Boty na jaro

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
lusis
2.3.12 22:31

boty na jaro

Jaké boty kupujete pro batole na jaro?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
876
2.3.12 22:34

Ahoj
koupili jsme dnes- Superfit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lusis
2.3.12 22:36

a můžu se zeptat na cenu?a materiál?chtěla bych investovat tak 1000 :)

• Citovat
  • Upravit
31594
2.3.12 22:38

je batole a batole, dítěti, které ještě stabilně nechodí, tak boty nekupuju, případně celokožené s měkkou podrážkou.
Pro stabilně chodící dítě kupuju celoročky, většinou jedem v superfitech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
2.3.12 22:39

Materiál kůže- měli jsme slevu vyšli na 890 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lusis
2.3.12 22:39

myslím tak pro 20 měsíců.potřebuji hlavně aby vydrželi :)

• Citovat
  • Upravit
1192
2.3.12 22:42

Já také dětem kupuji Superfity a doporučuji :palec:
Myslím,že pro ty nejmenší by se dalo pořídit kolem litru.....my už jsme velcí a tam je to už dražší…
Jinak dávám přednost materiálu s goretexem,přeci jen na podzim a jaro když jsou louže a více prší je to k nezaplacení :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
2.3.12 22:46

Od prvních bot jedeme v Superfitech, nemají chybu. Goretexové jsou tedy drahé, jinak ale se do té tisícovky dají asi sehnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lusis
2.3.12 22:48

takže třeba takovéto http://www.boticka.cz/…robnosti.php?… ?

• Citovat
  • Upravit
1012
2.3.12 22:51

My máme essi,fare a teď zimní byli superfity,jen neví cos myslela,že vydrží,my měníme boty co tři měsíce,neb mu tak prostě roste noha:-))a teda teď na jaro to budou jedny kožené,jedny zdravotní kotníkové tenisky na už teplé dny,gumáčky a bačkorky:-))jo a teda na odrážedlo na zničení koupím z druhé ruky,neb to budou do 14 dní ko a to teda litr na to nedám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
2.3.12 22:55

My frčíme různě - měli jsme Santé, Fare, Protetika, teď od minulého týdne máme Pegres.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13717
2.3.12 23:08
Gladys píše:
je batole a batole, dítěti, které ještě stabilně nechodí, tak boty nekupuju, případně celokožené s měkkou podrážkou.

Gladys a jaké boty, když už brzo chodit bude, a potřebuju ho někde venku postavit - na hřišti, ve vlaku… A capáčky nechci, bydlíme v centru a jsou tu poplivané, pozvracené, pokakané chodníky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
2.3.12 23:16

No, první zimní nám už dodělávají a taky začínám pokukovat. Mám nějakou slevenku do Deichmana, ale ještě se do nějakýho dostat .. líbí se mi DPK i ty Fare, Superfit. Ráda bych je vyzkoušela, ale nechce se mi jezdit po všech čertech a trápit malou se zkoušením, tady krámek s dětskou obuví je, ale není tam zas to co by se mi extra líbilo. Přes net kupovat nevím, vrátit to jde, ale bylo by mi líto poštovnýho jak se znám:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
2.3.12 23:17
AnastazieB píše:
Gladys píše:
Gladys a jaké boty, když už brzo chodit bude, a potřebuju ho někde venku postavit - na hřišti, ve vlaku… A capáčky nechci, bydlíme v centru a jsou tu poplivané, pozvracené, pokakané chodníky…

Dělají se i botky-capáčky, co jsou jako klasické botky s podrážkou gumovou, ale super měkkou. Např. http://dpk.cz/…y-uzsi-strih

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lusis
3.3.12 07:46

no my máme kousek deichmann asi se podívám tam,přes internet to radši nebudu riskovat :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková