Jak zařídit obývák v podkroví

2844
13.10.17 12:41

Jak zařídit obývák v podkroví

Ahoj, uvítám šikovné tipy a nápady :) Byt máme kompletně podkrovní, nebo-li v každé místnosti máme alespoň jednu stěnu zkosenou. A dosti tápu s obývákem - je spojený s kuchyní, jedna stěna cca 2 m na šířku svislá (na obázku vedle dveří), stěny A a B jsou zkosené cca 90 cm od země. Vedle těch dvěří až do rohu je sedačka, za linkou v rohu u sloupu je ještě 4místný jídelní stůl. U stěny B je tedy ještě topení a 2 podkrovní okna.
Chtěla bych nějak udělat ten kout stěn A a B jako obýváček, nepotřebuji moc úložného prostoru, spíš to zútulnit. TV mám možnost vyřešit projektorem a snímatelným stahovacím plátnem. A teď co s tím zbytkem? Poraďte nějaké pěkné dekoraci klidně i na zkosené stěny, nízk nábytek atd. Co byste si tam daly vy?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1237
13.10.17 14:32

Uložny prostor nechceš proč? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2844
13.10.17 14:39
@Lucius08 píše:
Uložny prostor nechceš proč? :nevim:

1. nepotřebuji je
2. chci to mít vzdušné, než takový malý prostor zadělat uzavřenými skříňkami a ještě to zmenšit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
13.10.17 15:06

Jako bych slyšela sebe před pár lety :D 5let zpátky jsem si zařizovala úplně novostavbu podkroví. Taky jsem to chtěla přesně takhle, vzdušné, jednoduché, utulne :) obyvak s kuchyní, byl rozdělený barem, velký gauč, velká TV…žádný uložny prostor. Dokud jsem tam bydlela sama bez děti úplně supr :D jenže pak přišel chlap, to se dalo ještě ale pak přišlo mimčo, a teď po 5 letech, šlo vsechno pryč včetně kuchyně, kompletní rekonstrukce a hlavně duraz na ulozny prostor, nejake police a podobně. Jestli mi das majla pošlu ti navrh architekta co nám dělal, taky spojenou kuchyň s obyvakem… jestli chces inspiraci nejakou. Mam i vizualizaci toho co jsem měla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí