Maturita dálkově Podnikání

539
3.3.13 15:37

Maturita dálkově Podnikání

Ahojky maminky potřebuji poradit. Vždy jste mi poradily dobře. Přemýšlím že si udělám Dálkově maturitu.. Nechci aby mi zakrněl mozek :-D No jsem vyučená obchodnice na jakou mohu školu? Jen podníkání nebo i něco jiného? A pokdu máte zkušenost kdy a na jak dlouho se tam chodilo? četla jsem že jedna maminka dělala vše doma a jen chodila jednou za měsíc na přezkoušení. Jinak úkoly dělala doma. Děkuji za názory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5507
3.3.13 15:52

Muzu se jen zeptat odkud jsi? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
3.3.13 15:59

Kousek od Prahy proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
3.3.13 16:01

Ahoj, ja delam dalkove podnikani a za 2 mesice maturuju. skola na 3 roky a jednou tydne do skoly, ale kazda skola to ma s dochazkou jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5507
3.3.13 16:03

Protoze v Praze je jedna skola, kde je nastavba na maturitu - gastronomie, podnikani, hotelnictvi..muzes studovat dalkove a budes tam dojizdet 2× za mesic, ja jsem na gastru a je to tu nej, navic na te skole uci Zdenek Pohlreich :D znamy z ano sefe :D

Příspěvek upraven 03.03.13 v 16:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
3.3.13 16:15

@Katty Caprio Fakt jo? to vypadá zajímavě :-) mají webové stránky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5507
3.3.13 16:21

Maji - www.ssgh.cz. najdi si tam Podnikani - nastavbove studium

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
3.3.13 16:27

Díky moc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5507
3.3.13 16:46

Neni zac :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
3.3.13 16:53

Můžeš asi na jakou chceš, jen to budeš dělat celé, já po základce dělala ekonomku a dodělala, po letech jsem začala další střední - strojárnu, trvalo to klasicky 4 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
3.3.13 17:31

Ahojky zakladatelko.
Tak záleží, jestli si chceš udělat celou střední-což můžeš jakkoukoliv, a nebo nádstavbu-ta se tak nějak trochu řídí dle toho, co máš vyučené.
Já jsem kosmetička a nádstavbu mám Podnikání. Nebylo to špatné, je to od každého trošku. Chodili jsme jedenkrát týdně do školy a jednou za pololetí velké zkoušení. A šlo to domluvit i individuálně, že se nemuselo chodit tak pravidelně, ale to zase bylo víc práce doma. Lepší bylo si to odsedět každé pondělí do večera a vždycky před pololetím či koncem šk. roku udělat s ostatníma přezkoušení. Při písemkách jsme si pomáhali ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
3.3.13 17:35

Holky, nevíte o něčem takovém v Českých Budějovicích nebo Krumlově?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.14 16:37

Prosím zachovat anonym. Pokud bych na jaře nezvládla maturitu, lze opakování konat na jiné škole. Naše škola požaduje za reparát 7000,–, pokud by se tak stalo, ráda bych opakovala jinde.Jde to? Je jasné, že by to musel být stejný obor a stejné maturitní předměty. Díííky.

• Citovat
  • Upravit
66821
4.2.14 16:46
@Anonymní píše:
Prosím zachovat anonym. Pokud bych na jaře nezvládla maturitu, lze opakování konat na jiné škole. Naše škola požaduje za reparát 7000,–, pokud by se tak stalo, ráda bych opakovala jinde.Jde to? Je jasné, že by to musel být stejný obor a stejné maturitní předměty. Díííky.

Kterou část maturity jste nezvládla, školní nebo státní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.14 17:04

Zatím se k maturitě teprve chystám, ale raději si už zjisťuji co a jak :D Nechci téhle škole platit 7000,–, - ne kvůli penězům, ale kvůli principu(škola je děsná :cert: ).Raději dám ty peníze jiné škole.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze