Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Diky vsem za napady. Jen pokracujte
A kdybyste meli nekdo foto sveho malinkeho dvorku budu vdecna. I kdyz pochybuju, ze neco tak malinkeho muze mit vic lidi ![]()
Tady je pár pěkných nápadů:
http://www.napadynavody.sk/…kalne-z-p717
My máme taky menší dvorek, ale navíc je rozdělený chodníčkem a navazuje na něj příjezdová cesta ke garáži. Máme tam akorát pěkný trávník, po krajích kytičky, takovou mini skalku a uprostřed ooobrovskou vrbu. Prcek má venku pískoviště (mušli) a jinak taháme věci z garáže podle počasí(koš na oheň a grilování, stanový domeček na hraní, bazén…). Ještě je tam sušák na prádlo, na ten věšíme houpačku.
U vás by se mi líbila třeba tabule na zdi na malování křídami.
@LuSeMa Jo, my máme něco podobného, ale navíc s dlažbou. Co bych dala za trávu, ale manžel o tom nechce ani slyšet.
Jinak tam máme v létě stůl s židlemi - je fajn, že kafe mohu podávat oknem ![]()
Děti tam mají plastový domeček, klouzačku a malé pískoviště. Ještě tam v koutě stojí klasická dřevěná kadibouda, kterou jsme dostali jako svadební dar, protože jsme měli stavět, ale nakonec z toho sešlo. Bylo nám jí líto vyhodit, tak se v ní suší dřevo na topení ![]()
Mě hrozně vadí ta dlažba, musí se tam pořád zametat, a i když se tam nic moc nedělá, tak je to každý týden kýbl špíny.
Ale zas je fajn, že v létě otevřu holkám dveře a nemusím se bát, že se mi někde ztratí. Vydrží tam celé odpoledne.
obrázky google. houzz. com%252Fsimgs%252F11b174de00bf7618_4-9512%252Feclectic-landscape. jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww. houzz. com%252Fideabooks%252F21729401%252Flist%252F9-ways-to-make-your-yard-more-fun-for-kids%3B640%3B428
nevím jestli se zobrazí zrovna ten jeden co mi líbil nejvíc ![]()
Na googlu uz to mam projety. Shanim inspiraci i u obyc lidi s omezenymi financnimi moznostmi, jako mam ja.
Navic to musim zvladnout z vetsi casti sama. Manzel rekonstruuje uvnitr ![]()
@LuSeMa Já bych to nechala tak jak to je. K balkonu bych nechala viset na každé straně truhlík s muškátama, nebo tak něco jako ozdoba pergolky. Na zdi v pergole bych si nechala udělat nějakou tu polici. Dala bych k jedné zdi nějakou tu pnoucí kytku k druhé zdi uzoučký záhonek třeba na hrášek a zbytek bych nechala prckovi na hraní. Dala bych nad pískoviště tabuli na malování.
Tu tabuli mu tam utcite dam. To uz tady bylo i zmineno a je to pekny napad.
@Lennia Tak z těch obrázků se mi moc líbí ty dlouhé truhlíky se zeleninou nad sebou. To asi uděláme po celé jedné zdi dvora. Já si pořád lámu hlavu, jak na to a takhle bych mohla holkám vypěstovat aspoň třeba ředkvičky, mrkev, salát, možná pár kedlubnů a jahod. To je hezký nápad a nezabere to skoro žádné místo.