Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@neanonymní píše:
@Etcetera78 to mám já - nevíte některá, jestli už rostou kopřivy?
zakladatelka: do úterý nechlastat a pak se zeptat na gyndě
@renda81 píše:
a v tvém předešlém příspěvku píšeš normálně chlastám první ligu, tak pak nevím když po minutě je to zase jinak, asi fakt nuda a přitom je dnes tak hezky…![]()
@Anonymní píše:
Neni to vtip a vůbec nechci slyšet, že jsem těhotná nebo tak něco… určitě nejsem. Jen mi přijde divný, že normálně chlastám první ligu a ted se mi chce zvracet jenom při pomyšlení na lahev vína, tak jestli jste to někdy někdo zažil od toho to tu snad je ne??? A nechutenství je tu spojováno jen s těhotenstvím a to já nejsem, nedovedu si představit co dalšího by to mohlo značit a k doktoru jdu až v úterý. Tak snad tu tolik nepohorušuju tím že se zeptám jestli se s tím někdo nesetkal.
No, asi zrovna tohle nechceš slyšet- ale já stejnou zkušenost mám- a docela čerstvou..
JEDNOU JEDINKRÁT jsem se po alkoholu pozvracela- jinak jsem mohla vypít jako chlapi a klidně i míchat.. max se mi motala hlava nebo jsem usnula. Zato minulé září jsem se po.. po 3 skleničkách docela kvalitního vína- říkalajsem si, že už mi holt není 20, ale přes 40.. A teď jsem v 9. měsíci ![]()
@Anonymní píše:
Máš pravdu to jsem trošku přehnala. Dřív jsem pila dost, ale nárazově o víkendech, samozřejmě mi bylo špatně. Ale ne tolik jako ted v neděli po lahvi vína. Ale já nechápu proč někdo píše že se nudím atd… Já jsem jen chtěla vědět, jestli se s tím někdo taky setkal nebo ne. Když ne, můžete to přeci přejít bez povšimnutí…
a kolik ti je, třeba už to jen nesneseš, tak jako za mlada
@Agáta13 píše:
No, asi zrovna tohle nechceš slyšet- ale já stejnou zkušenost mám- a docela čerstvou..JEDNOU JEDINKRÁT jsem se po alkoholu pozvracela- jinak jsem mohla vypít jako chlapi a klidně i míchat.. max se mi motala hlava nebo jsem usnula. Zato minulé září jsem se po.. po 3 skleničkách docela kvalitního vína- říkalajsem si, že už mi holt není 20, ale přes 40.. A teď jsem v 9. měsíci
@renda81 píše:
a kolik ti je, třeba už to jen nesneseš, tak jako za mlada
Takhle nějak vznikl náš první syn.. k dr jsem šla po 3 měsících, k obvoďačce, že jsem nějak divně unavená a usínám i v tramvaji.. Ona se na mě tak pobaveně podívala a říká- jste těhotná… Já na to, že neee, že menstruuju normálně
Ale tenkrát ještě nebyly k disp těhot testy, synovi je skoro 18.. Tak uvidíš, časem se pozná, čím to bylo.. nebo můžeš zkusit nějaký divoký mejdan teď a budeš mít jasno
![]()
@Agáta13 píše:Takhle nějak vznikl náš první syn.. k dr jsem šla po 3 měsících, k obvoďačce, že jsem nějak divně unavená a usínám i v tramvaji.. Ona se na mě tak pobaveně podívala a říká- jste těhotná… Já na to, že neee, že menstruuju normálně
Ale tenkrát ještě nebyly k disp těhot testy, synovi je skoro 18.. Tak uvidíš, časem se pozná, čím to bylo.. nebo můžeš zkusit nějaký divoký mejdan teď a budeš mít jasno
![]()
![]()
@Anonymní píše:
No jsem opradu zvědavá co mi ten doktor sdělí, já si myslím že těhotenství to neni, spíš jsem myslela nějaký zánět bakteriální, když na kvasinky léky nezabírají. Ale koukám že nechutě na chlast = těhotenství
Tak potom napiš, jak to dopadlo, řekla bych, že nejsem sama, kdo je teď hrozně zvědavý..
![]()
Ahoj tady zakladatelka
Já jen že jsem slíbila, že se ozvu podle toho co mi řekne gynekolog. Jenže mě o víkendu to bolení podbříšku přešlo a je mi hloupé chodit k doktorovi s tím že nemám chuť na alkohol a cigarety. Prostě to vemu, tak jak říkali někteří a dám si očistu. Příští měsíc jdu na preventivku tak se zeptám „jentak mimichodem“ a pak sem napíšu. Aby se to teda vyřešilo, když už jsem kuli tomu zakládala diskuzi. Přeji krásný slunečný den ![]()