Štípe, svědí a bolí

11
9.4.14 19:11

Štípe, svědí a bolí

Dobrý den ženy.
Chtěla bych se zeptat, zda má nějaká z Vás zkušenosti s názvem tématu. Lékaře jsem nenavštívila. Jsem dost časově omezena přes doby, kdy ordinuje. Proto jsem si zakoupila vaginální čípky. Jenže po nich se to moc nelepší a k tomu mám přes tzv. pysky strup(spíše to vypadá, jako kdybych si to spálila ohněm) dost šílené. Nikdy se mi to nestalo. Neví někdo co by to mohlo být? popřípadně čím by to mohlo být zpusobene? Děkuji za odpovědě at už jakkekoliv :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6257
9.4.14 19:16

Bohuzel se asi budes muset uvolnit a zajit si na gyndu.To mi neprijde tak bezne, nehlede bala bych se ze neco zanedbam :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
9.4.14 19:16

No, já bych to tipovala na nějakou vaginální mykozu??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
9.4.14 19:20

Není to opar (herpes)? To chce doktora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14000
9.4.14 19:23

S tímto jsem taky bojovala hlavně tedy po porodu. Ale co píšeš mi příjde že než o vaginální zánět, na který jsou dobré čípky, to bude spíš vnější problém. Chtělo by to toho gynekologa navštívit, ale pokud tedy to nejde tak vaginální krém, ten ti to zklidní a mělo by to odeznít. Může to být způsobené pracím práškem, nebo přílišné mytí sprchovým gelem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
9.4.14 19:27

@evaprochy Zaclo to vně, tak jsem šla do lékarny vše ji popsala a ona mi dala na 3 dny cipky i s masti.. Jenze dnes se mi to projevilo tak jak zmínila jsem na začátku. No asi budu muset. Mám strach a potřebuju se toho zbavit :) Ale děkuju všem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14000
9.4.14 19:30

@Lipto
měla ti k tomu dát i vaginální krém, mě ty 3 čípky nepomohli ba naopak se to zhoršilo a ulevilo se mi tím krémem ale i tak jsem si došla k dr. a nasadila mi čípky.

určitě si zajdi, je to dost nepříjemné znám to, tak ať se brzy toho zbavíš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
9.4.14 19:34

@evaprochy Fuuu.. tak to jsem ráda, že si měla to samé, protože spousta lidi v mém okolí mi říkali, že by to mohlo být něco horšího, tedy pohl. nemoc.. A jelikož mě expřítel podváděl kde mohl tak jsem byla nervozni. Takže moc díky i za uklidnění :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
9.4.14 19:36
@Colombina píše:
Není to opar (herpes)? To chce doktora. [/citac
Taky me napadl opar..nebo mykoza.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14000
9.4.14 19:37

@Lipto
no snad to nebude nic vážného ale co popisuješ tak jsem to měla také, svědění kolem vaginálního otvoru, štípání a nakonec opuchlé. Jo a taky hojný výtok :think:

ale i tak si tam raději zajdi, ono se to musí přeléčit a to čípkama co ti předepíše gynekolog. Ale pokud je to opravdu hoodně nepříjemné tak si skoč ráno pro ten krém vaginální aspoň se ti uleví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14000
9.4.14 19:40

@S.maya
pravda opar to může být taky ale vypadá to spíš na mykozu, u toho oparu by to spíš víc bolelo než svědělo, ale to jí lépe zodpoví dr. než my.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
9.4.14 20:04
@evaprochy píše:
@S.maya
pravda opar to může být taky ale vypadá to spíš na mykozu, u toho oparu by to spíš víc bolelo než svědělo, ale to jí lépe zodpoví dr. než my.

Vsak jo. No ja diky bohu nikdy ppar nemela ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14000
9.4.14 20:05

@S.maya
já naštěstí také ne, stačí ta mykoza :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
9.4.14 20:15
@evaprochy píše:
@S.maya
já naštěstí také ne, stačí ta mykoza :roll:

To jo. Ja si kupuju Candivac na 3 mesice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14000
9.4.14 20:29

@S.maya
no já nikdy na to netrpěla ale po porodu už 3× no šílený, přestala jsem jíst sladké, myji se imtimním mýdlem, nepoužívám pěnu do koupele atd. no šílený ted nakonec dobrý, doufám že to vydrží :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí