Boty Superfit

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
107
13.4.13 14:12

Zajimal by me vas nazor. Synovi jsem koupila na jaro kozene superfity. Doma jsem zjistila, ze je jedna bota vysisovana, zrejme byla ve vyloze. Vzhledem k tomu, ze staly 1200, nechtela jsem si to nechat libit a sla je reklamovat. Reakce prodavacky byla takova, ze je to kuze a jiny odstin je normalni. Zde to vsak nebyl tento pripad, protoze bota je kompletne cela svetlejsi. Boty jine nema a nabidla mi 50kc, coz mi prislo jak vysmech. Tak jsem ji rekla, ze aspon 10% slevu, ona to pry nemuze posoudit a ozve se v pondeli. Ted by me zajimalo, pokud mi reklamaci uznaji, kolik muzu cca chtit slevu? Nejde mi o penize, ale o princip, boty u nich kupuju pravidelne. Na kazdou sezonu a ted takovyhle pristup. Kdyz jsem o tom mluvila s maminou, zdalo se ji i tech 10% malo. Jinde je pry normalni davat slevu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59372
14.4.13 09:48

@Mikro 20% nebo bych je vrátila a koupila jiné, pokud je to fakt poznat tak bych vrátila přece jenom je bude nosit dlouho a zrovna nejsou nejlevnější :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
14.4.13 19:03

Ahoj, já bych je taky vrátila a vybrala jiné nebo pokud stojíš o tyto je objednala z netu, víš přesně jaké tak je to jednoduché. Jak jsem psala v diskusi měli jsem podobný problém jen v menším a neřešila jsem to, na pohled to vidět není až když se to víc zkoumá. Ve vašem případě bych je asi nechtěla, jestli je to dost vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
17.7.13 12:08

Nedá mi to a musím si zanadávat :cert: Dcera má tři roky, po nezdolném zkoumání a nakupování všech možných značek botiček jsem nakonec přistoupila k tomu, že teda koupíme sandálky superfit… líbily se mi nejvíce - zpracování, lehounké, hezké… ale co mi hodně vadí je to, že při veškeré mé péči (a to jsem se opravdu snažila!!!) vypadají po měsíci občasného nošení jako by byly po dvou dětech - pevnost a funkčnost je dobrá, ale barvy vybledlé a botky jsou prakticky neumývatelné - ten materiál je takový, že sice je umyji, ale flíčky zůstanou a hlavně se povrch každým dalším umýváním zdrsňuje - čistím jemně - a pouliční prach se zažírá… :cert: Už se skoro stydím je dceři dát na nohy - na parádu teda už nejsou… já nevím… jestli to dělá ta kůže :think: je jasné, že umělina jde lépe umýt… ale já nosím sandále třeba tři léta po sobě, nekupuji si vždy nové, ale tyto, můžu po sezoně maximálně věnovat nenáročné mamince :evil: a to stály 1100kč!!!

Budu ráda, když někdo poradí to kouzlo, jak je zachovat hezké…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
17.7.13 12:10

@3HE co impregnace na kůži? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
17.7.13 13:01

No já koupila Primigi a taky to není žádná hitparáda. Jsou už pěkně podřené. Co jsme měli Superfity jarní, zimní, jsou jak nové.
Tak možná děti v létě víc řádí :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
17.7.13 13:05

Se superfitama neám nikdy problém :nevim: kůže je stále jak nová :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
17.7.13 13:08

@terinka4444 Já lituju, že jsem si pro ně nedojela :pankac:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
17.7.13 13:10

Já letos taky šetřila, koupila v lékárně nějaké české ortopedické za 600,– a už má na nohou zase superfity :mrgreen: teď jsem koupila kotníkový elefanteny a neměla jsem to dělat, jsem nepoučitelná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
17.7.13 13:12

@terinka4444 No, já to s těma primigi vydržím, ale nerada :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
17.7.13 13:13

A že bych nějak ušetřila, stály 1100,–. Jen se mi nechtělo do jiného obchodu do centra :oops:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
17.7.13 13:37
@iiiv píše:
@3HE co impregnace na kůži? :nevim:

jsou ošetřené přípravkem na kůži, pak ještě naimpregnované - kůže drží - ve švech, nepopraskala… apod., ale prostě vybledly a už nejsou hezké. Byly krásně červené a teď je to taková cihlová barva :poblion:
Možná by bylo lepší koupit příště růžové nebo jiné - červená je na vyblednutí asi nejnáchylnější :think: No, ale u bot za tolik peněz a ještě k tomu tolik chválené značky bych to nečekala… mám celoroční fare a jsou po jednom dítěti jako nové, stejně tak protetiky, pegresky… od těch to výrobců byly sandálky těžké a tuhé, tak proto jsem šla do superfitů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
17.7.13 13:39
@terinka4444 píše:
Já letos taky šetřila, koupila v lékárně nějaké české ortopedické za 600,– a už má na nohou zase superfity :mrgreen: teď jsem koupila kotníkový elefanteny a neměla jsem to dělat, jsem nepoučitelná.

Já vím, že celoročky a zimní bývají po jednom dítěti pořád hezké… proto jsem to také čekala od sandálek. A to zimní nocí celou sezonu a celoročky jaro a podzim, ale letní jen v součtu dní asi dva měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
17.7.13 13:41
@jajul píše:
No já koupila Primigi a taky to není žádná hitparáda. Jsou už pěkně podřené. Co jsme měli Superfity jarní, zimní, jsou jak nové.
Tak možná děti v létě víc řádí :nevim:.

a letní jste ještě neměli?

a ještě dcera jednou zakopla a má dost viditelně sedřenou podrážku… v jiných botech zakopávala jako o závod a jsou jako nové…

Přemýšlím, proč jsem si tady potřebovala zanadávat :think: :mrgreen: aasi jsem doufala, že i někdo další se třeba najde, komu botky vybledly :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
17.7.13 13:44

@3HE Ne, letní ne. Malá loni ještě neběhala. Přijde mi, že ty letní boty dostanou největší sodu :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková