Digestoř- odtah ven - filtry

6
2.8.23 16:29

Digestoř- odtah ven- filtry

Ahoj,
mám doma digestoř na odtah ven. Když jsem ji kupovala byl k ni pouze pribalen takovy kovovoy filtr( asi tukovy), ktery se dá mýt v myčce.
Po 2 let pouzivani digestore pouze s timto filtrem se v motoru udělala mastnota, která se težce umyje. Filtr jsem pravidelne kazde 3 mesice myla a nevim zda je potreba koupit dalsi filtr k tomu aby se nezaspinil motor, kdyz mam digestor na odtah ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11845
2.8.23 17:04

A co říká návod? Já tam krom toho kovového mám teda ještě uhlíkový který mi přišel v balení s tou digestori a žádnou mastnotu uvnitř nevidím..jen na těch filtrech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3391
2.8.23 17:11
@Jana2721 píše:
Po 2 let pouzivani digestore pouze s timto filtrem se v motoru udělala mastnota, která se težce umyje.

Co konkretne znamena „V MOTORU“? Ked dam u nas dole tie kovove mriezky (ano umyvaju sa v umyvacke) tak je tam vidiet ‚lopatkove koleso‘ ventilatoru ktore taha ten vzduch von. Nikdy som ho neumyval, je samozrejme primerane ‚olezle‘ ale je olezle stale rovnako, proste pouzivane. Na motor vobec nesaham (ani nieje moc pristupny), tak neviem ako to myslis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
2.8.23 17:15

Proste kdyz otveru tu mrizku( kovovy filtr) lze videt motor. Takovy vetrak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
2.8.23 17:16

AEG Mastery DBB 5660 HM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
2.8.23 17:18
@IcePlanet7 píše:
Co konkretne znamena „V MOTORU“? Ked dam u nas dole tie kovove mriezky (ano umyvaju sa v umyvacke) tak je tam vidiet ‚lopatkove koleso‘ ventilatoru ktore taha ten vzduch von. Nikdy som ho neumyval, je samozrejme primerane ‚olezle‘ ale je olezle stale rovnako, proste pouzivane. Na motor vobec nesaham (ani nieje moc pristupny), tak neviem ako to myslis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3391
2.8.23 17:35

Ten vetrak samozrejme bude vzdy mierne ‚olezly‘ ako hovorim ja som ho nikdy nemal potrebu cistit, zvesim kovove filtre, hodim do umyvacky a tym to hasne.
Zalezi ako sa ti to na tie lopatky chyta, ak vela a obmedzuje to vzduch tak to asi treba riesit, ale ak je to iba ze niesu ‚ciste‘ tak to by som neriesil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20905
2.8.23 17:51
@Jana2721 píše:

Větrák není motor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
2.8.23 18:07

@Cenarius
@IcePlanet7
Posilam Fotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
3.8.23 10:38

Nekdo rady?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3391
3.8.23 13:39

Za mna je to lahko olezle a ak sa stav nemeni tak by som to nechal tak.
Urobil som si moralnu poznamku sa dnes vecer pozriet presne na nas dovnutra, dufam ze nezabudnem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3391
4.8.23 16:26

U nas sa k tomu zle dostava, sotva som tam vytocil ruku aby som mal foto. Nepamatam si ze by som niekedy tu mriezku cistil a z foto je viditelne ze je mastna. Mne to nevadi a digestoru asi tiez nie, pretoze uz vyse 20 rokov pracuje bez odvravania.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí