Neteče voda do pračky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Kule552 píše:
@j.a.n.i1 Dobre a jak mužů toto řešit?
To by měl ale řešit majitel a ne ty
jsi v pronájmu? Ta pračka už tam byla?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Heled a odtok jste zkoumali? Me pracka nenapoustela, kdyz mela ucpany odtok, byla tam pojistka, ktera nedovolila pracce napouštět, kdyz odtok nebyl v cajku. Kdysi pred lety sem se taky dost navztekala, nez jsem na to přišla…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mar__tanka1983 píše:
Heled a odtok jste zkoumali? Me pracka nenapoustela, kdyz mela ucpany odtok, byla tam pojistka, ktera nedovolila pracce napouštět, kdyz odtok nebyl v cajku. Kdysi pred lety sem se taky dost navztekala, nez jsem na to přišla…
Když má pračku novou?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mar__tanka1983 píše:
To je pravda a některé pračky jsou i citlivé na podtlak z odtoku, když je to několikapatrová budova. Stačí hodit na otestování vypouštěcí hadici na volno do umyvadla nebo vany, jako se to dělávalo dřív.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máš odmontovanou aretaci bubnu?
Ale spíš to bude ten přítok vody, jestli to neteče pořádně ani odmontovaný…To musí řešit majitel
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucad77 píše:
Když má pračku novou?
Nemuze to být ucpane tam, kam se ten odtok montuje?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V hadici muže byt bílý plastový spuntik a proto to tam neteče. Není tam?
normálně ho vyloupnes a voda do pračky poteče.
Bývá tam v tom závitu, kde se hadice napojuje na přívod vody.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Semtex píše:
V hadici muže byt bílý plastový spuntik a proto to tam neteče. Není tam?normálně ho vyloupnes a voda do pračky poteče.Bývá tam v tom závitu, kde se hadice napojuje na přívod vody.
Nicméně, proč by ale natékal 10 min kýbl vody ventilem do pračky? To je samo o sobě divný, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lama Lama píše:
Nicméně, proč by ale natékal 10 min kýbl vody ventilem do pračky? To je samo o sobě divný, ne?
A hlavně tam už pračka předtím byla, ve které se asi pralo. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucad77 píše:
A hlavně tam už pračka předtím byla, ve které se asi pralo.
Jestli to neteče z toho kohoutku tak je prostě něco blbě v tom.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lama Lama píše:
To je divny, prehledla jsem. Nicméně já jsem si takhle jednou objednala zapojeni pračky, oni to pripojili, a voda do toho netekla, což jsem zjistila až následně. Tak jsem si to odsroubovala hadici a byl tam! Dala jsem jim blbka petikilo za nic
teda Ok, za výnos a vybaleni a umístění, to byla pakarna. Ale připojit to ta paka očividně neumela
Věděla jsem to, protože predtim se pracku pokoušel připojit ex několik hodin, neslo mu to, tak jsem jenom přišla, chtěla jsem mu psychologicky pomoct a koukala na to a byl tam ten bilej spuntik
![]()
Nicméně jo, pokud voda teče celkově malo, muže to pracka brat jako ze neteče vůbec a nemůže napouštět.
Zakladatelko a z ostatních kohoutku v byte voda teče normálně? A proč sis vlastně volala na manipulaci s instalacemi hodinového manzela a ne instalatera?
Tomu úplně nerozumím.
Muze byt zrezla součástka, ucpaná trubka, zavřené někde něco cestou nebo u meraku, muže byt únik vody někde a tak dále a tak dále… pozvi si nejakeho inteligentního instalatera s mozkem a ať to proste vyresi - ať to opraví nebo ať ti někam dá nový vývod s novým kohoutem, třeba ke sprchové baterii nějakou jakoby “rozdvojku”, pokud je tlak dostatečný tam. A ať odzkousi před tebou tu pracku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kule552 píše:
jsem zjistila že nefunguje pračka. Ona šla zapnout ale dělala zvuky ale nepouštěla vodu. … tak jsem objednala novou i s instalaci kde pan to pak nemohl zprovoznit, protože zase nenatýkala voda. … Prosím co mám už delat?
@Kule552, problém je mezi ušima - tam, kde normálně bývá mozek.
Jestliže neteče voda do pračky, pak je nutné vyřešit přívod vody do pračky. Ne kupovat novou pračku!
- Citovat
- Upravit
@Kule552 píše:
@j.a.n.i1 No teče ale není to třeba nějaký silny proud..kybl se mi naplnil za nějakých 10 minut cca
No jestli ti kýbl natika 10 minut, tak bude problém v přívodu vody. Však to musíš vidět, že je nějaký malý curek vody s minimálním tlakem. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Semtex stalo se mi to samý.500 Kč za nic. Myslim, že všechno už je tady zmíněný. Ja měla po přestěhování taky problém v bytě. Nasla jsem si lidi, co tu bydleli predemnou a zjišťovala, jestli měli stejný potíže
- načítám...
- Citovat
- Zmínit