Jaká chůvička?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1479
5.6.16 09:56

Jaká chuvička???

Ahoj maminky, máte nekdo odkazy na chuvicky kolem 1000kc ktere jsou dobre jedna se mi hlavne o to aby byly fakt mimi slyset ze dvora do domu. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2402
5.6.16 10:28
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2005
5.6.16 11:54

Máme chůvičky z IKEY a jsme spokojení. Dosah bez problémů 3 patra v domě, na zahradu, kolem domu. Cena s Ikea kartičkou do tisícovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1479
10.6.16 19:49

@tartaletka a mate s ni zkusenst i treba pres nekolik zdi myslim treba kdybych byla u sousedu v dome

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
7.1.18 11:57

Ahoj hledám chůvičku, u které by byla dětská jednotka krom do sítě i na baterky. Nemáte některá tip?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
7.1.18 12:09

My máme od firmy Reer a naprostá spokojenost za dobrou cenu. Napájení do sítě či na baterie lze v obou jednotkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
7.1.18 12:13

@Janakatabara díky za tip. Mrkla jsem na ni a vypadá moc dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
7.1.18 13:39

Avent od Philipsu. Za mě nejlepší chůvičky, neskutečný držáci.

• Citovat
  • Upravit
27.2.19 18:10

Zdravím vás, maminy, a mám k vám naléhavou prosbu.

Vypínejte si, prosím, chůvičky hned, jakmile přestanete své dítě přes rádio sledovat. Zbytečně zapnutou chůvičkou blokujete komunikační kanál radiostanic PMR. Zvlášť ve větších městech a jejich okolí je pak problém se dovolat, když jsou kanály obsazeny. Při poslechu frekvencí PMR jsem si všiml, že většina chůviček „běží“ úplně nesmyslně, v době, kdy dítě už je dávno vzhůru ve vaší přítomnosti.

Uvědomte si také, že zapnutá chůvička vysílá veškeré dostatečně slyšitelné dění z vaší domácnosti ven do éteru. Takže vaše manželské hádky nebo pikanterie z partnerského života, o kterých si povídáte s kamarádkou, může slyšet úplně kdokoliv, třeba i děti hrající si s vysílačkou PMR. Za dobrých podmínek i na mnoho kilometrů daleko.

Myslete na to, prosím, a vypínejte. Děkuji, Bart

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport