Jak změřit Ph v pochvě?

91
11.4.14 20:37

Jak změřit Ph v pochvě?

Maminky nevíte čím změřit Ph v pochvě? Klasickým papírkem na moč? Poslední dobou mě dost trápí pálení, výtok. Asi před měsícem jsem dobrala ATb na zánět moč. cest a pak to začalo. Myslela jsme si, že jsou to kvasinky i když jsem k ATB prala probiotika a tak jsem zašla do lékárny pro bobule.Ale problémy jsou stále a teď bych potřebovala zjistit kyselost. Vím, že v pochvě má být kyselo, ale pokud je toho hodně, tak se zase ty laktobacily přemnoží a je z toho laktobacilóza a ta má stejné příznaka jako mykóza a je velice často zamněňována. A tudíš léčba bobulema na zavádění nezabírá. Ještě si to tím přikrmujete. Už je to X měsíců, co mi má dr. říkala, že tam mám hodně laktobacilů a doporučila mi výplachy jedlou soudou.Ale teď bych potřebovala zjistit co tam teda chybí? Jestli zavádět bobule na vrácení laktobacilů nebo naopak udělat výplach pro jejich snížení. Čert aby se v tom vyznal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17565
11.4.14 20:43

Zajít zase k doktorce, aby tam koukla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
11.4.14 20:57

Já bych to spíš také nechala na dr. Hmm??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
11.4.14 22:38

Jediné, co mě napadá, je zajít doktorce. Podle tvého příspěvku usuzuji, že není tak neschopná jako ta moje a pH ti klidně změří. Já taky nevím, co vlastně mám, ale už se těším k novému lékaři :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí