Jaké boty do vody velikost 27?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
792
21.2.12 00:45

Jaké boty do vody vel 27?

Stále pátrám, jaké botičky k moři. Nemáte někdo tip? na netu je toho spousta, ale chtěla bych neco osvedceneho a hezkeho… a nejlip, kdybych z onoho webu koupila i plavky, ale to neni podmínka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4647
21.2.12 07:02

Ahoj,
podle mě záleží na tom, kam k moři jedete. Byli jsme předloni v Itálii a kluci měli napodobeninu Crocsů od Vietnamců, v tom chodili k vodě, hráli si na písku a do vody chodili bez bot. Ale pokud tam budete mít kamínky, tak by to chtělo něco v čem půjde do vody, tak bych možná volila takové ty neoprenové aby mu (jí) to nenadnášelo nohy. Ale ty dlouho schnou, tak pak by to chtělo ještě něco na přezutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
21.2.12 08:18
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3358
21.2.12 08:53

Do Chorvatska měli kluci tyto: http://www.popron.cz/…32/s-608568/?…
V Itálii chodili do vody bez bot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
21.2.12 12:38
levi píše:
Do Chorvatska měli kluci tyto: http://www.popron.cz/…32/s-608568/?…
V Itálii chodili do vody bez bot.

Prosla jsem kde co a ty z toho popronu se mi zdají být i nejhezčí a jsem ráda, že jsou neoprenové, asi je vezmu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
21.2.12 12:38

A nevíte pod jakým názvem bych našla na netu ty nepravé crocsy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
21.2.12 12:57
eldarka píše:

já jsem je vždycky kupovala od playshoes- kupuji jen a zahradu. Jinak má pravé crocsy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4647
21.2.12 13:01

Nanetu nevím, ale kdysi jsem je koupila i v Deichmanu. A ty první jsem staršímu synovi koupila přímo u moře v Chorvatsku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
21.2.12 13:07
verenika píše:
eldarka píše:
já jsem je vždycky kupovala od playshoes- kupuji jen a zahradu. Jinak má pravé crocsy :mrgreen:

to je palba za ty pravé, ale klidně bych je i koupila
a jak to máte s tema crocsama velikostne, kdyz má treba dítko nohu 26, tak crocsy jakou vel? a ještě, kde kupujete ty pravé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
21.2.12 13:38
eldarka píše:
verenika píše:
eldarka píše:
já jsem je vždycky kupovala od playshoes- kupuji jen a zahradu. Jinak má pravé crocsy :mrgreen:
to je palba za ty pravé, ale klidně bych je i koupila
a jak to máte s tema crocsama velikostne, kdyz má treba dítko nohu 26, tak crocsy jakou vel? a ještě, kde kupujete ty pravé?

Já je objednala na MMB, byly za 500kč i s poštovným, sice to není přesně dle mého gusta, ale na to letní nošení na dovolený a na ven raději připlatím za pořádný ;)

Velikostně :think: malý má bočkory 28 a ty crocsy jsem kupovala naše 28/29, UK C10/C11 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
21.2.12 13:39

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

Kupovala jsem je od téhle paní a zrovna tyhle. Jen tady nepíše délku stélky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
24.2.12 14:00

po dlouhém vybírání jsem z poprosila popron a zmereni podrázky a ty 27 jsou prilis velke, mensi nemaji… ach jo, musím vybírat znova…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
3.3.12 07:31

Holky prosím taky začínám pokukovat po botkách do vody, ale kvůli ježkům, kam pojedeme je jich prý dost, tak hlavně aby byly kvalitní? Jaké myslíte, že budou nejlepší? Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
4.3.12 13:28

tak jsem koupila playshoes nebo jak se to pise, maji docela tvrdou podrazku, tj prave dobré na korály, jezky a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
4.3.12 14:09

Děkuji, také na ně koukám. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie