Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahojky mám dotaz ohledně dětských botiček.Normálně kupuji dceři boty a papuče ze Žirafy.Když teď začalo být konečně hezký počasí,tak chodíme každý den ven.Malá je spokojená,protože může dělat něco jiného než doma.Většinou procházíme parkem kde je písek pro děti.A o kousek dál jsou kamínky.Děcka si tam většinou hrají stejně jak na pískovišti.Moje malá princezna zamíří tam,kde jsou děti a tak místo procházky si jde hrát.Jelikož nemáme ještě koupený boty na ven,tak chodí v normálních.Nechci aby si boty zničila a tak chci koupit nějaké boty na ven.Jenže teď nevím na jakou obuv se mám zaměřit.Ještě se mi zdá,že na tenisky je celkem zima.Taky nevím jestli mám boty pořídit zase v Žirafě nebo stačí boty z normální obuvi jako je Baťa nebo třeba Daichman.Po pravdě se mi moc nechce utrácet za boty,který má stejně jen na chvilku a nebo si je brzo zničí.Na druhou stranu chci ať má kvalitní obuv.Tak já nevím
Poradíte prosím?
Já kupuju kvalitní boty hlavně na zahradu, tam je většinu času, na nějaké přejetí autem do tesca nebo autobusem do školky může mít klidně třeba Deichmann…
boty prostě děti ničí, no, většinou nošením, přece nekoupíš boty a dítě je bude nosit jednou měsíčně někam na návštěvu ![]()
jinak bata ma detske boty dobre a nekdy i hezke
za 700 maji slusnou kvalitu a vydrz
Koupila bych na teď celoroční a pak je prodala přes mmb, nebudeš mít pocit, že tak moc utrácíš a přitom budete mít kvalitní boty.
Díky,šlo mi hlavně o to jestli se mám na boty na ven zaměřit taky ze Žirafy.Spíš sem se přikláněla k botám s označením Žirafa ale na druhou stranu jsem si říkala,že se jedná o boty na ven.Je ale pravda,že v botách na ven bude častěji,než v botách co má ,,na slušno´´ Takže je potřeba ať má kvalitní obuv i venku
Díky ![]()