Baťa dětské boty

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3384
1.3.12 15:21

Baťa dětské boty

Ahojík mám na Vás dotaz jak moc kvalitní má Baťa dětské botky? Jelikož jsem tam už dlouho nic nekoupila a teď sem natrefila na dobré ceny /vyprodej/ tak mě to tam láká jít mým dcerkám botky koupit, ale nevím jak moc jsou kvalitní atd… díky za názory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ema N.
1.3.12 15:28

Ahoj, ja tam celkem pravidelne kupuji treba backurky… a boty bych tam rozhodne koupila taky… ;) Takze podle me v pohode… ;)

• Citovat
  • Upravit
21890
1.3.12 15:30

No jak ktere..koupila jsem jednou zimni.Pomer cena-kvalita mi prijde nic moc.Za stejnou cenu se daji koupit opravdu kvalitni,certifikovane celokozene boty.Batovske sandalky jsou treba uplna hruza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
1.3.12 15:33

když to porovnám s Fare nebo Pegres, tak kvalita horší (byla jsem tam jen 2× máme zatím dva roky), ale za lepší cenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
1.3.12 15:35

Mne se zdaji tvrde kolem kotniku. A vim i podle sebe, ze kdykoliv (2×) jsem si u Bati koupila sportovnejsi boty (tzn. ne lodicky nebo kozacky - s temi problem nikdy nebyl), tak se v tom nedalo chodit - strasne me to tlacilo na vnejsim kotniku. Maji takovou divnou vysku - ani pod kotnik, ani nad kotnik. Ale to mluvim o dospelych damskych. Ale i ty detske se mi zdaji tvrde v tomhle miste. Myslim, ze kdyz si k jejich cene pridam jeste 200,–, muzu uz koupit lepsi botky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3384
1.3.12 15:36

dám přímo odkaz na ty botky http://www.bata.cz/artikl/93157

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
1.3.12 16:19

Mě tedy přijdou celoroční botky dost tvrdé na ohýbání a některé těžké… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
1.3.12 17:01

Ahojda, pokud jsou to Bubblegummers, tak od tech jsou i kvalitni kousky, ale chce to vybirat. Hlavne koukat na material - usen nebo nubuk (kozenka fakt ne) a tak. Mame od nich i zimni botky a spokojenost maximalni, ale jak rikam, chce to vybirat, za neco tak stoji tak desetina boticek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
1.3.12 17:42

Syn nosí od Bati boty a v pohodě. Měli jsme v létě sandálky a spokojenost, pak dvoje na jaro a taky dobrý. Mě u Bati přijde poměr kvalita-cena dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
1.3.12 19:45

My jsme měli podzimní botičky a teď zimní-oboje kožené Bubble gummers a jsou super, nepromoknou,dobře se čistí, hezky se obouvají.Takže za mně spokojenost.

• Citovat
  • Upravit
1075
20.3.12 12:55

Ahoj, také právě řeším jaké kvality jsou botičky od Bati pro děti. Tak budu ráda za každý názor. A ještě jeden dotaz, proč se upřednostňuje u malých dětí šněrování, místo suchých zipů na botkách? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
20.3.12 12:58

Myslím, že díky šněrování botičku lépe utáhneš.ALe my jsme měli zimní botky od BAti s třema zipama a šly utáhnout na pevno.Teď máme jarní, opět BAťovky a taky na suchý zip, kotníčkové kožené a drží taky krásně.

• Citovat
  • Upravit
teresa20
20.3.12 12:59

Radím Bubble gummers nebrat, měli jsme dvoje, celoroční a sandálky a obojí jsme museli reklamovat, uznali nám jen jednu reklamaci !! A měli jsme s tím potíže, protože jsme prckovi na ten měsíc museli samo koupit nové boty :cert:

U těch nejmenších se upřednostňují tkaničky proto, že údajně se ta nožička s nimi líp utáhne, ale my měli vždycky na suché zipy, pro mě to bylo praktičtější :P

A ty botičky stejnak nepochází od Bati, není to jejich výroba ;)

• Citovat
  • Upravit
zichisek
20.3.12 13:00
madi píše:
Radím Bubble gummers nebrat, měli jsme dvoje, celoroční a sandálky a obojí jsme museli reklamovat, uznali nám jen jednu reklamaci !! A měli jsme s tím potíže, protože jsme prckovi na ten měsíc museli samo koupit nové boty :cert:U těch nejmenších se upřednostňují tkaničky proto, že údajně se ta nožička s nimi líp utáhne, ale my měli vždycky na suché zipy, pro mě to bylo praktičtější :P

Ono je to mžná i o štěstí.My máme Bubble Gummers pro malou už třetí a jsou pořád jako nové a to v nich chodí v dešti,blátě, v zimě ve sněhu…
U nás zas mám na boty smůlu já a rozpadly se mi i trekáče za 4000,– :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2892
20.3.12 13:01

Ahoj,teď jsem tam akorát kupovala botičky na jaro pro dcerku,jsou nádherné,trošku nad kotníčky a mají zip po straně a dva suché zipy a jsou kožené.Cena přívětivá 599kč.Jsem s nimi zatím spokojená,botičky od Bati máme poprvé.To šněrování chápu z toho důvodu,že můžeš botu lépe utáhnout,jinak nevím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková