Lázně a 11měsíční mimino

46
4.4.14 17:59

Lázně a mimino?

Dobrý den, nejsem tu moc sběhlá, vlastně zakládám první téma. Čeká mne gynekologická operace a po ní mi byly doporučeny lázně. Mám 11.měsíční holčičku a nevím, zda jsou nějaké lázně, kde můžu mít malou sebou.Moc díky za rady a zkušenosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4200
4.4.14 18:04

@ella2013 - když si zajistíš hlídání na procedury, tak klidně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
4.4.14 18:45

@Oter díky,chtěla jsem si odpočnout sama s malou :) ale asi budu muset vzít muže :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
4.4.14 19:29

@ella2013 - Tak já bydlím ve Františkových Lázních, kam se jezdí po gynekologických operacích. Pro malé dítě je to tu hezké. Je tu jezírko s kachnama, vodotrysky a kašny, všude rovinka a krásné parky, nové hřiště pro děti, dva vláčky, minizoo, vodní centrum, bezproblémové spojení do Chebu, kde je další x možných míst na výlety… Jenže máš cca 4× denně různé procedůry, které trvají od deseti minut po hodinu + občas čekání a s dítětem na ně prostě nemůžeš. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
5.4.14 11:49

@Oter škoda,že nejsou nějaké pobyty i pro maminky s malými dětmi, klidně bych si to zaplatila. Bojím se, že to dopadne tak, že lázně nakonec odmítnu, protože muž nemůže být dlouho mimo práci. A malou dávat babičkám na několik týdnů bych asi nezvládla já. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
5.4.14 16:04

@ella2013 - Tak ono je to těžké. Nedovedu si představit procedury, které by jsi mohla absolvovat s dítětem. No a navíc, lázně jsou prioritně o nuceném odpočinku a to se starostí o dítě prostě nespojíš. Leda bys mohla třeba do Klimkovic (či jak se to píše). Ty jsou od vás blíže a mohla bys na chvíli vzít sebou chlapa a zbytek by se postaraly babičky a o víkendu třeba přijeli s malou na návštěvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
5.4.14 21:34

@Oter já bych si to užila nádherně s malou, doma mám ještě dva puberťáky, tak si ráda odpočnu :) v Klimkovicích jsem kdysi byla, bylo to tam fajn. Jedna babička nemůže na nohy a druhá babička ještě pracuje. Určitě by se to dalo zařídit, ale bylo by mi to vůči nim blbý. Já se teprve chystám na operaci, dnes už nesmím jíst, zítra mám nástup a v pondělí doufám, že půjdu hned ráno, jinak umřu hlady :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
18.5.14 20:52

Dobrý den, chci se zeptat. Dcera (18 let) má jet po komplikované operaci do lázní Klimkovice. Můžu se zeptat, za jak dlouho přišel informační dopis a termín pobytu? Vše máme vyřešené, pojišťovnu, obvodní lékař i gynekolog papíra napsali a poslali na patřičné místo. A jaké procedúry jsou využívány? Dceři vzali slepé střevo, ale měla rozsáhlý zánět v dutině břišní a teď zase infekci močových cest. Děkuji za odpověď :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
24.5.14 20:18

@šudlinka dobrý den, já mám teprve po operaci a bohužel nedopadla tak jak měla, porušili mi močovod a já druhý den po propuštění jela v noci znovu do nemocnice, mám napíchlou ledvinu přes záda a na lýtku pytlík, ani vám nebudu psát jak moc jsem naštvaná, doma tři děti z toho jedno roční miminko, kdysi mi lázně došly tuším do 6.týdnů a bylo to moc fajn, cvičení v bazénu, bublinkové a jodové koupele, bahno na bříško, různá cvičení. Já budu ráda, když to nebudu mít půl roku, zatím to mám na 2 měsíce a už teď v těch vedrech docela trpím, musím mít dlouhé a široké kalhoty, aby to nebylo vidět. Přeji dceři, ať je brzy fit a lázně si užije ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí