Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Maminky, mám na Vás dotázek. Jedeme do Chorvatska do omiše do apartmánu Vila Mandalinič. Nevíte, jaká je tam pláž? Děkuji
Hrubší písek, docela dost lidí, 50 metrů od břehu voda po kolena a azuro taky vypadá jinak
Ale je tam krásně ![]()
@Monika Nika pry oblazkova http://www.alexandria.cz/…a-mandalinic Taky jedeme za 14 dni do Omise, ale jiny apartman ![]()
Přímo uprostřed Omiše je široká písečná pláž s pozvolným vstupem do moře. Pro děcka ideální. Stanovali jsme kus od toho a a tam jsme se chodili koupat. Jsou tam krásné hory okolo. Akorát se tam blbě parkuje, protože je to v centru (resp. to centrum vyrostlo kolem té pláže ![]()
Já třeba z písečné pláže tam nebyla nadšena, ale byla jsem tam ještě jako bezdětná, takže nemůžu posoudit, jaké je to tam pro děti. Mně to tam přišlo i špinavý
jezdili jsme radši na vedlejší pláž Nemira (oblázky)…ta byla moc fajn a bylo tam čisto.
Me se tam ta plaz vubec nelibi. Je tam jakoby hruby pisek. A cistots nic moc protoze se tam vleva reka. Ale jinak je to tam fajn a neni to ani tak drahy. A jestli muzu doporucit udelejte si vylet lodi odtud na plaz Zlatny rat. To je nadhera ![]()