Boty Superfit

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11620
13.4.14 21:20

Moje dcera vtáčí špičky, u jedné nožky víc. Ortoped mi do zprávy přímo napsal, že doporučuje obuv s pevnou patou, např. Superfit. Já je kupovala už předtím, jen jsem s ním konzultovala, jestli jsou fakt vhodné.
@3HE Já jsem koupila loni sandály Primigi a dopadly taky katastrofálně, ty sandály jsou prostě hodně zatěžované asi :nevim:. Letos koupím Superfity, co už.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
13.4.14 23:16

Příspěvek upraven 23.06.16 v 12:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
14.4.14 01:31

@Fima Také jsem koupila ten typ s krytou špičkou - u tebe obrázek 1. a 3., ale koupila jsem růžové :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
14.4.14 01:36

@Genovesa No, já je asi také zase koupím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
14.4.14 08:09
@Krrysa píše:
Já už kupuju jen superfitky a keeny. jiný boty, než superfitky, nejsou tak lehký a ohebný, když jsme nutně potřebovala botičky pro nejmenšího a někde se zasekla dodávka, byla jsem úplně v koncích a nebyla schopná vybrat u jiný značky.. fare jsou strašně tvrdý,,

a fakt sedí superfit i keeny? holce jsou keen hrozně široké.. oproti superfitům..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
14.4.14 08:17

@3HE Růžové s kytkama? Máme my a když jsou od písku, bez pěnového čističe se pomalu nedají vyčistit, jsou místy zahnědlé. Jak to čistíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
14.4.14 08:29

Příspěvek upraven 23.06.16 v 12:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
14.4.14 08:35

Holky, čím impregnujete ty goretexové celoročky od Superfitu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
14.4.14 08:43
@Ivtcha píše:
Holky, čím impregnujete ty goretexové celoročky od Superfitu?

sprejem na goretex?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
14.4.14 08:47
@hofka píše:
sprejem na goretex?:-)

Tak, tak, normálně k dostání v obuvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
14.4.14 08:48

@hofka jak ketré, takové ty celeoroční kotníkové, pak zimní a sandálky, na ty od keny nedám dopustit asedí nám teda dobře. otevřenější botičky od keenu, sice krásné, ale ty nám padají.. ale sandálky super, nejsou okopaný, jsou po jednom dítku jako nový a můžou i do vody, což jsme ocenili u moře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
14.4.14 10:02
@Genovesa píše:
@3HE Růžové s kytkama? Máme my a když jsou od písku, bez pěnového čističe se pomalu nedají vyčistit, jsou místy zahnědlé. Jak to čistíš?

tyto: http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

na prodejně měli už jen s bílou podrážkou… už jsem nechtěla trajdat někde po obchodech, tak jsem je vzala. No, zatím mi k čištění stačil gumový kartáček a do písku je nebereme. JAKÝ PĚNOVÝ ČISTIČ? Šetří barvy? Neznám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
14.4.14 10:04
@Genovesa píše:

Hlavně žádnou vodu, nebo jen v krajním případě, když to ničím jiným nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
14.4.14 10:33
@Krrysa píše:
@hofka jak ketré, takové ty celeoroční kotníkové, pak zimní a sandálky, na ty od keny nedám dopustit asedí nám teda dobře. otevřenější botičky od keenu, sice krásné, ale ty nám padají.. ale sandálky super, nejsou okopaný, jsou po jednom dítku jako nový a můžou i do vody, což jsme ocenili u moře…

sandálky Keen se mi moc líbí, ale holce je fakt nedotáhnu, ta by ještě kus potřebovala.. uvidíme letos, jestli už by nebyly, ale asi budu muset jít do jiných.. nemáte tip na jinou značku ala sandále Keen? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
14.4.14 11:20

Keeny delaji dva typy, ty druhe jsou fakt uzoucke, a oba typy maji v Rockpointu. Dcera ma ultrauzke nohy, nosi jedine superfity, a tyhle Keeny by ji byly (tedy zatim jsme nekupovali a jen zkouseli, ma od zimy Superdit sandalky, co mela jako backurky, takze praktickou zkusenost zatim nemam) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková