Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj maminky, máte nekdo odkazy na chuvicky kolem 1000kc ktere jsou dobre jedna se mi hlavne o to aby byly fakt mimi slyset ze dvora do domu. Děkuji
Máme chůvičky z IKEY a jsme spokojení. Dosah bez problémů 3 patra v domě, na zahradu, kolem domu. Cena s Ikea kartičkou do tisícovky.
@tartaletka a mate s ni zkusenst i treba pres nekolik zdi myslim treba kdybych byla u sousedu v dome
Ahoj hledám chůvičku, u které by byla dětská jednotka krom do sítě i na baterky. Nemáte některá tip?
My máme od firmy Reer a naprostá spokojenost za dobrou cenu. Napájení do sítě či na baterie lze v obou jednotkách.
@Janakatabara díky za tip. Mrkla jsem na ni a vypadá moc dobře ![]()
Avent od Philipsu. Za mě nejlepší chůvičky, neskutečný držáci.
Zdravím vás, maminy, a mám k vám naléhavou prosbu.
Vypínejte si, prosím, chůvičky hned, jakmile přestanete své dítě přes rádio sledovat. Zbytečně zapnutou chůvičkou blokujete komunikační kanál radiostanic PMR. Zvlášť ve větších městech a jejich okolí je pak problém se dovolat, když jsou kanály obsazeny. Při poslechu frekvencí PMR jsem si všiml, že většina chůviček „běží“ úplně nesmyslně, v době, kdy dítě už je dávno vzhůru ve vaší přítomnosti.
Uvědomte si také, že zapnutá chůvička vysílá veškeré dostatečně slyšitelné dění z vaší domácnosti ven do éteru. Takže vaše manželské hádky nebo pikanterie z partnerského života, o kterých si povídáte s kamarádkou, může slyšet úplně kdokoliv, třeba i děti hrající si s vysílačkou PMR. Za dobrých podmínek i na mnoho kilometrů daleko.
Myslete na to, prosím, a vypínejte. Děkuji, Bart