Jak vyplnit přihlášku UJEP
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Ja si matne pamatuju, ze jsem neco posilala, ze jsem rikala, ze mi ta elektronicka prihlaska nedava smysl, kdyz to chteji jeste papirove, ale uz si to nepamatuju
Ale urcite nekde musi byt ty pokyny, kdyz ne primo na strankach fakulty, tak na strankach cele skoly.
- Citovat
- Upravit
Na UJEP jsem podavala jeste papirovou, elektronickou az na navazujici na CZU, tak se znamkama nevim. Ale urcite je chtit budou, kdyz se musi psat na papirovou…
- Citovat
- Upravit
Přihlásit se elektronicky, vytisknout a poslat poštou, případně doložit co ještě požadují.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@avinka jj já jsem před 2 lety scanovala a posílala emailem na studijní odd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Za mě tedy na ujep vůbec nelézt
proc na ujep nelezt?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@avinka Špatná zkušenostNa jakou chceš fakultu??
- Citovat
- Upravit
@avinka Tam jsem byla taky
Od studijního oddělení počínaje, katedrami konče, akorát tak hodit klacky pod nohy, s ničím nevyjít vstříc, jednání, jak když je dotyčný obtěžuje.. Anglistiku nedoporučuju ani omylem, bohemistika o chlup lepší.. Pokud se náhodou chystáš na některou z těchto kateder, dej vědět, pošlu pak SZ.
- Citovat
- Upravit
Ano kamarádky 19 dcera se tam chystá, byla bych ráda za info, klidně piš
- Citovat
- Upravit
Chtěla bych se zeptat jak je to s přihláškou na Vysokou školu do Ústí nad Labem na konkrétně na UJEP. Když tu přihlášku elektronickou musím vytisknout a podepsat můžu to pak oskenovat a poslat jim to na mejla nebo to musím poslat poštou? A známky teda nemusím vyplňovat. Děkuji všem kdo bude vědět. Na stránkách jsem nic nenašla.