levný obývák

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
269
18.11.09 14:25

levný obývák

Poraď te prosím :-( :-( :-( :-( :-( Jak levně zařídit obývák aby tam bylo útolno a byl prostě zajímavý.Cena bez koberce,televize a tel.stolku) se sedačkou musím něco vymyslet aby vypadala pěkně. Jinak cena na dodělání 2000 :-( :-( :-(
Jaké máte nápady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13722
18.11.09 15:22

Podívala bych se v Ikee, tam určitě něco levného objevíš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zoli
18.11.09 15:22

ahoj moc ti nerozumim,co teda mate a nemate,ale utulno vetsinou delaji doplnky.Takze na sedacku treba prehoz nebo jen takovou tu flisovou deku(bejbaji lacine),koberecky staci ty male treba ikea,policky misto steny,obrazky a par kytek :-D .jestli stojis o inspiraci,pisni a poslu foto emailem.mame obyvak taky hodne lacinej a zatim se navstevam libi :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
269
18.11.09 16:42

jéééééééééé

zoli píše:
ahoj moc ti nerozumim,co teda mate a nemate,ale utulno vetsinou delaji doplnky.Takze na sedacku treba prehoz nebo jen takovou tu flisovou deku(bejbaji lacine),koberecky staci ty male treba ikea,policky misto steny,obrazky a par kytek :-D .jestli stojis o inspiraci,pisni a poslu foto emailem.mame obyvak taky hodne lacinej a zatim se navstevam libi :potlesk:

jé to bys byla moc hodná -nemám inspiraci-gggala@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
18.11.09 16:43
AnastazieB píše:
Podívala bych se v Ikee, tam určitě něco levného objevíš :wink:

JJ ikea je fajn koukala jsem na to už ,ale neposílají poštou a já nemám auto a bydlíme daleko :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: já spíš myslela coo bych si doma mohla sama udělat a tak ale inspirace není :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
18.11.09 18:14

A nějaký použitý nábytek poblíž nemáte? Jako obchod… U nás se dají najít pěkné a levné věci. Pak samo se dá cokoli přebrousit, natřít, přelakovat, otapetovat… Nebo zkusit nějaké inzeráty, spousta lidí daruje starý nábytek za odvoz a ten by se dal potom nějak renovovat… 2000,– vskutku není mnoho :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
18.11.09 19:41
zoli píše:
mame obyvak taky hodne lacinej a zatim se navstevam libi :potlesk:
:lol: :lol: :lol:

ahoj, jen jsem si představila, že k vám někdo přijde a začnou ti říkat jak máš fakt hnusnej obývák…
asi si tohle nejak nedovedu představit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
18.11.09 19:55
janac píše:
zoli píše:
mame obyvak taky hodne lacinej a zatim se navstevam libi :potlesk:
:lol: :lol: :lol:
ahoj, jen jsem si představila, že k vám někdo přijde a začnou ti říkat jak máš fakt hnusnej obývák…
asi si tohle nejak nedovedu představit :nevim:

Tak taky nemusí říkat nic, že jo… Pokud teda nejsou vyloženě tázáni :lol: :lol: :lol: Což zas teda přijde divné mně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zoli
18.11.09 20:10

janac: znamych a pratel mame hodne,navstevam se nebranime,a myslim,ze poznam uprimnou pochvalu a pochvalu jen ze slusnosti :roll: ..a ze se naslo i dost uprimnych, ktery poradili co zmenit a vylepsit :lol: .Ale spis nez chlubeni,jsem tou vetou mela na mysli ze o drahym zarizeni to neni a i v lacinosti je puvab.A taky mam trochu rozumu, ze vim,ze malokdo ma uplne stejnej vkus.Proste to bylo napsano zkracene a jednoduse…

• Citovat
  • Upravit
1261
18.11.09 20:12

Souhlasím s tím opotřebeným nábytkem - s troškou fantazie se dá udělat ze starého šuntu nový originál. Stačí na to nějaký balakryl a třeba ubrousková technika - ubrousek přijde na pět kaček, lepidlo stačí Herkules a pokud narazíš na nějaký pěkný námět … vystřihnout to a nalepit je jednoduché. Ubrousková technika se dá použít i na obrázky, stačí kousek překližky nebo prkénka. Dobře vypadá mozaika z rozmlácených střepů kachliček, která se zaspáruje (na zeď, na obvod zrcadla atd.). Nějaká dekorace z přírodnin se dá posbírat na procházce, na sedačku budeš muset dát asi přehoz. Hodně udělá výmalba a ty kytičky. Fůra věcí se dá vyrobit - jen to chce nápady. Já mám v obýváku komín obložený kamenem a je to super! Využij přírody a toho co nabízí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zoli
18.11.09 20:13

angua :-D ted se zas divim ja,co je divneho na nevyjadreni se??vim ze mame ulitlou koupelnu a navstevy radsi taktne mlci :mrgreen: :mrgreen: ..to beru,proc chvalit ze?

• Citovat
  • Upravit
50725
18.11.09 20:20

Zoli, ne ne, divné by mi přišlo, kdybyste se ptali „Že máme hezký obývák? Líbí se vám?“ :lol: :lol: :lol: Jsem to blbě napsala… :roll:

Právě že když nemůžu pochválit, tak radši mlčet mi přijde normální - přece někam nepřijdu a neřeknu „Ježišikriste, vy máte ale hnusnou kuchyň!“ :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zoli
18.11.09 20:26

ahaa :lol: tak to jo..no neptame se, a proto myslim ze je to i uprimny…

• Citovat
  • Upravit
7584
18.11.09 21:21

Tak to Anguo neznáš mojí švagrovou. Ta nenechá na našem bytě cihlu suchou. :-) Tuhle přivedla svojí sestru sebou a začala. No maj tu blbý schody, podívej ty rohy- to by se mi nelíbilo. Nemaj malý hrníčky a každej hrnek jinej. Ta podlaha. Atd. :-) Co jsme se nastěhovali, má jen řeči. Je to teda o něčem jiném. Ale mě pokaždý tak nakrkne. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
18.11.09 21:35

Podle mýho útulno dělají doplňky, třeba i kytky a taky prostor jako takový. Takže nepřeplácat, nechat volno tam, kde můžete, jestli tě baví kytky, tak hezky rozmístit do prostoru a sjednotit barvy. U nás je to třeba dubový dřevo jako základ a k tomu na doladění teplý odstíny žlutý, oranžový a jemný potisky na bílých barvách. Polštářky, přehozy, svíčky a mističky s kdečím doladí zbytek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný