Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Zdravím,
dcera má dva roky, nosí botky 24.
S teniskami nebo pevnými botami nemá problém, ale jak je teď teplo, ráda bych jí dala samozřejmě boty bez ponožek, ale ze všech má odřený nohy.
Kroksy, sandále… vždycky ji dře nějaký čudlík (bok na kroksech), nebo okraj popruhu (u sandálů) apod. S ponožkami to není problém, ale ty jí samozřejmě teď dávat nemůžu, uvařila by se.
Máte nějaký tip na fakt pohodlné botičky?
Díky.
SUPERFIT - pohledam odkaz, ale odchodila v nich starsi a ma je i mladsi - nikdy zadny problem, jak je na zacatku leta na boso nazuly, tak je zase po sezonne sundaly
!!!
@Debie píše:
Teda presne tyto
Letos už to řešit nebudu, ale za rok do nich půjdu, koupím je dětem.
Geox. mame dvoje letni sandaly, oboje nosi deti naboso.
mimochodem, original Crocs ji nekde drou?? jejich boty deti meli uz snad patery ruznych tvaru a vsechny uplne v pohode.
Mala ma sandalky geox a superfit, oboje super, chodi bosky. Kupuju sandalky i se spickou, aby si neukopla palec. Jinak k mori a na zahradu ma original crocs a tam si opravdu neumim predstavit, co by ji drelo, schvalne jsem se na ty boty sla kouknout. Jaky ma model?
@Fircon Nohy si musí zvyknout… já je taky měla vždy odřené od jakýchkoliv bot a časem se to vylepšilo.
Malá má taky širokou nožku, i z Crocsů měla odřeninku, tak už kupujeme jen kožené sandálky s koženou nebo látkovou stélkou, osvědčily se Ecco, Geox, Bama, i neznačkové různé, hlavně ať jsou širší, měkké a kožené. Taky je dobré je nejdříve rozchodit doma v ponožkách.
Taky jsem vždycky měla ze všech bot puchýře a odřeniny, moc široké nohy
Když mě někde něco dře, namažu to místo v botě olejem a něčím to vytlačím na opačnou stranu, i několikrát, pomůže to a na zbytek si noha zvykne.
@Fircon Kožené Santé s textilním vnitřkem a paráda. Taky míval syn ze všeho odřené nožky a tyhle jsou konečně super. Jinak ještě takový fígl na ty crocksy… prostě odendej ten čudl a ať to nosí jako takové pantole.
Taky jsem ho minulý rok vyrvala…