se hadice napojuje na přívod vody.

Nicméně, proč by ale natékal 10 min kýbl vody ventilem do pračky? To je samo o sobě divný, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25058
8.8.23 21:52
@Lama Lama píše:
Nicméně, proč by ale natékal 10 min kýbl vody ventilem do pračky? To je samo o sobě divný, ne?

A hlavně tam už pračka předtím byla, ve které se asi pralo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81528
8.8.23 21:59
@lucad77 píše:
A hlavně tam už pračka předtím byla, ve které se asi pralo. :nevim:

Jestli to neteče z toho kohoutku tak je prostě něco blbě v tom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14899
8.8.23 22:13
@Lama Lama píše:
Nicméně, proč by ale natékal 10 min kýbl vody ventilem do pračky? To je samo o sobě divný, ne?

To je divny, prehledla jsem. Nicméně já jsem si takhle jednou objednala zapojeni pračky, oni to pripojili, a voda do toho netekla, což jsem zjistila až následně. Tak jsem si to odsroubovala hadici a byl tam! Dala jsem jim blbka petikilo za nic :roll: teda Ok, za výnos a vybaleni a umístění, to byla pakarna. Ale připojit to ta paka očividně neumela :lol: Věděla jsem to, protože predtim se pracku pokoušel připojit ex několik hodin, neslo mu to, tak jsem jenom přišla, chtěla jsem mu psychologicky pomoct a koukala na to a byl tam ten bilej spuntik :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nicméně jo, pokud voda teče celkově malo, muže to pracka brat jako ze neteče vůbec a nemůže napouštět.

Zakladatelko a z ostatních kohoutku v byte voda teče normálně? A proč sis vlastně volala na manipulaci s instalacemi hodinového manzela a ne instalatera? :lol: Tomu úplně nerozumím.

Muze byt zrezla součástka, ucpaná trubka, zavřené někde něco cestou nebo u meraku, muže byt únik vody někde a tak dále a tak dále… pozvi si nejakeho inteligentního instalatera s mozkem a ať to proste vyresi - ať to opraví nebo ať ti někam dá nový vývod s novým kohoutem, třeba ke sprchové baterii nějakou jakoby “rozdvojku”, pokud je tlak dostatečný tam. A ať odzkousi před tebou tu pracku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tala20
9.8.23 00:27
@Kule552 píše:
jsem zjistila že nefunguje pračka. Ona šla zapnout ale dělala zvuky ale nepouštěla vodu. … tak jsem objednala novou i s instalaci kde pan to pak nemohl zprovoznit, protože zase nenatýkala voda. … Prosím co mám už delat?

@Kule552, problém je mezi ušima - tam, kde normálně bývá mozek.

Jestliže neteče voda do pračky, pak je nutné vyřešit přívod vody do pračky. Ne kupovat novou pračku!

• Citovat
  • Upravit
21059
9.8.23 03:27
@Kule552 píše:
@j.a.n.i1 No teče ale není to třeba nějaký silny proud..kybl se mi naplnil za nějakých 10 minut cca

No jestli ti kýbl natika 10 minut, tak bude problém v přívodu vody. Však to musíš vidět, že je nějaký malý curek vody s minimálním tlakem. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
9.8.23 06:06

@Semtex stalo se mi to samý.500 Kč za nic. Myslim, že všechno už je tady zmíněný. Ja měla po přestěhování taky problém v bytě. Nasla jsem si lidi, co tu bydleli predemnou a zjišťovala, jestli měli stejný potíže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí