Koupě bytu v aukci - zkušenosti

3.10.17 11:54

Koupili byste byt v aukci?

Zdravím,

potřeboval bych poradit, máte někdo zkušenosti s koupí bytu přes aukci? Je to už v pátek, nevím jestli do toho zkusit jít. Na Prahu je vyvolávací cena super, těžko říct kam se to vyšplhá ****
Předem díky za rady

edit admin - odstraněn odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3.10.17 11:57

Já určitě ne, ale jen z toho důvodu, že bych se bála, že v tom může být nějaký háček, protože o aukcích nemovitostí toho moc nevím…Takže dobře, že se ptáš.
A měl jsi nebo budeš mít vůbec možnost si ten byt předtím prohlédnout osobně, než se vydraží?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27615
3.10.17 12:04

Já bych do toho šla, byla jsi se tam podívat? Informovala jsi se jestli tam nebude někdo bydle i když to vyhrajete? tady se běžně draží byty i s nájemci popřípadě majiteli co se nechtějí vystěhovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22004
3.10.17 12:05

Hezky se snažíš zvýšit návštěvnost serveru a cenu bytu, který prodáváš :mrgreen: :mrgreen:

Nicméně Tě nahlašuji pro porušení pravidel serveru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
3.10.17 12:05

Je to nebytovy prostor ne byt. A ve snizenem prizemi,. To je dost des.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27615
3.10.17 12:06

@BohunkaP sakra kde jsi to našla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
3.10.17 12:07

Ano, koupili. Je to asi šest let zpět, prodával exekutor. Příhozy jsme vyhráli. Už nikdy více. Ačkoliv jsme se o to dost zajímali, některé problémy nám zůstaly skryty. Třeba věcné břemeno, byť jsme viděli výpis z katastru. A fotky z dražby vypadaly taky jinak. To bydlení bylo naprosto zničené a jen uvedení do normálního stavu by nás vyšlo min. milion a to na normální fungování. Fotky jsou vždycky načančané. Pokud jste tam přímo nebyl, buďte opatrný, abyste neskončil jako my.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.10.17 12:10

Zdravím,
můj byt to fakt není :-)
Podívat jsem se byl, takže pokud tam někdo je jako nájemce, schovali ho :-O
Ale tak se právě ptám v čem může být háček.

@jenny.fields píše:
Je to nebytovy prostor ne byt. A ve snizenem prizemi,. To je dost des.

Jj, není to uplně světlé, ale zas za tu cenu teď v Praze, teda uvidí se kolik bude kdo ochotnej dát. Aby mi to za to stálo a nenechal jsem se vyhecovat k nějaký nesmyslný ceně, no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
3.10.17 12:14

Asi ne bez toho, abych se tam šla kouknout, minimálně na lokalitu. Ateliér ve sníženém přízemí, jako investice na pronájem dobrý, ale ne za o moc víc, než je vyvolávací cena. Aukce je lepší než dražba, dává větší manévrovací prostor, ale přesné znění zákonů neznám. Dala bych si ale pozor na formality a na znění aukčního řádu a podmínky vrácení aukční jistiny.

• Citovat
  • Upravit
202
3.10.17 12:15

U nás to nebylo o nájemci, ale o čachrech s břemeny. Pokud jste to viděl, ok. My tehdy viděli jen fotky, exekutor pořád neměl čas. Dražbu jsme vyhráli a dle řádu do 30 dní odstoupili. Zruinovalo by nás to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
3.10.17 12:56

Nekoupila bych především nic ve sníženém přízemí :lol:
Jinak ano, s aukcí problém nemám, ale je potřeba být obezřetný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí