Křeče po sexu

Anonymní
10.4.14 11:39

křeče po sexu

Ahoj, mám takový, možná hloupý dotaz. Nebo spíše mě zajímá jestli se to taky někomu stalo…Měli jsme s manželem sex a ihned po, mě začal bolet podbřišek. Byly to takové křeče, ale tak za 5min to přešlo. Za pár dní jsme měli sex znova a tentokrát jsem ty křeče měla zas, ale trvalo to tak půl hodiny a byla to šílená bolest…Něco jako při hodně silné menstruaci. Nemohla jsem se zvednou, myslela jsem, že budu i zvracet. Až mě to přešlo, tak už jsem byla zas úplně v pohodě. Nevíte čím to může být? Kojím a žádnou antiko neberu… :nevim: Mám teď strach s manželem zase spát, aby se mi to znovu nestalo… :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
869
10.4.14 12:02

Těhotná nejsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.4.14 12:28

Zkuste to jemněji.. :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.4.14 12:38

@4family ne, test jsem si dělala asi 3× a vždy negativní…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.4.14 12:39
@Anonymní píše:
Zkuste to jemněji.. :-)

to mě taky napadlo, jako jediné vysvětlení…:D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.4.14 12:40
@Anonymní píše:
to mě taky napadlo, jako jediné vysvětlení…:D

Nam se to taky obcas stalo, a vetsinou po nejakej „divocine“ :D :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.4.14 13:53

Taky se mi to párkrát stalo a bylo to akorát při jedné pozici.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.4.14 21:35

Díky holky :) já už se bála z čeho to zas může být…tak příště musíme jemněji :D
anonymní zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
168
10.4.14 23:34

Ja to mam pravidelne a v pondeli jedu do podoli si pro termin operace. Ze mam hmatne srusty, cistu na vajecniku a v zari mi diagnostikovali na laparo co jsem byla endometriozu. Moje rada zni jestli se tohle bude opakovat pravidelne bezte k dr. Je to lepsi ja se v tom placam od sedumnacti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.14 18:12

V mém případě to bylo taky endometriózou. Krátce po operaci jsem otěhotněla a pak už se bolesti nikdy nedostavily.

• Citovat
  • Upravit
4
16.4.14 12:36

Neměla jste někdy, třeba i v dětství úraz kostrče? Třeba o tom ani už nevíte, nějaký pád z výšky na zadek nebo tak něco. Objevuje se často až po prvním porodu. Lékaři to špatně diagnostikují, každý hledá to, co je mu nejbližší, kromě očního lékaře :lol: To, co popisujete, vypadá na kostrčový syndrom. Bolest se šíří jakoby od konečníku přes ženské orgány. Je někdy tak silná, že je člověku opravdu špatně. Bývá to od zablokované kostrče.
Díky za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
22.4.14 14:16

Mě se to po sexu stalo už 2×. Když se to stalo podruhé, odvezla mě po 12ti hodinách nesnesitelných bolestí sanitka. Nechalj mě 3dni na kapačkách a na gyndě mi řekli, že jsem na laparoskopii i miminko moc mladá takže i kdyby to byly srůsty tak je prej zbytečný to řešit takhle brzy. To je přístup na zvracení co? Je mi 20 a to že se snažíme už přes rok marně o miminko jim snad může být jedno a pokud v sobě nějaký „svinstvo“ mám tak by to snad měli řešit co nejdřív :(… Jsem zoufalá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
22.4.14 15:53

http://www.miroslavtichy.cz/Poradna.aspx
Zkuste se podívat na tento odkaz. je to poradna Doc.Mudr.Tichého, odpověď na otázku č.2 odshora. Začíná slovy před dvěma lety…
 Milena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
23.4.14 10:10
@Milena321 píše:
http://www.miroslavtichy.cz/Poradna.aspx
Zkuste se podívat na tento odkaz. je to poradna Doc.Mudr.Tichého, odpověď na otázku č.2 odshora. Začíná slovy před dvěma lety…
Milena

Já jsem ale nerodila a naopak nemohu přijít do jiného stavu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
23.4.14 12:25

Vyjádřila jsem se nepřesně, omlouvám se, myslela jsem pouze odkaz na tuto poradnu a možnost poslat tam dotaz. Pan docent Tichý je velice milý pán, třeba by Vám poradil. Jen dole je krátký popis kostrčového syndromu.
Jako jsem se ptala již dívky, která založila toto téma..Neměla jste někdy pád z výšky na zadek? Někdy dojde právě v této době ke zranění nebo vychýlení kostrče. Zkuste se podívat také na nějaké odkazy o tomto syndromu na netu, třeba vám ty potíže budou známé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí