Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahojky maminy,
mám doma 16-ti měsíční dcerku a vybírám botky na jaro. Doteď měla buď botky Santé nebo Fare, ale u obou mi přišla tuhá podrážka, slyšela jsem pozitivní recenze na boty superfit, ale když jsem je chtěla objednat(u nás netuším, kde je sehnat), paní mi k botkám posílala informace o tom, že tam není žádná tvarovaná stélka a že nejsou na baculaté nohy - což moc nechápu, jinde jsem zas četla že superfit jsou na širší nožky, tak jsem z toho jelen. Ctěla jsem poprosit o Vaše zkušenosti.
Předem děkuji.
Lucka
luciaschku,botky superfit máme pokaždé,a spokojenost.A to ze mi zdá,že má malý vyšší nárt.
Ovšem botky na jaro bych ještě nekupovala,je moc brzo,a dítko by ti z toho mohlo vyrůst.
A rozhodně bych kupovala v prodejně,ne na netu,je důležité,aby si botky vyzkoušela,a měla v nich potřebný nadměrek.
my kupujem jenom superfit jiné bych už ani nekoupila jsou super jak zimní tak sandálky i celoroční. Velký výběr mají na http://www.detske-boticky.cz/ my jsme z Ostravy takže kupujem v jejich kamenném obchodě. Na tvém místě bych je našla někde v blízkosti bydliště a vyzkoušela naslepo bych je rozhodně nekupovala ![]()
My máme taky superfit a naprostá spokojenost a malý má taky vyšší nárt.
Mně právě přijdou úzké… Také ale doporučuji kamenný obchod. U nás mají např. i v Humanicu.
Ahoj, podle zkušeností hodně maminek jsem Superfitky koupila taky a max.spokojenost.
1miss1: když do ní sáhnu, téměř není tvarovaná, ani třeba domácí sandálky Santé nejsou tvarované. Děti do tušim 2 let ani tvarované boty mít nemají, mají na chodidle tukovou vrstvu (proto vypadají na první pohled jako ploché) a křivilo by se jim držení a postavení nohy.
Ja mam ted dvoje superfity pro dceru. Treba do zimnich vyssich ji nemam sanci dostat a u superfitu to slo. Ma sirokou nohu. Jsou to hodne kvalitni boty, ale na blint bych je take nekupovala.
Háta_x píše:
Ahoj, podle zkušeností hodně maminek jsem Superfitky koupila taky a max.spokojenost.1miss1: když do ní sáhnu, téměř není tvarovaná, ani třeba domácí sandálky Santé nejsou tvarované. Děti do tušim 2 let ani tvarované boty mít nemají, mají na chodidle tukovou vrstvu (proto vypadají na první pohled jako ploché) a křivilo by se jim držení a postavení nohy.
Potvrzuju, kupuju dceři jen Superfit, nic jiného se zatím tolik neosvědčilo. Stélka tvarovaná je, ale jen mírně. Boty jsou ohebné, lehké, prostě můžu doporučit. Jen mi přijde, že jsou spíše na úzkou nožku. Takže bych naslepo nekupovala - vyzkoušet na dítěti.
Taky jsme se Superfitkami moc spokojeni, ale potvrzuji, ze Zuzka ma uzkou nozicku. Prave treba Fare ji byly hrozne moc siroky a Superfitky v pohode. Takze na sirsi nozicku doporucuji vyzkouset ![]()
Mmch ja vcera koupila uz i na jaro a sandalky (kupuji celorocne na doma) - ted jsou na netu vyhodne vyprodeje a vyslo me to dost levne
Ale je fakt, ze jejich boticky a cislovani znam ![]()
Kupuji už jen Superfitky. Jsou nejlepší…
Už ani po jiných botech nekoukám. Doporučuji.
![]()
Děkuju moc za názory. Paní má právě botičky taktéž v akci a mě se moc líbí, číslování píší 15,3 cm, tak to snad odpovídá, vychází mi u toho 15 mm nadměrek, takže rezerva dobrá a jaro tu bude šupem. Tlustou nožičku nemáme, nepřijde mi, no, uvidíme. Pořád nad tím musím dumat.
Chtěla jsem se ještě zeptat,co za značku levnjěších botek kupujete na píškoviště, apod… To bychom pak na jaro taktéž potřebovali.Předem děkuji
My teda na pisek chodime v tech samych…ja myslim ze by neco vydrzet meli. Chodime obcas i ted v zime.
Ted mam jako druhe zimni, ale dneska slezl snih a je dost teplo, tak buhvi jestli je vubec uzije. Na jare ji koupim navic akorat holinky, dost tu prsi.