Jaká sušicka prádla

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9450
12.6.16 21:46

…když jsme u těch spotřebičů…
koupili jsme byt, řešíme do budoucna kuchyň - po jaké značce elektra, co se táká trouby a varné desky (zatím máme plyn, přemýšlíme o indukci)se dívat??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
12.6.16 22:20

@carambol Desku jsem chtěla celodeskovou indukci od Siemensu. Zjistila jsem, že ač jsme v EU, tak se sem nevozí. Takže nejlepší další v seznamu byla Electrolux s jednou dvouplotýnkou a dvěma extra.

Myčku jsem si vybrala boženku. Přestali jí sem dovážet a protože jsme velká rodina, další nejbližší na 14 souprav byla AEG.

No a troubu jsem zase chtěla s co nejvyšším objemem a sondou na maso (miluju roastbeef) a to je jenom AEG/Electrolux :mrgreen:

Zatím všechno slouží k maximální spokojenosti, ale pět měsíců provozu není zrovna optimální referenční doba ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9450
12.6.16 22:24
@kotyk píše:
@carambol Desku jsem chtěla celodeskovou indukci od Siemensu. Zjistila jsem, že ač jsme v EU, tak se sem nevozí. Takže nejlepší další v seznamu byla Electrolux s jednou dvouplotýnkou a dvěma extra.

Myčku jsem si vybrala boženku. Přestali jí sem dovážet a protože jsme velká rodina, další nejbližší na 14 souprav byla AEG.

No a troubu jsem zase chtěla s co nejvyšším objemem a sondou na maso (miluju roastbeef) a to je jenom AEG/Electrolux :mrgreen:

Zatím všechno slouží k maximální spokojenosti, ale pět měsíců provozu není zrovna optimální referenční doba ;)

Tak troubu potřebuju jen na klasické pečení - maso, zapečené těstoviny, brambory a sem tam nějaké buchty…
Varná deska - klasika, vařím jen víkendy, přes týden děti jedí ve škole a my s mužem v práci.

Myčku mám zatím bosch - jede osmým rokem, ale iuž vidím nedostatky, počítám, že by brzy odešla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.6.16 17:41

@Berousik :pankac: pravda Miele je Miele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66806
13.6.16 17:46

@carambol rozhodně indukci, mám značku, co už neexistuje, ale náhradní díl jsem koupila. Koukej na to, na kolik ploch můžeš zároveň vařit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.6.16 20:08

Tak ženy, všem moc díky.. :kytka: ale jelikož jste každá napsala jinou značku bylo to těžký :lol: Takže mám zaplacenou AEG A++ ve středu mi ji přivezou a zapojí, tak se těším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.6.16 22:37

Zeny, potrebuju, aby mi pradlo ze susicky vonelo a avivaz se davat nesmi. Co s tim? Mam nejake vonave kapesnicky primo do susicky, ale ty jsou uplne k nicemu :? Bych do kazdy varky musela nahazet celej balicek :roll: Mate nekdo radu, prosim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
16.6.16 22:45

@Markéta N.V. Ubrousky z DM, bohatě stačí jeden a smrdí prádlo i byt ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.6.16 09:10

Dekujuuuuuuuuu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat