Boty na ven

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1005
5.3.12 09:16

Boty na ven

Ahojky mám dotaz ohledně dětských botiček.Normálně kupuji dceři boty a papuče ze Žirafy.Když teď začalo být konečně hezký počasí,tak chodíme každý den ven.Malá je spokojená,protože může dělat něco jiného než doma.Většinou procházíme parkem kde je písek pro děti.A o kousek dál jsou kamínky.Děcka si tam většinou hrají stejně jak na pískovišti.Moje malá princezna zamíří tam,kde jsou děti a tak místo procházky si jde hrát.Jelikož nemáme ještě koupený boty na ven,tak chodí v normálních.Nechci aby si boty zničila a tak chci koupit nějaké boty na ven.Jenže teď nevím na jakou obuv se mám zaměřit.Ještě se mi zdá,že na tenisky je celkem zima.Taky nevím jestli mám boty pořídit zase v Žirafě nebo stačí boty z normální obuvi jako je Baťa nebo třeba Daichman.Po pravdě se mi moc nechce utrácet za boty,který má stejně jen na chvilku a nebo si je brzo zničí.Na druhou stranu chci ať má kvalitní obuv.Tak já nevím :nevim: Poradíte prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
5.3.12 09:23

Já kupuju kvalitní boty hlavně na zahradu, tam je většinu času, na nějaké přejetí autem do tesca nebo autobusem do školky může mít klidně třeba Deichmann…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
5.3.12 09:28

boty prostě děti ničí, no, většinou nošením, přece nekoupíš boty a dítě je bude nosit jednou měsíčně někam na návštěvu :)

jinak bata ma detske boty dobre a nekdy i hezke :D za 700 maji slusnou kvalitu a vydrz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
5.3.12 09:45

Koupila bych na teď celoroční a pak je prodala přes mmb, nebudeš mít pocit, že tak moc utrácíš a přitom budete mít kvalitní boty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
5.3.12 10:05

Díky,šlo mi hlavně o to jestli se mám na boty na ven zaměřit taky ze Žirafy.Spíš sem se přikláněla k botám s označením Žirafa ale na druhou stranu jsem si říkala,že se jedná o boty na ven.Je ale pravda,že v botách na ven bude častěji,než v botách co má ,,na slušno´´ Takže je potřeba ať má kvalitní obuv i venku :) Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
5.3.12 10:24

Tak buď boty se žirafou nebo superfity nebo ecco.  :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie