Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,
mám takový problém. Mám zánět močového měchýře, což tohle se obejít dá.
Ale měla jsem zánět dělohy a teď mám zánět vejcovodů ![]()
Jsem mladá a děti mít chci <3 Myslíte, že bude chyba u partnera?
Strašně se toho bojím! Poradíte? Máte takovou zkušenost?
Mám po zánětu dělohy srůsty, odhaleno až operací samozřejmě. Prý je to důvod k neplodnosti, já to ted nezkoumala, protože děti neplánuju
Ashermanův syndrom se to jmenuje (nevím, jak přesně se to píše).
Asi bys to vyřešila líp návštěvou lékaře, než tady.
Já u lékaře byla dnes a zjistil mi záhnět vejcovodu a to jsem se, tak moc bála těhotenství.
Bojím se, tak chci slyšet zkušenosti apod. Jinak omlouvám se za další diskuzi ![]()
@zoenkamůže být chyba u něj, ale nemusí..
většinou srůsty na děloze se dělají, pokud je to dlouho nebo špatně léčené
@radkka As je nedorustání dělohy ne? třeba po potratu
@xsaleen
No dr říkal, že spíše u partnera. Nikdy jsem nic takového neměla :/
@zoenka Radeji to konzultuj s lekarem…Tech duvodu az po genetiku muze byt vic. ![]()
@zoenka jako, že tě nakazil, nebo jak? pokud se třeba snažíte dlouho, tak si nechte udělat hormonální profil a spermiogram a hned budete chytřejší
@xsaleen Celý to bylo nějaký pochroumaný. Bylo to po operaci, trápily mě docela nepříjemné bolesti a právě nedorůstající sliznice (po tom zánětu). Nakonec operace, zjištěny srůsty, doktor mi to moc neuměl vysvětlit (a já se samozřejmě z těch šoků moc neptala
) a momentálně to nezkoumám, protože mám akutnější zdravotní problémy.
@xsaleen
to právě, že nesnažíme, ale praskl nám kondom :/ teď trpím hojnými bílými výtoky. MS slabá, tohle
jsem mu pověděla a, že tedy zánět vejcovodů, tak mi napsal ATB Amoksiklav.
@radkka
A myslím si, že bude chyba u něj. Chci, aby došel k lékaři tohle vyšetření je u obvodního, že?
@zoenka V čem chyba u něj? Moc ti nerozumím, ale já jsem poslední dobou nějaká natvrdlá…
@radkka
jako, že si myslím, že ty záněty mi donáší on. V pohodě ![]()
@zoenka To nevím, jakože kvasinkovou infekci jo, ale že by se přenášely záněty dělohy nebo vaječníků nevim
Zeptej se gynekologa ![]()
@zoenka Já bych chtěla vidět ženskou která ne
To neni nic vážnýho, když to neni permanentní a léčí se to.