Jaké boty na ploché nohy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3HE
22413
6.9.13 14:06

Samotná kotníková botka s vložkou, kde je klenbička, nestačí, bylo by lepší udělat u ortopeda otisky nožek a ortopedické vložky.
Já dávám vložky do bot z ortopedie mám dvoje - jedny zdarma a druhé platím - asi 170kč - dělané na míru podle otisků nohy, výrobci vložek to místo, kde je plochá noha trochu lépe vytvarují, aby byla noha lépe podpořena. Dcerce se na těch vložkách chodí dobře.
Dávám je do kotníkových šněrovacích papučí Fare a do koníkových bot od Fare.

http://www.detihrackyoblecky.cz/…02-vel-25-26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
6.9.13 14:07

Tady se můžeš podívat na kotníkové boty - mají i větší velikosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
6.9.13 14:07
@3HE píše:
Tady se můžeš podívat na kotníkové boty - mají i větší velikosti

http://www.detihrackyoblecky.cz/…02-vel-25-26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.13 16:25

Holky, manzelovi se libi bobbi shoes, ale ty na pocinajici ploche nohy asi tezko ze.Nas kluk ma 26-27.Jinak dr nas zatim na ortopedii neposlala, pry jeste pockame, ale nejradsi bych tam sla sama, ale to potrebuji potvrzeni od ni ne?

• Citovat
  • Upravit
17595
6.9.13 16:27

U nás ortoped vyžaduje doporučení od dr.
Jestli máš pochyby, tak si ho od ní vyžádej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
6.9.13 16:40

Maminky, co boty z Lidlu a nebo z Deichmanu pro děti? Jaký je váš názor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17595
6.9.13 17:46

Pro zdravé nohy klidně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
6.9.13 18:21

Boty z Lidlu, Deichmanu bych nekupovala. České firmy nabízí kvalitní boty - DPK, Jonap, Pegres, Sante, Fare…s certifikací zdravotní nezávadnosti. Jsou šité na certifikovaných kopytech pro české nožky. Kupuji ze zahraničních Superfit, Ecco, Richter…Držela jsem v ruce botičky od firmy Jonap - jsou výborně zpracované, mají dobrou cenu. Ostaně šetřit se dá třeba na oblečení, ale na botech to nedělám. Včera jsem jeden takový řetězec navštívila, některé vzory obuvi byly šité tak špatně, že to musí trknout do očí i jen mírně poučeného laika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
6.9.13 18:59
@Anonymní píše:
Holky, manzelovi se libi bobbi shoes, ale ty na pocinajici ploche nohy asi tezko ze.Nas kluk ma 26-27.Jinak dr nas zatim na ortopedii neposlala, pry jeste pockame, ale nejradsi bych tam sla sama, ale to potrebuji potvrzeni od ni ne?

není na co čekat, najdi si nějakého bez žádanky… botky z deichmana na ploché nožky poravdu neee :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9135
28.10.15 20:36

Obnovuji téma

Zdravím, byly mi zjištěny ploché nohy, jak jinak :zed: nicméně byla jsem poslána nechat si udělat individuální vložky do bot a mám si sebou vzít plnou, vhodnou a prostornou obuv. A chci se zeptat, jakou zvolit, je to jedno a vložka by měla jít do jakékoli boty, nebo vzít jedny dané a v těch ty vložky mít? :think:

Děkuji za všechny postřehy a zkušenosti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
28.10.15 20:52

Vložky do bot od ortopeda jsme zrušili. Nedám dopustit na tyto stélky a obuv. Syn měl ploché nohy mírně do x.
 www.stelkyhanak.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kamikadze
28.10.15 20:52

Take mam vlozky a jdou mi do vsech bot, jen je nemma do sandalu a lodicek:-) A boty po me nikdo nechtel, protoze nohu ti tam na papiru primo odmeri.

• Citovat
  • Upravit
9135
28.10.15 20:55

@Kissminka Já je ještě ani nezkusila, a vzhledem k silné bolesti jim zkusím věřit, uvidím co pak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9135
28.10.15 20:56

@Kamikadze Tak super, snad mi půjdou také :think: nicméně přímo na „návodu“ to mají napsané že obuv budou chtít, tak jsem právě zmatená :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kamikadze
28.10.15 20:57
@Kissminka píše:
Vložky do bot od ortopeda jsme zrušili. Nedám dopustit na tyto stélky a obuv. Syn měl ploché nohy mírně do x.
www.stelkyhanak.cz

Ze udelaji primo take vlozky do bot?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková