Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ehm, nevim jestli je to zrovna trik, ale ja tyhle dekorace normalne osprchuju-co nejsetrneji ![]()
Ahojky, no já si zrovna minulý týden koupila sprej na ochranu suchých vazeb (proti prachu)..myslím, že je to dobrá věc ![]()
madi píše:
Fakt? Taky jsem o tom přemýšlela, ale nezničí to ta voda?
no, ja to beru tak, ze kdyz to nejde odprachovat, tak to stejne poleti do kose, takze se toho sprchovani nebojim
Ale zatim to vzdy dopadlo bez ujmy, tak to praktikuji uz peknych par sezon.. sprej bude urctite taky fajn, ale jsem zgrd, tak u vody zustanu ![]()
To je fakt ![]()
Tak já to zkusím a uvidíme, jestli to přežije a zachrání ji to od koše.
Taky to jde ojet vysavačem nastaveným na minimální sání - vezme to prach, ale už ne listy.
Vody bych se teda bála..a když si koupím vazbu ne zrovna za pár korun, tak těch 80kč do toho spreje určitě radši investuju ![]()
Já na to radši nešahám a dělám, že tam ten prach vůůůůbec není
.
Hama, to já dělala doteď
a takhle to dopadlo. Při vánočním úklidu jsem se zhrozila, cože to tam mám za lapač prachu. Navíc sešly i barvy.
Kdybych o tom spreji věděla, tak bych si ho koupila. Teď, když už je zaprášený, tak asi už nepomůže. Tak pro příště ![]()
Holky, mně tady visí 25 růží, co jsem dostala k 25. narozeninám od manžela už 8 let a jelikož už asi dlouho takovej pugét nedostanu, radši ten prach ignoruju
, né, že bych byla takový prase
.
Růže jsem právě před pár dny vyhodila, protože už to skoro nebylo poznat, že jsou to růže
Těch mi tak líto není, protože doufám, že ještě nějaké dostanu ![]()
Vzít na balkon/někam ven a vyfoukat prach fénem? A pak nastříkat lakem na vlasy, to by mohlo trochu pomoct těm barvám.
Já suchou vazbu po letech taky zbavila prachu sprchou
, sice je trošku bledší, ale bez prachu
. a taky mi kámoška radila to pak přestříkat lakem na vlasy
Ahoj holky, prosím o radu. Před lety jsem dostala od manžela krásnou suchou vazbu, košíček s naaranžovanými slunečnicemi. Vždycky jsem ho jen ometla prachovkou, ale zdá se mi, že je tam ten prach pořád, navíc barvy dost vybledly.
Dá se s tím něco dělat, máte nějaký trik? Nebo vyhodit, což bych teda dost nerada