Nemám menzes, jak řešit?

5894
8.4.14 13:16

nemám menzes, jak řešit???

Ahoj, odjakživa jsem měla problémy s cyklem, ve 14 jsem měla cykly po 90-120 dnech s moc jsem krvácela, lékaři to vyřešili HA na doživotí… Ve 20 jsem přestala HA brát, a snažila se otěhotnět, v 24 jsem otěhotněla, menzes jsem měla občas asi tak jednou do půl, před těhotenstvím jsem to dostávala celkem pravidelně, asi po 4O dnech. Po porodu jsem to měla po 5 měsících a potom už nikdy. Jsem rok po porodu v lednu jsem byla na potratu, protože jsem nechtěla podstoupit rizika těhotenství do roka po císaři. A menzes zase nikde. Lékař mi řekl, že jediné co mi nabídne je HA, ale upřímně, tu já nechci, a navíc s ní asi znovu neotěhotním…

Nemáte někdo radu, nebo podobnou zkušenost, Děkuji za reakce

Prosím, nikdo mě neodsuzujte za potrat, už to nezměníte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
KackaDoup
8.4.14 13:22

@xjuklickova plodna jsi tak co :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
550
8.4.14 13:24

No tak to vyměn doktora, protože se to dá řešit i bez HA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
8.4.14 13:26

@KackaDoup To je super, ale jinak jsem jako po přechodu, takže návaly, kila nahoře a tak…Ale děkuji za radu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
8.4.14 13:27

@White_Queen Když jsem byla na tom potratu, tak se tam také tvářili, že je to v pohodě, že si mám akorát hlídat ať znovu neotěhotním…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
8.4.14 13:28

Doktori mam pocit, ze neumi udelat nic jineho, nez umele reseni pomoci HA s umelou ms :cert: zmen lekare, reseit se to da. Ale toho, kdo to bude mit opravdu resit, je malo, na to se priprav :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
8.4.14 13:34

@xjuklickova zkušenost stejná, ovšem na mě vyzkoušeli kde co a ms stejně nechodila :think: takže jsem musela brát HA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
8.4.14 13:35
@xjuklickova píše:
@KackaDoup To je super, ale jinak jsem jako po přechodu, takže návaly, kila nahoře a tak…Ale děkuji za radu…

No tak to jsi k jinýmu doktorovi. Měla jsem to stejně a léčí mě hormonama, ne HA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
8.4.14 13:43
@xjuklickova píše:
Ahoj, odjakživa jsem měla problémy s cyklem, ve 14 jsem měla cykly po 90-120 dnech s moc jsem krvácela, lékaři to vyřešili HA na doživotí… Ve 20 jsem přestala HA brát, a snažila se otěhotnět, v 24 jsem otěhotněla, menzes jsem měla občas asi tak jednou do půl, před těhotenstvím jsem to dostávala celkem pravidelně, asi po 4O dnech. Po porodu jsem to měla po 5 měsících a potom už nikdy. Jsem rok po porodu v lednu jsem byla na potratu, protože jsem nechtěla podstoupit rizika těhotenství do roka po císaři. A menzes zase nikde. Lékař mi řekl, že jediné co mi nabídne je HA, ale upřímně, tu já nechci, a navíc s ní asi znovu neotěhotním…

Nemáte někdo radu, nebo podobnou zkušenost, Děkuji za reakce

Prosím, nikdo mě neodsuzujte za potrat, už to nezměníte

Ale můžeme doufám vyjádřit názor, že nenarozené děti nejsou housky na krámě, který ztvrdlý vyhodíme a pak si dojdeme pro čerstvý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
8.4.14 13:46

@Virginia Tak to určitě můžete, ale pro mě jako sobce bylo opravdu přednější moje zdraví a život, než pulec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
8.4.14 13:46

@xjuklickova to nebyla rada…rika s eze ms neni nejak zivotne dulzita..ja to myslela povzbudive..jakoze pro vsi smule nemas problem otehotnet…

• Citovat
  • Upravit
13714
8.4.14 13:50
@xjuklickova píše:
@Virginia Tak to určitě můžete, ale pro mě jako sobce bylo opravdu přednější moje zdraví a život, než pulec…

Si to mysli, najdeš všude desítky ženských, co zvládly těhotenství i dřív po císaři, stačí si vyjet diskuze.
Není to stav život ohrožující, po roce po císaři už vůbec ne, navíc s dnešními možnostmi kontroly a sledování jizvy.
Ten pulec je jedinečná bytost a holt se zrovna nehodila, no. Kdyby sis to aspoň přiznala. Ale to se radši bude řešit, jak dál, aby pak šlo otěhotnět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
8.4.14 13:51

@KackaDoup jj,tak to asi ne, protože jsme používali kondom a nejsme si s manželem vědomi, že by někde něco uteklo, ale asi ano…Jak říkám, tak několik let jsme se snažili a teď kole mmě projdou trenky s kondomem ajsem těhotná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
8.4.14 13:52
@Virginia píše:
Ale můžeme doufám vyjádřit názor, že nenarozené děti nejsou housky na krámě, který ztvrdlý vyhodíme a pak si dojdeme pro čerstvý.
:roll: :roll: :roll: jo, na to se totiž zakladatelka ptala, jakej maj názor na potrat slepie z emimina…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
8.4.14 13:54

@xjuklickova taky nemám sama od sebe pravidelně menstruaci - navíc mám i problém s otěhotněním, syn je po ivf :think: no a jsem taky po sekci :think: od porodu jsem měla samovolně ms dvakrát, teď v březnu jsem šla na preventivku a gynekoložka mě velmi urputně přemlouvala k antikoncepci :pocitac:, ale tu brát už prostě nikdy nebudu, brala jsem ji 15 let a stačilo :nevim: navíc když jsem neplodná, tak na co, že? :think: řekla jsem si o utrogestan a cyklus si řídím sama, od 21. dne cyklu zavádím na noc dvě globule po dobu pěti dní a pak to obvykle za dva dny dostanu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí