Suché plstění

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
328
28.2.12 23:49

Suché plstění

Ahoj maminky,
věnujete se některá plstění jehlou? Nedávno jsem se do toho pustila a celkem bez problémů zvládám vytvořit kuličky (už z nich má dcerka náhrdelník :) ), ale na víc si zatím netroufnu. Vím, že se takto dá tvořit ledacos, ale nikde jsem nenašla návody a „od oka“ mi to moc nejde. Asi nejsem dost kreativní :lol:
Máte některá stejnou zálibu? Kde kupujete vlnu a další pomůcky? A co všechno zvládáte vytvořit?
Díky za tipy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5429
29.2.12 00:22

Koupila jsem vybavení,ještě nezkusila.Materiál zakoupen na MBB.
Nějaké video návody jsou na You Tube.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
29.2.12 16:29

Já jsem právě koupila vybavení normálně přes internet. obchod a nedávno jsem se do toho pustila, zatím mě to docela baví a už přemýšlím, kde výhodně dokoupím vlnu :) A na YouTube moc návodů v češtině není, tedy alespoň jsem je nenašla, ale teď mě napadlo zadat to v angličtině a tam je těch návodů fakt dost, objevila jsem tam třeba návod na velikonočního zajíčka a vypadá to docela jednoduše, tak se do toho asi pustím :)
Ale koukám, že jinak tady asi moc maminek s touhle zálibou není :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
29.2.12 16:45

Já myslím,že obecně není moc lidí co plstění dělá,lze to soudit i podle nabídky e-schopů.Všeho plno,ale na to plstění je toho málo.
Já to zatím nezkusila,ale chystám se na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
29.2.12 20:51

Ahoj, já jsem plstilka :mrgreen: ale teď jak mám malého, tak se tomu moc nevěnuju, ale před tím jo, naplstila jsem toho dost. Hlavně zvířátka, na kuličky moc nejsem :D Vlnu a jehly jsem objednávala buď přes fler nebo jeden internetový obchod a dobrý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.3.12 21:11

Ahojky,
taky se na to chystám a sháním rady a nápady. Vypadá to jednoduše, tak uvidíme … Tady je v Jihlavě jeden obchůdek s věcmi na tvořeníčko, tak si myslím, že se zkusím poptat tam :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
12.3.12 22:11

Tak to nás pořád moc není, ale aspoň že nejsem sama :mrgreen:
Jinak teda hlásím, že už jsem zkusila toho velikonočního zajíčka, ale vypadá spíš jako lední medvěd :lol: Ale je to parádní aktivita na odreagování, nezabere to moc místa, může se to kdykoliv odložit… ani prsty už nemám tak rozpíchané :D
Tak se pak pochlubte, co už zvládáte ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
25.11.14 21:49

Holky, tez tcorim plstene andelky. Nase rodina ma ovecky, pokud byste nektera z Vas chtla surovou vlnu (kterou si doma vycistite, vyperete), mohu Vam posilat. Mamemji prubezne dost, 3 ovecky a ctvrta se narodi v lednu :srdce:. Pokud byste chtely, napiste mi na hrabcovajitka@seznam.cz kolik chcete a kam poslat. Cena napr za 4 kg vlny je 160 kc plus posta kolem stovky. JITKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
13.2.17 14:08

Nekdo aktualne plsti? Dnes jsen nakoupila u p. Skorpilove pomucky a chci se do toho pustit. Mam obe ruce leve, tak uvidime :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1696
13.2.17 14:44

Šmajrá už neumím číst… čtu místo L - R :oops: a ještě si říkám, hmmm, tak to si dělají srandu, takový název diskuse :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
13.2.17 15:40
@statecna.oslice píše: Šmajrá už neumím číst… čtu místo L - R :oops: a ještě si říkám, hmmm, tak to si dělají srandu, takový název diskuse :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.3.17 12:29

Dobry den chci se zeptat chci si koupit vlnu ale mate me tam to oznaceni „mic“ a predtim je cislo ale ja nevim co znamena. Muzete mi prosim poradit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1527
22.3.17 12:51

Já četla „suché PRSTĚNÍ“…tak radši nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
22.3.17 22:23

@Moni891981 To budou microny nebo-li tloušťka té vlny
@Poustevnice A kdyby prstění, tak co, když takhle nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.3.17 22:53

Ještě se chci zeptat zda máte zkušenost se španělskou ovči vlnou všimla jsem si že je o dost levnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat