Odstranění děložní přepážky

Anonymní
3.4.14 21:45

Odstranění děložní přepážky

Ahoj holky,

zajímalo by mě, jestli některá z vás byla odstraňovat děložní přepážku. Podle ultrazvuku by se mělo jednat o částečnou přepážku. Doktor mi říkal, že by to neřešil, kdybych si už neprošla jedním potratem. Mohlo, ale nemuselo to být způsobeno právě tímhle. Brzy půjdu na kontrolu a mám mu říct, jak jsem se rozhodla. Mám z toho zákroku strach a bojím se, že to nadělá větší neplechu, než kdyby to tam nechal. Ale zároveň se bojím, že by se to mohlo zopakovat a to bych si to pak hodně vyčítala.
Prý to není velký zákrok… Chci se tedy jen zeptat, jestli to některá z vás podstoupila a jestli se vám potom podařilo otěhotnět a donosit dítě.
 M.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8959
3.4.14 22:08
@Anonymní píše:
Ahoj holky,zajímalo by mě, jestli některá z vás byla odstraňovat děložní přepážku. Podle ultrazvuku by se mělo jednat o částečnou přepážku. Doktor mi říkal, že by to neřešil, kdybych si už neprošla jedním potratem. Mohlo, ale nemuselo to být způsobeno právě tímhle. Brzy půjdu na kontrolu a mám mu říct, jak jsem se rozhodla. Mám z toho zákroku strach a bojím se, že to nadělá větší neplechu, než kdyby to tam nechal. Ale zároveň se bojím, že by se to mohlo zopakovat a to bych si to pak hodně vyčítala.
Prý to není velký zákrok… Chci se tedy jen zeptat, jestli to některá z vás podstoupila a jestli se vám potom podařilo otěhotnět a donosit dítě.
M.

Ahoj tvoji zkušenost nemám a možná úplně nevím, co myslíš děložní přepážkou, ale já měla úplně na konci taky takovou přepážku a tu mi oddělali po porodu, ani jsem to necítila. Takže nějaké odstranění bude asi fakt maličkost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.14 23:33

Jiný anonym

Mojí kamarádce ji odstranili laparoskopicky. Ona předtím opravdu hodněkrát potratila, takže už bylo evidentní, že ta přepážka bude zřejmě příčinou. Ještě se ani po operaci pořádně nezahojila a zjistila, že je těhotná, a donosila do termínu zdravé miminko. Už má víc dětí, žádný další potrat se nekonal. Tak přeju, ať máš operaci brzo zdárně za sebou a příští těhotenství ať dopadne dobře.
Prosím o zachování anonymity, píšu o cizích zdravotních problémech a ta kamarádka sem taky chodí, jak jsem nedávno zjistila :lol:. Díky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.4.14 10:49

Děkuji holky,

jedná se o přepážku uvnitř dělohy. Rozděluje ji na dvě části ale ne úplně. Asi do toho půjdu..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa