jak zbavit suchou vazbu prachu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
teresa20
8.12.09 09:12

jak zbavit suchou vazbu prachu?

Ahoj holky, prosím o radu. Před lety jsem dostala od manžela krásnou suchou vazbu, košíček s naaranžovanými slunečnicemi. Vždycky jsem ho jen ometla prachovkou, ale zdá se mi, že je tam ten prach pořád, navíc barvy dost vybledly.
Dá se s tím něco dělat, máte nějaký trik? Nebo vyhodit, což bych teda dost nerada :-(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
469
8.12.09 10:03

Ehm, nevim jestli je to zrovna trik, ale ja tyhle dekorace normalne osprchuju-co nejsetrneji :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
8.12.09 10:12

Fakt? Taky jsem o tom přemýšlela, ale nezničí to ta voda?

• Citovat
  • Upravit
Kapi
8.12.09 10:45

Ahojky, no já si zrovna minulý týden koupila sprej na ochranu suchých vazeb (proti prachu)..myslím, že je to dobrá věc 8-)

• Citovat
  • Upravit
469
8.12.09 12:39
madi píše:
Fakt? Taky jsem o tom přemýšlela, ale nezničí to ta voda?

no, ja to beru tak, ze kdyz to nejde odprachovat, tak to stejne poleti do kose, takze se toho sprchovani nebojim 8-) Ale zatim to vzdy dopadlo bez ujmy, tak to praktikuji uz peknych par sezon.. sprej bude urctite taky fajn, ale jsem zgrd, tak u vody zustanu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
8.12.09 13:03

To je fakt :mrgreen:
Tak já to zkusím a uvidíme, jestli to přežije a zachrání ji to od koše.

• Citovat
  • Upravit
5846
8.12.09 13:53

Taky to jde ojet vysavačem nastaveným na minimální sání - vezme to prach, ale už ne listy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kapi
8.12.09 13:57

Vody bych se teda bála..a když si koupím vazbu ne zrovna za pár korun, tak těch 80kč do toho spreje určitě radši investuju :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2621
8.12.09 14:14

Já na to radši nešahám a dělám, že tam ten prach vůůůůbec není :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
8.12.09 14:46

Hama - :pankac: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
8.12.09 14:58

Hama, to já dělala doteď :mrgreen: a takhle to dopadlo. Při vánočním úklidu jsem se zhrozila, cože to tam mám za lapač prachu. Navíc sešly i barvy.
Kdybych o tom spreji věděla, tak bych si ho koupila. Teď, když už je zaprášený, tak asi už nepomůže. Tak pro příště :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2621
8.12.09 15:48

Holky, mně tady visí 25 růží, co jsem dostala k 25. narozeninám od manžela už 8 let a jelikož už asi dlouho takovej pugét nedostanu, radši ten prach ignoruju :wink: , né, že bych byla takový prase :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
9.12.09 06:56

Růže jsem právě před pár dny vyhodila, protože už to skoro nebylo poznat, že jsou to růže :mrgreen: Těch mi tak líto není, protože doufám, že ještě nějaké dostanu :lol:

• Citovat
  • Upravit
24798
9.12.09 11:09

Vzít na balkon/někam ven a vyfoukat prach fénem? A pak nastříkat lakem na vlasy, to by mohlo trochu pomoct těm barvám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
29.12.09 21:54

Já suchou vazbu po letech taky zbavila prachu sprchou :lol: , sice je trošku bledší, ale bez prachu :potlesk: :pankac:. a taky mi kámoška radila to pak přestříkat lakem na vlasy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný