Roční holčička chodí - jaké botičky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
24
25.2.12 21:14

Roční holčika mi chodí - jaké botičky?

Milé maminky,

jsem z toho zoufalá. Četla jsem tu různé diskuze, ale stále jsem k ničemu nedošla. :(
Teď byl mé malé rok a už chodí. Potřebuji ji rychle koupit botičky, ale stále nevím značku - které jsou opravdu kvalitní. Vybrala jsem si tyto: http://www.zdrava-detska-obuv.cz/…0-p-198.html
Ale nevím zda-li jsou opravdu doré.
Předem Vám děkuji za odpovědi. Snad už pak budu mít jasno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3380
25.2.12 21:24

Tyto boticky urcite kvalitni jsou ale neznamena to ze ji budou sedet. Urcite zajdi do specializovane prodejny a poradne vyzkousej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
25.2.12 21:26

já bych první botičky přes net vůbec nekupovala. Nemůžeš vědět, jestli třeba malá nemá vyšší nárt, který typ botiček jí sedí apod. Jinak obecně bych se zaměřila na to, aby botičky měly atest, měly pevný opatek, byly v podrážce hezky ohebné a neměly výstelky pod klenbou.

Na doma bych botičky nedávala. Jenom pokud byste měli hodně studenou podlahu, tak pak je to na zvážení. Náš malej chodí od 10m. Doma chodí pořád naboso. Když jsme šli kupovat první boty, vážně pro nás bylo velké překvapení, že ne každé sednou dané nožičce. Proto ta rada raději koupit a vyzkoušet v kamenném obchodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2060
25.2.12 21:33

Richter je docela dobra znacka, ale taky bych je radsi vyzkousela. Ja osobne ale nedam dopustit na detske boty od Ecco.
Damske mi tam nesedi, ale detske jsou fakt super. ;) Muj syn ma prave trochu vyssi nart a takovou masitou nozicku a Ecco mu pekne sedi, nikde netlaci a jsou krasne lehke a ohebne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
25.2.12 21:37

Na doma urcite papucky :kytka: ,bez papucek by jsem nenechala,radila mi to ortopedka kde jsme chodily na kycle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.12 21:39

ahoj, taky bych nekupovala rozhodně přes net, zašli jsme do prodejny kde mají zdravotí botky, nechali změřit nožku a dál jsem se řídila radami naší fyzoterapetky, tzn vysoký kotník, nejlépe šněrovací s klenbou

co se týče chozeí na boso, tak nám neuroložka řekla, že ano super ale na nerovném povrchu, na zahradě na trávě ale ne doma, že se a těch plovoučkách atd netvoří tak dobře klenba, takže má botičky s klenbou i na doma.. ale ona už jen chodí, dokud lezla tak to zas že ještě počkat, protože v botech u lezení se jí točí nožka dovnitř, takže tím jsem se řídila já, naše neuroložka je tu údajně nejlepší pro děti, tak jí věřím, jezdí sem lidi i co bydlí dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
25.2.12 21:41

no jo, s tím chozením naboso je to co doktor to názor. Nám zase říkal primář na ortop.. (taky chodíme na kyčle), že naboso nejlepší a boty zásadně bez klenby :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
25.2.12 21:44

přes net boty určitě nekupuju..
já našemu prďolovi kupovala boty zn. FARE.. akorát u nás byl problém s velikostí. malej chodil od 10.měsíců, takže tu nejmenší velikost jsme objednávali přímo ve výrobě.. ale stálo to za to.. Fare nosí do teď, jen na „lítačku“ po zahradě má levnější boty…
určitě ale běž do prodejny, přes net je to riziko,že nebudou sedět. navíc ti prodavačka poradí co a jak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
25.2.12 21:48

Souhlasím, jdi do specializované prodejny a tam se ti v nich malá projde, prodavačka ti poradí :palec: Třeba zjištíš, že vám tebou vybraná značka nesedí.
Já koupila jako první botky (zimní) Pegres a jsem spokojená.Při výběru bor jsem koukala především na to, jestli jsou „se žirafkou“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
25.2.12 21:50

urcite dam na tuto radu - pujdu urcite do obchodu, ale nevim kde v Praze?
Mala mi taky zacala chodit brzy, ale obcas se neceho chytla tak jsem ji poridila capacky od znacky Nolen. Mame doma plovouci podlahu. Ale ted 2 dny uz JEN chodi. Tak jsem chtela nejake boticky na ven, aby se tam procupitala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
25.2.12 21:51

Holky zakladatelka se ale neptala, jestli doma bačkory nebo ne. :lol: A hlavně jí tu stejnak každý odpoví jinak, já bych taky odpověděla „bačkory nikdy, doma naboso“, takže je to fuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
25.2.12 21:52

Ja nekde cetla, ze se zirafkou jsou jen ceske boticky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2060
25.2.12 21:53

Hmm, asi jako se vsim, co doktor, to nazor. Nam peditricka taky rikala, ze nadoma zadne boty. Pry se chozenim v botach ochabuji svaly na chodidle.
Ale rid se tim, co rekne doktor tobe, jen kupuj opavdu kvalitni botky a minimalne prvni dvoje vyzkousej v obchode. My zkusili prvni dvoje, pak uz mi delal syn sceny, takze kdyz uz potrebuje o cislo vetsi, tak je kupuju bez nej. Kupujeme stale dokola od Ecca, takze cislovani i tvar boty je stejny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2060
25.2.12 21:56

Pokud si nejsi jista znackou bot, tak zajdi do Little foot obchudku s detskyma botkama. Myslim, ze tam maji i Richter. Jsou treba v obchodaku v Letnanech. Ale v Little foot nemaji Ecco, doporucuju opravdu je aspon zkuste. Ecco obchod je v Letnanech taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
25.2.12 22:04

Market a nevis jestli jsou i v nejakem okolo P-5? Letnany jsou pro me daleko. Kazdopadne dekuju moc za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková