Další nemoc :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
4.4.14 14:38
to mě taky napadlo, kdyby mě nebolel ten podbříšek, tak by mi to ani nevadilo… Ale já mu v týdnu docela dopřávám bylinek a tak.
@Etcetera78 píše:
Tvé tělo se rozhodlo pro očistnou kůru a protože na tebe není spoleh, vzalo to samo do svých rukou. vyřazuje vše nezdravé, různé průvodní bolesti jsou známkou čištění. Až začneš mít chuť na kopřivy a pampelišky, nediv se
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.4.14 14:40
:-D :-D :-D
@neanonymní píše:
@Etcetera78 to mám já - nevíte některá, jestli už rostou kopřivy?
zakladatelka: do úterý nechlastat a pak se zeptat na gyndě ;)
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.4.14 14:44
Máš pravdu to jsem trošku přehnala. Dřív jsem pila dost, ale nárazově o víkendech, samozřejmě mi bylo špatně. Ale ne tolik jako ted v neděli po lahvi vína. Ale já nechápu proč někdo píše že se nudím atd… Já jsem jen chtěla vědět, jestli se s tím někdo taky setkal nebo ne. Když ne, můžete to přeci přejít bez povšimnutí…
@renda81 píše:
a v tvém předešlém příspěvku píšeš normálně chlastám první ligu, tak pak nevím když po minutě je to zase jinak, asi fakt nuda a přitom je dnes tak hezky… :think: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
1947
4.4.14 14:45
@Anonymní píše:
Neni to vtip a vůbec nechci slyšet, že jsem těhotná nebo tak něco… určitě nejsem. Jen mi přijde divný, že normálně chlastám první ligu a ted se mi chce zvracet jenom při pomyšlení na lahev vína, tak jestli jste to někdy někdo zažil od toho to tu snad je ne??? A nechutenství je tu spojováno jen s těhotenstvím a to já nejsem, nedovedu si představit co dalšího by to mohlo značit a k doktoru jdu až v úterý. Tak snad tu tolik nepohorušuju tím že se zeptám jestli se s tím někdo nesetkal.

No, asi zrovna tohle nechceš slyšet- ale já stejnou zkušenost mám- a docela čerstvou.. ;) JEDNOU JEDINKRÁT jsem se po alkoholu pozvracela- jinak jsem mohla vypít jako chlapi a klidně i míchat.. max se mi motala hlava nebo jsem usnula. Zato minulé září jsem se po.. po 3 skleničkách docela kvalitního vína- říkalajsem si, že už mi holt není 20, ale přes 40.. A teď jsem v 9. měsíci :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
4.4.14 14:46
@Anonymní píše:
Máš pravdu to jsem trošku přehnala. Dřív jsem pila dost, ale nárazově o víkendech, samozřejmě mi bylo špatně. Ale ne tolik jako ted v neděli po lahvi vína. Ale já nechápu proč někdo píše že se nudím atd… Já jsem jen chtěla vědět, jestli se s tím někdo taky setkal nebo ne. Když ne, můžete to přeci přejít bez povšimnutí…

a kolik ti je, třeba už to jen nesneseš, tak jako za mlada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.4.14 14:51
Ne mě by to nevadilo, kdybych byla těhotná, proto taky chodím na e-mimino abych se něco dozvěděla. Ale spíš je to tak moc nepravděpodné, že si myslím že to bude něco jiného. Partner je kamioňák tzn. moc často sex neprovozujem, před cca 14 dny jsem normálně menstruovala - silně! A přítel si dává pozor - což vim že neni ochrana, ale je to dost nepravděpodoný a při počtu styků, který sme měli :-D Navíc testy jsem si dělala jsou negativní. Proto jsem si jistá že těhotná nejsem.
@Agáta13 píše:
No, asi zrovna tohle nechceš slyšet- ale já stejnou zkušenost mám- a docela čerstvou.. ;) JEDNOU JEDINKRÁT jsem se po alkoholu pozvracela- jinak jsem mohla vypít jako chlapi a klidně i míchat.. max se mi motala hlava nebo jsem usnula. Zato minulé září jsem se po.. po 3 skleničkách docela kvalitního vína- říkalajsem si, že už mi holt není 20, ale přes 40.. A teď jsem v 9. měsíci :-D
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.4.14 14:52
26 to neni taková hrůza :D :D :D ale že to nesnesu, to bych taky ještě brala jako že s věkem, ale že neni ani chut jít v tomhle počasí třeba na sříček - to mi hlava nebere :nevim: :nevim: :nevim:
@renda81 píše:
a kolik ti je, třeba už to jen nesneseš, tak jako za mlada
  • Citovat
  • Upravit
1947
4.4.14 14:55

:-D Takhle nějak vznikl náš první syn.. k dr jsem šla po 3 měsících, k obvoďačce, že jsem nějak divně unavená a usínám i v tramvaji.. Ona se na mě tak pobaveně podívala a říká- jste těhotná… Já na to, že neee, že menstruuju normálně :-D Ale tenkrát ještě nebyly k disp těhot testy, synovi je skoro 18.. Tak uvidíš, časem se pozná, čím to bylo.. nebo můžeš zkusit nějaký divoký mejdan teď a budeš mít jasno :-) ;) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.4.14 15:01
No jsem opradu zvědavá co mi ten doktor sdělí, já si myslím že těhotenství to neni, spíš jsem myslela nějaký zánět bakteriální, když na kvasinky léky nezabírají. Ale koukám že nechutě na chlast = těhotenství :-D
@Agáta13 píše: :-D Takhle nějak vznikl náš první syn.. k dr jsem šla po 3 měsících, k obvoďačce, že jsem nějak divně unavená a usínám i v tramvaji.. Ona se na mě tak pobaveně podívala a říká- jste těhotná… Já na to, že neee, že menstruuju normálně :-D Ale tenkrát ještě nebyly k disp těhot testy, synovi je skoro 18.. Tak uvidíš, časem se pozná, čím to bylo.. nebo můžeš zkusit nějaký divoký mejdan teď a budeš mít jasno :-) ;) :oops:
  • Citovat
  • Upravit
1947
4.4.14 20:04
@Anonymní píše:
No jsem opradu zvědavá co mi ten doktor sdělí, já si myslím že těhotenství to neni, spíš jsem myslela nějaký zánět bakteriální, když na kvasinky léky nezabírají. Ale koukám že nechutě na chlast = těhotenství :-D

Tak potom napiš, jak to dopadlo, řekla bych, že nejsem sama, kdo je teď hrozně zvědavý.. ;-) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.4.14 11:08

Ahoj tady zakladatelka :-) Já jen že jsem slíbila, že se ozvu podle toho co mi řekne gynekolog. Jenže mě o víkendu to bolení podbříšku přešlo a je mi hloupé chodit k doktorovi s tím že nemám chuť na alkohol a cigarety. Prostě to vemu, tak jak říkali někteří a dám si očistu. Příští měsíc jdu na preventivku tak se zeptám „jentak mimichodem“ a pak sem napíšu. Aby se to teda vyřešilo, když už jsem kuli tomu zakládala diskuzi. Přeji krásný slunečný den :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa