Jaké boty na léto?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
459
9.8.15 17:55

Jaké boty na léto?

Zdravím,
dcera má dva roky, nosí botky 24.
S teniskami nebo pevnými botami nemá problém, ale jak je teď teplo, ráda bych jí dala samozřejmě boty bez ponožek, ale ze všech má odřený nohy.
Kroksy, sandále… vždycky ji dře nějaký čudlík (bok na kroksech), nebo okraj popruhu (u sandálů) apod. S ponožkami to není problém, ale ty jí samozřejmě teď dávat nemůžu, uvařila by se.

Máte nějaký tip na fakt pohodlné botičky?
Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1911
9.8.15 18:06

SUPERFIT - pohledam odkaz, ale odchodila v nich starsi a ma je i mladsi - nikdy zadny problem, jak je na zacatku leta na boso nazuly, tak je zase po sezonne sundaly :palec:!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1911
9.8.15 18:08
:pocitac:

Příspěvek upraven 09.08.15 v 18:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1911
9.8.15 18:09

Teda presne tyto ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
9.8.15 18:13

Mlaďoch má Santé s textilním vnitřkem a dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
9.8.15 18:17

Zkus barefoot. třeba kidofit.

• Citovat
  • Upravit
1364
9.8.15 18:23
@Debie píše:
Teda presne tyto ;)

Letos už to řešit nebudu, ale za rok do nich půjdu, koupím je dětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
9.8.15 18:25

Geox. mame dvoje letni sandaly, oboje nosi deti naboso.

mimochodem, original Crocs ji nekde drou?? jejich boty deti meli uz snad patery ruznych tvaru a vsechny uplne v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2834
9.8.15 18:30

Mala ma sandalky geox a superfit, oboje super, chodi bosky. Kupuju sandalky i se spickou, aby si neukopla palec. Jinak k mori a na zahradu ma original crocs a tam si opravdu neumim predstavit, co by ji drelo, schvalne jsem se na ty boty sla kouknout. Jaky ma model?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101531
9.8.15 18:54

@Fircon Nohy si musí zvyknout… já je taky měla vždy odřené od jakýchkoliv bot a časem se to vylepšilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
9.8.15 19:34

Malá má taky širokou nožku, i z Crocsů měla odřeninku, tak už kupujeme jen kožené sandálky s koženou nebo látkovou stélkou, osvědčily se Ecco, Geox, Bama, i neznačkové různé, hlavně ať jsou širší, měkké a kožené. Taky je dobré je nejdříve rozchodit doma v ponožkách.
Taky jsem vždycky měla ze všech bot puchýře a odřeniny, moc široké nohy :roll: Když mě někde něco dře, namažu to místo v botě olejem a něčím to vytlačím na opačnou stranu, i několikrát, pomůže to a na zbytek si noha zvykne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
9.8.15 21:09

@Fircon Kožené Santé s textilním vnitřkem a paráda. Taky míval syn ze všeho odřené nožky a tyhle jsou konečně super. Jinak ještě takový fígl na ty crocksy… prostě odendej ten čudl a ať to nosí jako takové pantole. :palec: Taky jsem ho minulý rok vyrvala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková