Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Někde jsem četla názor, se kterým celkem souzním - že nejlépe vypadá barva max o 2 odstíny světlejší/tmavší než je tvoje přirozená barva.
Plus se podívej, jestli je tvoje přirozená barva spíše teplý nebo chladný odstín, a toho se drž.
Bez fotky těžko říct, záleží jaký jsi barevný typ, od toho se odvíjí, jestli ti budou slušet spíš teplé tóny, nebo studené. Jestli potřebuješ studené tóny, tak v rezaté budeš vypadat hrozně.
@Anonymní píše:
Ahoj, mam středně hnědé vlasy. Oci mam hodně tmavě hnědé. Pleť se mi opaluje rychle, rty naruzovele. Driv jsem nosila i asfalt - cernou a byla na me priserne tmava. Vypadala jsem jak smrtka.Chtela bych zkusit zmenu… Jaka myslite ze by se na takovy typ hodila barva? Premyslim nad tmavsi rezatou..
Jsem podobný typ a nebarvím se. Zatím. Ale jestli mi budou přibývat sem tam šedivé vlasy, zvolím podobný odstín hnědé a lehce prosvětlené pruhy. V černé bych byla bledá a v blonďaté jak odbarvená Eržika.
Pokud se vám nechce zjišťovat barevný typ (i když i podle internetu se to dá docela dobře zjistit - já jsem třeba teplý podzim a nedalo mi moc práce to zjistit), co takhle najít opravdu dobrého kadeřníka a nechat to na něm? Ti by pro tohle měli mít cit a měli by barevnou typologii znát.
To chce vidět asi. Ale myslím si, že by ti sedla oříšková nebo možná i pár prosvětlených pramínků. Jestli máš třeba světlé i obočí… ![]()
@Anonymní píše:…a do rezatý bych asi u tebe nešla
Ahoj, mam středně hnědé vlasy. Oci mam hodně tmavě hnědé. Pleť se mi opaluje rychle, rty naruzovele. Driv jsem nosila i asfalt - cernou a byla na me priserne tmava. Vypadala jsem jak smrtka.Chtela bych zkusit zmenu… Jaka myslite ze by se na takovy typ hodila barva? Premyslim nad tmavsi rezatou..
@DeeDee.518 píše:
Pokud se vám nechce zjišťovat barevný typ (i když i podle internetu se to dá docela dobře zjistit - já jsem třeba teplý podzim a nedalo mi moc práce to zjistit), co takhle najít opravdu dobrého kadeřníka a nechat to na něm? Ti by pro tohle měli mít cit a měli by barevnou typologii znát.
Pry mi slusi tepla barva. Ale co to je? ![]()
@Anonymní píše:
Pry mi slusi tepla barva. Ale co to je?
Vysel mi letni typ ![]()
Ahoj, mam středně hnědé vlasy. Oci mam hodně tmavě hnědé. Pleť se mi opaluje rychle, rty naruzovele. Driv jsem nosila i asfalt - cernou a byla na me priserne tmava. Vypadala jsem jak smrtka.
Chtela bych zkusit zmenu… Jaka myslite ze by se na takovy typ hodila barva? Premyslim nad tmavsi rezatou..