Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
a můžu se zeptat na cenu?a materiál?chtěla bych investovat tak 1000 ![]()
je batole a batole, dítěti, které ještě stabilně nechodí, tak boty nekupuju, případně celokožené s měkkou podrážkou.
Pro stabilně chodící dítě kupuju celoročky, většinou jedem v superfitech
Já také dětem kupuji Superfity a doporučuji ![]()
Myslím,že pro ty nejmenší by se dalo pořídit kolem litru.....my už jsme velcí a tam je to už dražší…
Jinak dávám přednost materiálu s goretexem,přeci jen na podzim a jaro když jsou louže a více prší je to k nezaplacení ![]()
Od prvních bot jedeme v Superfitech, nemají chybu. Goretexové jsou tedy drahé, jinak ale se do té tisícovky dají asi sehnat.
My máme essi,fare a teď zimní byli superfity,jen neví cos myslela,že vydrží,my měníme boty co tři měsíce,neb mu tak prostě roste noha:-))a teda teď na jaro to budou jedny kožené,jedny zdravotní kotníkové tenisky na už teplé dny,gumáčky a bačkorky:-))jo a teda na odrážedlo na zničení koupím z druhé ruky,neb to budou do 14 dní ko a to teda litr na to nedám
My frčíme různě - měli jsme Santé, Fare, Protetika, teď od minulého týdne máme Pegres.
Gladys píše:
je batole a batole, dítěti, které ještě stabilně nechodí, tak boty nekupuju, případně celokožené s měkkou podrážkou.
Gladys a jaké boty, když už brzo chodit bude, a potřebuju ho někde venku postavit - na hřišti, ve vlaku… A capáčky nechci, bydlíme v centru a jsou tu poplivané, pozvracené, pokakané chodníky…
No, první zimní nám už dodělávají a taky začínám pokukovat. Mám nějakou slevenku do Deichmana, ale ještě se do nějakýho dostat .. líbí se mi DPK i ty Fare, Superfit. Ráda bych je vyzkoušela, ale nechce se mi jezdit po všech čertech a trápit malou se zkoušením, tady krámek s dětskou obuví je, ale není tam zas to co by se mi extra líbilo. Přes net kupovat nevím, vrátit to jde, ale bylo by mi líto poštovnýho jak se znám:-)
AnastazieB píše:Gladys píše:Gladys a jaké boty, když už brzo chodit bude, a potřebuju ho někde venku postavit - na hřišti, ve vlaku… A capáčky nechci, bydlíme v centru a jsou tu poplivané, pozvracené, pokakané chodníky…
Dělají se i botky-capáčky, co jsou jako klasické botky s podrážkou gumovou, ale super měkkou. Např. http://dpk.cz/…y-uzsi-strih
no my máme kousek deichmann asi se podívám tam,přes internet to radši nebudu riskovat ![]()
Jaké boty kupujete pro batole na jaro?