Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@evaprochy píše:
@S.maya
no já nikdy na to netrpěla ale po porodu už 3× no šílený, přestala jsem jíst sladké, myji se imtimním mýdlem, nepoužívám pěnu do koupele atd. no šílený ted nakonec dobrý, doufám že to vydrží
Ja to mivam asi ze stresu
Ted byl dlouho klid
@evaprochy píše:
@S.maya
tak doufám že budeš dlouho bez stresu
Ted prave budu a dost. Mam statnice v cervnu. Vzdy se zbytecne stresuju. ![]()
@S.maya
ajaj tak držím palce at to dobře dopadne a pokud možno bez stresu ![]()
@evaprochy píše:
@S.maya
ajaj tak držím palce at to dobře dopadne a pokud možno bez stresu
Diky ![]()
@Colombina píše:
@Lipto tak jak jsi dopadla u doktora?
Dekuji za optání.. No dopadla jsem velmi dobře ikdyž špatně
Mykoza jak prase.. cituju pana doktora.. dostala jsem 12 cipku tak uvidime jak mi zaberou.))
@Lipto jé, no tak aspoň, že „jen“ mykoza, mohlo být hůř. Přeji ať se to brzy vyléčí ![]()
Já na tyhle mykozy trpím asi od 17 let!
Už jsem si zvykla, že min.3× ročně mam ukrutný svědění, pálení a opuchlej snad i konečník! holky, hruza, fakt…Nicméně po změně paní gynekoložky(která mi ještě div nevinadala, že jsem po ní chtěla zjistit příčinu),se chci letos dobrat nějakého řešení, proč se mi to vrací!!Tak snad ![]()
Ahoj holky, prosím Vás o pomoc…Na Intimních partiích jsem totálně červená a hodně se mi tam loupe kůže..ale jen na okolo…vevnitř nic…Nevíte co to může být a co si na to mám koupit? Je to hoodně nepříjemné a bolí mě to jak potvora
Prosím poraďte..Děkuji
@Anonymní píše:
Ahoj holky, prosím Vás o pomoc…Na Intimních partiích jsem totálně červená a hodně se mi tam loupe kůže..ale jen na okolo…vevnitř nic…Nevíte co to může být a co si na to mám koupit? Je to hoodně nepříjemné a bolí mě to jak potvora![]()
Prosím poraďte..Děkuji
Kup si canesten krém..
a jednou denne
@Lipto Vypadá to na nemoc. Vyrážka určitě není v pořádku a bála bych se syfilitidy. Ty příznaky sedí…