Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj,chtěla jsem se zeptat jestli máte někdo zkušenosti se židličkou a stolkem mammut z Ikey? Jsou to ty plastové,barevné.Židličky myslím ty s opěrkami.Líbí se mi,že nejsou hranaté a vypadají i docela stabilně.Ráda bych klidně nějaký dřevěný,ale ty už jsou dražší.Potřebuju se vejít do 1500,–cca za stolek a 2 židličky.Děkuji Manu.
Taky máme a doporučuji.Jsou stabilní, mají oblé hrany a rohy.
Paráda a je velkej rozdíl mezi kulatým a hranatým stolkem?Já to vidím jen na obrázku a do Ikey je to daleko,tak bych ráda věděla,kterej objednat. ![]()
Ahoj,
my máme modrý kulatý a židličky taky kulaté bez opěrky. Stolek je super, máme ho už dlouho a naprostá spokojenost, jen je hodně velký a máme teď malý byt, takže je nepraktický. Hodláme ho vyměnit za hranatý. Možná vezmeme ten dřevěný se židličkama, vyjde na 499Kč.
Ahoj, pěkné dřevěné stolečky v několika barvách (já budu do dětského pokoje kupovat žluto-zelený) jsou na www.obchod-detem.cz za (tuším) 899 Kč (stůl + 2 židličky). Vypadají takhle: (Nevím, jestli jsem přidala správně foto)
Máme kulatý uprostřed pokojíčku, je super. Ale pokud je málo místa, bude asi lepší hranatý - půjde přirazit ke stěně. Pak k němu máme stoličky, ne židle - naše malá (20 měsíců) nějak neumí na tu židli nalézt, aniž by nespadla nebo ji díky opěradlu nepřevážila i se sebou, zatímco na stoličku naleze krásně. Doporučuju před koupí vyzkoušet i s dítětem.
Ahoj,
my chteli koupit ten kulaty s zidlickama s operatkem. Bohuzel jsme zjistili, ze je dost veliky, na nas pokojicek proste moc
Tak jsme chteli vzit hranaty, ze ho prirazime ke zdi, ale zase jsme zjistili, ze ty zidlicky s operatkem uz proste nemaji (byli jsme v Praze)
Tak nevim, ze by je prestali delat? Meli jen ty stolicky..
Takze nakonec jsme koupili mensi, dreveny a k nemu male drevene zidlicky s operatkem.
Asi si to chce premerit, aby se Vam to veslo, jestli nemate problem, tak si myslim, ze pro deti je to pekne vesele a barevne, ty drevene se lehce omlati (mame je nabarvene namodro), tenhle plast je na to asi lepsi ![]()
mně se mamut hodně líbí, chtěli jsme ho koupit, chtěli jsme i postýlku, ale …
nakonec jsme použili Lack stolek z Ikei, měli jsme ho jako 2.konferenční, je to ten čtvercový (Lack odkládací stolek, 249,– http://www.ikea.com/…cts/40104270 ) a k tomu obyčejné plastové křesílko z bauhausu za stovku, … máme i kulaté štorkle mamut, to je super. oboje je funkční a děti to mají rády.. (máme tu často návštěvy..)
jinak mám výbornou zkušenost se sérii kritter z ikea: http://www.ikea.com/…cts/60153702
http://www.ikea.com/…cts/80153701
máme postýlku a je fakt hodně dobrá.. klidně bych koupila i stolek a židle, ale máme už ten lack a tak se mi nechce kupovat další ![]()
Želvo veruno ty židličky s opěrkou už v Ikee opravdu nemaj,takovou dobu vybírám a už nejsou! Tak dám asi na radu a koupím ten kritter stolek a židličky,je to hezky barevný a za dobrou cenu,tak to snad něco vydrží.Děkuji za příspěvky, Manu. ![]()
Jee, tak Manu, ted koukam na odkaz, co sem dala Natasa a ten Kritter serie je presne stolek a zidlicky co jsme koupili
a zatim dobre, jsme spokojeni a Domcovi se libi, umi na ne sam vylezt a zatim jeste nespadl ![]()
Postylku jsme meli vybranou jinou a nakonec asi take koupime modrou Kritter.
Jinak jestli mate koberec v pokojicku, tak ok, jestli plovoucku, tak doporucuju vychytavku, co jsme udelali my, na ty nozky od zidlicek jsme prilepili lepitka z Ikei, co maji na zidle a stul, aby se to kouzalo a nedrhlo tu drevenou podlahu ![]()
Tak dobre vyberte ![]()
Neprodáváte někdo (pokud možno růžový) hranatý stolek Mammut po dětech?
Ráda bych si ho za rozumný peníz koupila abych nemusela utrácet nehoráznou sumu za nový.
![]()
Koupím dětský stolek (obdélník) z IKEA ze série Mammut.
V barvách pro holčičku.
Za nabídky s fotkou a cenou děkuji. ![]()
@Dory22 píše:
V barvách pro holčičku.
Za nabídky s fotkou a cenou děkuji.
@Dory22 píše:
V barvách pro holčičku.
Za nabídky s fotkou a cenou děkuji.
Mam na prodej růžový stolek +2 židličky 1000kc
@Khrys Už není aktuální. Moje poptávka je rok stará.
Ale děkuji za nabídku.
Hezký večer.