Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Si těhotná to je jasné..pokud se tak nudíš raději si udělej test než toto..
Neni to vtip a vůbec nechci slyšet, že jsem těhotná nebo tak něco… určitě nejsem. Jen mi přijde divný, že normálně chlastám první ligu a ted se mi chce zvracet jenom při pomyšlení na lahev vína, tak jestli jste to někdy někdo zažil od toho to tu snad je ne??? A nechutenství je tu spojováno jen s těhotenstvím a to já nejsem, nedovedu si představit co dalšího by to mohlo značit a k doktoru jdu až v úterý. Tak snad tu tolik nepohorušuju tím že se zeptám jestli se s tím někdo nesetkal.
@smurfka píše:
Si těhotná to je jasné..pokud se tak nudíš raději si udělej test než toto..
právě nejsem… tím sem si jistá, snažit se začínáme až po jednom vyšetření…
@Anonymní píše:
Ahoj, vim že je tu toho hodně, ale já furt dumám co by to tak mohlo být, tak jesli jste někdo neměl podobný problém, jestli ne, tak to prosím přejděte bez povšimnutítak že od minulých měsícůůů
mě pořád bolela a svěděla… :-/ soulož drhne, bolí. Tak sem si říkala klasická kvasinka, ale to co mi na ní vždycky pomáhá nezabírá… :-/ navíc se přidali takový divný nevolnosti - prostě předtím jsem si ráda dala vínko, cigaretu i kafe a teď ani jedno z toho nemůžu ani pomyslet!!! o víkendu jsem si se ségrou dala cca lahev vína což jindy dám běžně a ted jsem celou noc zvracela až od dvou do opoledne a kouřit vůbec nemůžu (což mi teda nevadí). Na gyndu jdu až v úterý. Tak co myslíte??? Berte to tak že to je téma pro holky co se nudí, tak můžou špekulovat dík
jo holka, s tímhle životním stylem by bylo potřeba teda vyloučit nejenom těhotenství a taky pankreatitidu (=zánět slinivky)
Tak proč jdeš na gyndu když zvracíš a je ti blbě? to jdi raději k obvodákovi ne?
@smurfka píše:
Tak proč jdeš na gyndu když zvracíš a je ti blbě? to jdi raději k obvodákovi ne?
@Anonymní píše:
No protože mám bolest a svědění podbříšku jak jsem psala. Myslím že to je nějaký gynekologický problém. Já jen že jsem nikdy neslyšela, že by někdo prostě začal odmítat alkohol. A já zas tolik nepiju aby to byl zánět slinivky, jen občas s kamarádkou dáme lahvinku a ted prostě nemůžu - nevypiju jí, nebo se pozvracím. Třeba se najde někdo kdo to měl podobně.
každý má tu míru tolerance jinde ![]()
@Anonymní píše:
Neni to vtip a vůbec nechci slyšet, že jsem těhotná nebo tak něco… určitě nejsem. Jen mi přijde divný, že normálně chlastám první ligu a ted se mi chce zvracet jenom při pomyšlení na lahev vína, tak jestli jste to někdy někdo zažil od toho to tu snad je ne??? A nechutenství je tu spojováno jen s těhotenstvím a to já nejsem, nedovedu si představit co dalšího by to mohlo značit a k doktoru jdu až v úterý. Tak snad tu tolik nepohorušuju tím že se zeptám jestli se s tím někdo nesetkal.
To, že nejsi URČITĚ těhotná, můžeš říct pouze tehdy, pokud nesouložíš
Tvé tělo se rozhodlo pro očistnou kůru a protože na tebe není spoleh, vzalo to samo do svých rukou. vyřazuje vše nezdravé, různé průvodní bolesti jsou známkou čištění. Až začneš mít chuť na kopřivy a pampelišky, nediv se
@Hadumi píše:
A nejsi už přechlastaná a přehulená a přesouložená?
@Etcetera78 to mám já - nevíte některá, jestli už rostou kopřivy?
zakladatelka: do úterý nechlastat a pak se zeptat na gyndě ![]()
@Anonymní píše:
No protože mám bolest a svědění podbříšku jak jsem psala. Myslím že to je nějaký gynekologický problém. Já jen že jsem nikdy neslyšela, že by někdo prostě začal odmítat alkohol. A já zas tolik nepiju aby to byl zánět slinivky, jen občas s kamarádkou dáme lahvinku a ted prostě nemůžu - nevypiju jí, nebo se pozvracím. Třeba se najde někdo kdo to měl podobně.
a v tvém předešlém příspěvku píšeš normálně chlastám první ligu, tak pak nevím když po minutě je to zase jinak, asi fakt nuda a přitom je dnes tak hezky…
![]()
Ahoj, vim že je tu toho hodně, ale já furt dumám co by to tak mohlo být, tak jesli jste někdo neměl podobný problém, jestli ne, tak to prosím přejděte bez povšimnutí
tak že od minulých měsícůůů
mě pořád bolela a svěděla… :-/ soulož drhne, bolí. Tak sem si říkala klasická kvasinka, ale to co mi na ní vždycky pomáhá nezabírá… :-/ navíc se přidali takový divný nevolnosti - prostě předtím jsem si ráda dala vínko, cigaretu i kafe a teď ani jedno z toho nemůžu ani pomyslet!!! o víkendu jsem si se ségrou dala cca lahev vína což jindy dám běžně a ted jsem celou noc zvracela až od dvou do opoledne a kouřit vůbec nemůžu (což mi teda nevadí). Na gyndu jdu až v úterý. Tak co myslíte??? Berte to tak že to je téma pro holky co se nudí, tak můžou špekulovat dík