Jak vyprat plyšové hračky

16.1.08 13:17

Jak vyprat plyšové hračky

Ahoj holky, mám pár hraček pro miminko, jako je chrastitko a taky od lamazze nejaký věci, ale nevím, jak je vyprat. Taky máme jednoho medvídka, je to zvonkohra a já nevím, jak je dezinfikovat. Ten medvidek se prat v pračcce nesmí. Napadlo mě je dát do hrnce a napařit je, ale možná je to kravina :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
355
16.1.08 13:26

Ahoj, kamarádka doporučovala jednou za čas dát plyšové hračky do sáčku a strčit přes noc do mrazáku - zlikvidují se tím roztoče a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
16.1.08 13:28

Ahoj, já dávám normálně jakékoliv plyšáky do pračky na ruční praní na 30 a 400 otáček na ostředění a nikdy se jim nic nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
16.1.08 14:00

Ahoj, zrovna před týdnem jsem vše prala normálně na 40, otáčky 1000 a jsou úplně v pohodě. I hračky od Lamaze, atd.

Jinak chrastítka (a uměl. hračky) dávám do myčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
16.1.08 14:22

Taky plyšové hračky peru, a když byl menší a měl ty plyšové uvnitř s chrastítky (i Lamaze), tak jsem prala i ty :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
16.1.08 14:24

Ahoj,

pokud nejsou zaprasene, tak davam do mrazu. Ale ted nemrzne, takze maximalne pokud mas misto v mrazaku…

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1466
16.1.08 16:53

Plyšáky peru na 30. Ale s hracími strojky ne - to je odrovnáš. Já jednou vyprala sluníčko s hracím strojkem a pak jsem ho musela rozpárat, rozložit ten strojek a vysušit fénem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21652
17.1.08 14:34

já klasické plyšáky a chrastítka peru v pračce na jemné praní - na rychlý program 15 minut. a všechno úplně v pohodě. plastové buď umeju v jarové vodě a nebo jsem je jendou házela i do dezinfekce - ale to měla malá moučnivku… s hracím strojkem neporadím, podle mě jakákoliv vlhkost odrovná hrací strojek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
3.7.08 18:15

Ahoj, pouzivate najaky praci prasek? Na prani plysaku se chstam uz delsi dobu, ted jsem to tu precetla a jsem rada ze nejsem sama, ale nevim, jestli do pracky muzu nasypat i nejaky prasek. Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
3.9.11 08:32
janinkaz píše:
Taky plyšové hračky peru, a když byl menší a měl ty plyšové uvnitř s chrastítky (i Lamaze), tak jsem prala i ty :wink:

A na kolik perete a kolik otáček? A normálně použijete prášek? V jakém množství. Děkuji za odpověď. Mám také hračky Lamaze a právě nevím, zda je mohu hodit do pračky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
niky118
2.1.12 16:30

plysaci me to you

Ahoj chrela jsem se zeptat jestli muzu vyprat plysaka me to you medvidka a jestli,muzu i s praskem.Dekuji za opoved :)

• Citovat
  • Upravit
2616
2.1.12 17:46

Plyšáky peru na program ruční praní, s mýdlovými ořechy nebo něčím na jemné prádlo + aviváž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.6.14 14:04

V jakém pracím prostředku nejlépe vyprat oblíbeného plyšáka? Syn má plyšovou krávu, bez které nemůže existovat :roll: peru jí méně často, protože se bojím, že nevydrží dlouho…chloupky má už zdrcnuté..dá se něčím šetrným oživit? Nebo alespoň udržet při životě :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
11.6.14 14:08

Peru v normálním pracím prostředku, senzitive co mám na ostatní prádlo. A plyšáky hážu do sušičky, hezky je načechrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22934
11.6.14 14:21

Peru na 30C v dětským prášku bez avivaze a co nejmenší otáčky při ždímání a super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie