Zimní boty - 3,5 roku

60
2.3.12 13:15

zimní boty 3.5 roku

Ahoj,
jsem v pokušení koupit ve slevách zimní superfity pro dceru na příští rok. Letos měla 25. Vyroste jí noha o číslo nebo o dvě? Je mi jasný, že to nelze odhadnout, ale zajímá mě, jaké číslo bot nosily vaše holky ve 3.5 letech. Díky, Cu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14771
2.3.12 13:18

syn začínal s botama č.23 a tedˇ už je na č.30,takže se to fakt nedá a to má 3.5roku :lol: jako když budou nenošené tak je před zimou v poho s paragonem prodáš ale určo tak minim.o dvě čísla bych tipla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
2.3.12 13:20

moje dcera má taky 3,5 roku, v sprnu mněla č. 26 a v pondělí jsem jí kupovala nové boty č.30 8o a to mněří 99cm. Já bych je nekupovala. Za tuhle zimu jsem kupuvala třetí boty a vždy s nadměrkem.
Loni v zimně mněla 24, na jaře 25 v létě 26.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
2.3.12 13:24

Blanko, to je mazec. Tak přiznávám, že jsem teď zviklaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
2.3.12 13:26
Cucumber píše:
Blanko, to je mazec. Tak přiznávám, že jsem teď zviklaná.

no to je naštěstí teď jsou už ve slevě a kupovala je babička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
2.3.12 13:29

já bych koupila o dvě o tři, bud budou nebo je prodáš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21897
2.3.12 13:39

Dceri nikdy noha nerostla skokove,vzdy ma boty na celou sezonu,takze v rijnu kupuju na zimu - stale krasne jsou a na jare celorocky,ktere ma az do podzimu.U sveho ditete bych se toho snad nebala a koupila o dve cisla vetsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
2.3.12 13:59

My měli loni zimní boty 25, na podzim chodila v 27 a když jsme šli pro zimní boty, tak jsem si říkala, že jí koupím 28. Ale po vyzkoušení jsem nakonec zůstala u 27 a v pohodě ji vydržely celou zimu. Ono je to totiž taky o výrobci bot… Nekupujeme jen superfity, na podzim chodila v adidaskách. Jo a za měsíc budou malé čtyři roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
2.3.12 14:22
Eemii píše:
Dceri nikdy noha nerostla skokove,vzdy ma boty na celou sezonu,takze v rijnu kupuju na zimu - stale krasne jsou a na jare celorocky,ktere ma az do podzimu.U sveho ditete bych se toho snad nebala a koupila o dve cisla vetsi.

závist

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková