Jak zúžit džíny?

3379
10.3.12 16:51

Jak zúžit džíny?

Holky, je tu někdo, kdo má tu zkušenost se zúžením džín? Mám dvoje džíny, akorát v pase a přes boky jsou mi dost velké (po zhubnutí). Chci to sama zkusit, akorát mám z toho trochu strach.

Potřebuji to zúžit přes pas a boky, a pak trochu stehna, ale spodní část chci nechat do zvonu.

Jak jste postupovaly?
Díky moc za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8566
10.3.12 16:59

Téda do toho bych se asi nepouštěla, nevyšlo by lépe džíny prodat a koupit si o číslo menší? :) . Jinak když už teda, tak bych to zanesla nějaké švadlence :think: Ale pokud si šikovná a se šicím strojem si tykáš tak vlastně proč ne :) . Radu nemám promiň :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
10.3.12 17:12

Taky bych to nedělala. Leda dala ke švadleně. Trochu (opravdu jen trochu) šít umím a z představy, že opravuju džíny, jdou na mě mrákoty.
Kdyby šlo jen o boky a stehna, tak snad.
Ale musíš v pase odpárat ten pásek a poutka, pásek nějak zkrátit (nevím jak :nevim:) pak zúžit boky, zúžit stehna a pak pásek a poutka znovu našít, což znamená prošít více vrstev džínoviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
10.3.12 17:25

No, mám oděvní průmyslovku a na rovinu, do takové činnosti bych se dobrovolně nepouštěla. A to šiju ráda. Ne, že bych to nedokázala, ale to si ty rifle můžu zrovna ušít nový a dá mi to míň práce. Pokud by jsi sehnala nějaku švadlenu dobrovolnici, tak pokud ti to přešije pod 500,– Kč tak je dobrá. Navíc, nevím co máš za stroj, ale to chce průmyslovou mašinu. Schovej rifle na horší (tlustější) časy a kup si nový. Když jsi zhubla, tak se odměň :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat