Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
…když jsme u těch spotřebičů…
koupili jsme byt, řešíme do budoucna kuchyň - po jaké značce elektra, co se táká trouby a varné desky (zatím máme plyn, přemýšlíme o indukci)se dívat??
@carambol Desku jsem chtěla celodeskovou indukci od Siemensu. Zjistila jsem, že ač jsme v EU, tak se sem nevozí. Takže nejlepší další v seznamu byla Electrolux s jednou dvouplotýnkou a dvěma extra.
Myčku jsem si vybrala boženku. Přestali jí sem dovážet a protože jsme velká rodina, další nejbližší na 14 souprav byla AEG.
No a troubu jsem zase chtěla s co nejvyšším objemem a sondou na maso (miluju roastbeef) a to je jenom AEG/Electrolux ![]()
Zatím všechno slouží k maximální spokojenosti, ale pět měsíců provozu není zrovna optimální referenční doba ![]()
@kotyk píše:
@carambol Desku jsem chtěla celodeskovou indukci od Siemensu. Zjistila jsem, že ač jsme v EU, tak se sem nevozí. Takže nejlepší další v seznamu byla Electrolux s jednou dvouplotýnkou a dvěma extra.Myčku jsem si vybrala boženku. Přestali jí sem dovážet a protože jsme velká rodina, další nejbližší na 14 souprav byla AEG.
No a troubu jsem zase chtěla s co nejvyšším objemem a sondou na maso (miluju roastbeef) a to je jenom AEG/Electrolux
Zatím všechno slouží k maximální spokojenosti, ale pět měsíců provozu není zrovna optimální referenční doba
Tak troubu potřebuju jen na klasické pečení - maso, zapečené těstoviny, brambory a sem tam nějaké buchty…
Varná deska - klasika, vařím jen víkendy, přes týden děti jedí ve škole a my s mužem v práci.
Myčku mám zatím bosch - jede osmým rokem, ale iuž vidím nedostatky, počítám, že by brzy odešla…
@carambol rozhodně indukci, mám značku, co už neexistuje, ale náhradní díl jsem koupila. Koukej na to, na kolik ploch můžeš zároveň vařit.
Tak ženy, všem moc díky..
ale jelikož jste každá napsala jinou značku bylo to těžký
Takže mám zaplacenou AEG A++ ve středu mi ji přivezou a zapojí, tak se těším ![]()
Zeny, potrebuju, aby mi pradlo ze susicky vonelo a avivaz se davat nesmi. Co s tim? Mam nejake vonave kapesnicky primo do susicky, ale ty jsou uplne k nicemu
Bych do kazdy varky musela nahazet celej balicek
Mate nekdo radu, prosim?
@Markéta N.V. Ubrousky z DM, bohatě stačí jeden a smrdí prádlo i byt ![]()