Jak změnit IVF centrum?

Anonymní
25.3.20 14:43

Jak změnit IVF centrum?

Dobré odpoledne. Jakým způsobem mohu změnit centrum asistované reprodukce? Máme za sebou úvodní konzultaci a spermio (špatné), další postup se nám nelíbí, druhé centrum ve městě jde jinou cestou. Žádanku jsem ovšem měla do tohoto (moje gyn dává automaticky). Musím pro novou žádanku, kde bude uvedeno druhé centrum, nebo to funguje jako u změny doktora, že se nahlásíme v novém a oni si od těch prvních vezmou dokumentaci? Obě centra jsou soukromá. Děkuji za pomoc

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10923
25.3.20 14:51

Dokumentaci si vyzadas v prvním centru ty, vzhledem k tomu, ze to stoji okolo 500 a vy nemate absolvovane skoro nic, neplatila bych to a rovnou bych sla do noveho centra, kde si udelaj spermio stejne znovu. Jinak do vetsiny center zadanku nepotrebujes, treba v Gennetu ji chteli, ale to by sis pripadne rekla znova na gynde o vypsani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.20 15:00

@Nové-Dandátko děkuju, to by bylo asi nejjednodušší, teď je trochu blbá doba na tyhle čachry, ale zkusím tam zavolat a přeptat se

• Citovat
  • Upravit
10923
25.3.20 15:15

Vůbec se přepisovat nemusíš. Jde jen o to, aby obe centra nezazadala o cyklus na pojistovnu, ale tak daleko asi nejste predpokladam? Takze proste opravdu jen staci zacit chodit do centra, ktere se libi vic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.3.20 20:36

Centrum Zlín

Dobrý večer, máte nějaké zkušenosti s ivf-zlin.cz, chci se zeptat, měla bych zájem se někam přihlásit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.20 21:47

@Nové-Dandátko mě právě zrazila ta „adresná žádanka“ od gynekologa, taková ta formulace že žádá centrum XY o převzetí pacientky do péče, přišlo mi to dost formální :roll:

• Citovat
  • Upravit
754
26.3.20 18:36

Nikdo tě nemůže nutit jít do konkrétního centra, má to být obecně žádanka do CAR. Já jsem měnila a ve druhém po mně nic nechtěli, pouze jsem si přinesla zprávy z předchozího CAR, které jsem měla k dispozici. Ani jsem si o žádné další nežádala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.