Jaké boty na ploché nohy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kamikadze
28.10.15 20:57
@Mazlinaa píše:
@Kamikadze Tak super, snad mi půjdou také :think: nicméně přímo na „návodu“ to mají napsané že obuv budou chtít, tak jsem právě zmatená :nevim:

Je videt, co clvoek to jiny nazor, co firma to jiny postup :-))

• Citovat
  • Upravit
9135
28.10.15 21:01

@Kamikadze Tak já si nechám ráda poradit a vyslechnu jakýkoli názor a právě prostě nevím, doktorka mi dala nějaký letáček kam jít, jsem z Prahy, nechám si klidně i poradit kam zajít :nevim: protože fakt nevím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kamikadze
28.10.15 21:04
@Mazlinaa píše:
@Kamikadze Tak já si nechám ráda poradit a vyslechnu jakýkoli názor a právě prostě nevím, doktorka mi dala nějaký letáček kam jít, jsem z Prahy, nechám si klidně i poradit kam zajít :nevim: protože fakt nevím :lol:

:jazyk: zrovna v praze ti neporadim:-)))

• Citovat
  • Upravit
9135
28.10.15 21:07

@Kamikadze Tak třeba někdo jiný snad :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
28.10.15 21:12
@Kamikadze píše:
Ze udelaji primo take vlozky do bot?

Oni ty vložky mají ve všech velikostech. Ty jejich vložky a obuv mají pod palcem takový důlek. Mrkni na ty stránky. Dělají se i pro děti. Dělali dokonce i nějaký test ve školce. Boty pomohly i mojí mamce, nebolí ji tolik nohy. Oni ortopedi z toho asi moc velkou radost nemají, protože jim to bere práci. Ten pan Hanák měl i nějakou reportáž v televizi a v tisku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9135
28.10.15 21:15

@Kissminka Ty stránky tady zkoumám, ale kouám že se objednávají přes net čehož se trochu bojím aby seděly, protože jak vybrat velikost a jak si to správně změřit? :think: a hlavně čtu že čekačku mají měsíc a to se asi bolestí zblázním už :roll:

edit: ale koukám že to jsou ty co nemají na skladě budou se šít na míru :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
28.10.15 21:21
@Mazlinaa píše:
@Kissminka Ty stránky tady zkoumám, ale kouám že se objednávají přes net čehož se trochu bojím aby seděly, protože jak vybrat velikost a jak si to správně změřit? :think: a hlavně čtu že čekačku mají měsíc a to se asi bolestí zblázním už :roll:edit: ale koukám že to jsou ty co nemají na skladě budou se šít na míru :think:

Je pravda, že my jsme si do toho Holešova dojeli, ale mají na stránkách tabulku a paní byla moc ochotná i když jsem ji volala. Nevím, odkud jsi, ale možná by poradila, mám dojem, že je prodávají i v jiných městech. Myslím, že je to na těch stránkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
28.10.15 21:21

http://www.branakdetem.cz/kurz.php?… doporučuju navštívit tento kurz (Praha), pan Klimpera je úžasný, navíc je tam možnost individuální rady pomocí podoskopu a ohledně klenby (a nejen) se toho člověk dozví taky dost zajímavého

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9135
28.10.15 21:27

@hofka Nevím, ale jak na ortopedii tak i na stránkách od Kissminky říkají hlavně nechodit bosa, tak jsem vedle jak ta jedle :think: nicméně kurz je stejně v týdnu a v dobu, kdy jsem v práci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9135
28.10.15 21:28

@Kissminka Stránky studuji ale nemohu to najít :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
28.10.15 21:36

http://www.stelkyhanak.cz/ dole jsou prodejní místa ČR a SR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
28.10.15 21:38

@Mazlinaa Na příčně plochou nohu a všechny problémy s tím spojené se mi osvědčilo zahodit ortopedické vložky, pořídit barefooty a chodit co nejvíc naboso, hlavně v nerovném terénu. Vložka nohu sice tvaruje správně, ale svaly v chodidlech se flákají. Nebo si aspoň najít cviky na posílení klenby. S plochou nohou u mě byly spojené záněty v kloubech palců u nohou, bolavá kolena, kyčle a záda. Po pár měsících procvičování chodidel mám klid.
Nechci radit, abys nedala na doktory a pro vložky nešla, jen píšu svoji zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9135
28.10.15 21:38

@Kissminka Ajo, jsem slepá :oops: tak to zajdu omrknout :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9135
28.10.15 21:42

@Suzuveverka Kouknu na to co to je za obuv :think: nicméně začínám být zmatená, někdo chození bos doporučuje, někdo ne :think: neboj, ráda tu posbírám postřehy a zajímavosti abych věděla co nejvíce než se v něčem rozhodnu, proto sem také píšu :think: ale právě jednu nohou už mám tak v ryti, že mě to strašně bolí, mám napsané i nějaké magnety a masáže/cvičení tak tam mi bude asi ukázáno co a jak :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
28.10.15 21:50
@Mazlinaa píše:
@Kissminka Ajo, jsem slepá :oops: tak to zajdu omrknout :think:

Syn nosí Hanákovy nazouváky do školy, ven má v botách ty jeho vložky. Mělo by to být na nohách pořád i doma. To trochu fláká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková