Boty Superfit

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4181
22.10.12 14:33

Holky a kdyz je planuju jako jediny boty, je vhodny kupovat treba ty 3paskovy? Ja vubec nevim, kdyby byla mirnejsi zima jako vloni (tedy az na tech cca 14 dni, kdy bylo poranu minus 38 :mrgreen: ), tak aby zbytecne nechodil ve vysokych botach :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
22.10.12 14:36

Přes jaký eshop objednáváte superfity? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
22.10.12 14:42

Ja jsem objednavala tady -

http://www.e-detska-obuv.cz/
moc mila pani, do poznamky jsem davala, ze bychom uprednostnili osobni odber (v objednavce na to nebyla zadna kolonka), hned volala, ze neni problem, ze nam je daji na stranu a at si do tydne prijedeme - vse probehlo v pohode

a jednou tady - tam meli tenkrat dobrou slevu
http://tapik-detskaobuv.cz/

Tady jeste odkaz na moji starou diskusi, taky tam budou nejaky tipy na eshopy
 https://www.emimino.cz/…netu-102346/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Švadlenka Madlenka
22.10.12 14:44

@nakukovatelka V Mladé Boleslavi je krámek www.udrackabublinky.cz, který je doslova narvaný zbožím, nikde jsem neviděla tak zásobený obchod dětskýma botama všech velikostí, typů, barev. A že tam mají spíše drahé zimní boty GEOX, Superfit, Primigi, Viking. Prodavačky ochotné, milé, na to, že nejsem z ničeho obvykle unešená a nadšená, tak tenhle krámek mě mile překvapil. Udělej si výlet, z Prahy seš tam za půl hoďky, fakt to stojí za to.

• Citovat
  • Upravit
15319
22.10.12 15:26
@nakukovatelka píše:
Holky a kdyz je planuju jako jediny boty, je vhodny kupovat treba ty 3paskovy? Ja vubec nevim, kdyby byla mirnejsi zima jako vloni (tedy az na tech cca 14 dni, kdy bylo poranu minus 38 :mrgreen: ), tak aby zbytecne nechodil ve vysokych botach :think:

No záleží taky na tom, v jakém kraji jste, na horách, kde je sníh skoro pořád, bych asi koupila vyšší :think:, já kupuju ty nižší typy, kvůli teplu bych se nebála, zbytek zahřejí kalhoty, oteplovačky. Líp se obouvají, navíc mi přijde, že se v těch nižších líp chodí a u nás toho sněhu zas tolik není. Měli jsme je ale i na horách a v pohodě. Zima v nich stopro není, sahám dětem na nožky, když se vyzouvají po pobytu venku a přijde mi, že je venku zima, mokro apod. a v superfitech měli vždycky nožky zahřáté, žádné studené prsty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
22.10.12 17:30
@Nelisa píše:
No záleží taky na tom, v jakém kraji jste, na horách, kde je sníh skoro pořád, bych asi koupila vyšší :think:, já kupuju ty nižší typy, kvůli teplu bych se nebála, zbytek zahřejí kalhoty, oteplovačky. Líp se obouvají, navíc mi přijde, že se v těch nižších líp chodí a u nás toho sněhu zas tolik není. Měli jsme je ale i na horách a v pohodě. Zima v nich stopro není, sahám dětem na nožky, když se vyzouvají po pobytu venku a přijde mi, že je venku zima, mokro apod. a v superfitech měli vždycky nožky zahřáté, žádné studené prsty.

Jsme z Prahy - na hory jezdime na tyden na jarnaky - tak pujdu asi do nizsich :)
 diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
22.10.12 17:33
@chytrá horákyňka píše:
@nakukovatelka V Mladé Boleslavi je krámek www.udrackabublinky.cz, který je doslova narvaný zbožím, nikde jsem neviděla tak zásobený obchod dětskýma botama všech velikostí, typů, barev. A že tam mají spíše drahé zimní boty GEOX, Superfit, Primigi, Viking. Prodavačky ochotné, milé, na to, že nejsem z ničeho obvykle unešená a nadšená, tak tenhle krámek mě mile překvapil. Udělej si výlet, z Prahy seš tam za půl hoďky, fakt to stojí za to.

Dekuju za tip, ted to nehrozi, dite je vecne nemocne a navic ja neridim, takze bychom museli cekat, az bude mit tatka cas, ale kazdopadne dekuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
22.10.12 21:17

@Alex160509 Prosím tě, kde všude se v Pardubicích prodávají Superfity? Vím jen o 17.listopadu, jinde nevím. A ještě dotaz na ostatní, koukala jsem na ty vyšší, zimní a nevím co je lepší jestli tkaničky nebo suché zipy. Jaké máte zkušenosti? Jsem ochotna zavazovat a zavazovat jestli je to lepší, protože třeba sandálky Sánté co máme na doma mu třeba ty sucháče moc nestačí jakože když mu je chci pořádně utáhnout, aby mu noha neklinkala tak ty pásky pak přečnívají děsně dlouhý a víc utáhnout nejdou protože už se tam nesetkávájí ty lepící plochy tak aby mi to tak nedopadlo i u těchto zimních, nevím zda je dokáže někde vyzkoušet…dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
22.10.12 21:30

@Martina8888 Právě, že jen tam jak píšeš a pak je ještě na kulatém rohu prodejna s dětským oblečením a za výlohou mají taky pár Superfitek, ale přišlo mi, že jen menší čísla, vevnitř jsem nebyla. Já jsem doteď kupovala v Hradci Králové tady: http://www.rajboticek.cz/
Jinak k tvému dotazu. Syn měl vždy na suchý zip, ty, co nosil první zimu, měl taky utažené víc, takže mu ty pásky trochu odstávaly, ale ničemu to nevadilo, nohu měl pěkně napevno. Oboje měl se 3 pásky, letos bych chtěla se 2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
23.10.12 13:02
@Martina8888 píše:
@Alex160509 Prosím tě, kde všude se v Pardubicích prodávají Superfity? Vím jen o 17.listopadu, jinde nevím. A ještě dotaz na ostatní, koukala jsem na ty vyšší, zimní a nevím co je lepší jestli tkaničky nebo suché zipy. Jaké máte zkušenosti? Jsem ochotna zavazovat a zavazovat jestli je to lepší, protože třeba sandálky Sánté co máme na doma mu třeba ty sucháče moc nestačí jakože když mu je chci pořádně utáhnout, aby mu noha neklinkala tak ty pásky pak přečnívají děsně dlouhý a víc utáhnout nejdou protože už se tam nesetkávájí ty lepící plochy tak aby mi to tak nedopadlo i u těchto zimních, nevím zda je dokáže někde vyzkoušet…dík

S botama na suchace jsme zacali s prichodem do skolky, tam je to nutnost, do te doby jsme meli boty vzdycky na tkanicky.
S temi suchaci na Superfitech jsem nemela problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
23.10.12 13:06

Tak dnes jsem mu zkusila dvou i troj suchacove, a docela me prekvapil rozdil ve vypracovani tech botek - ty dvousuch. jsou docela hadroidni, oproti tem vysokym. V tech ale trochu pripominal Forresta Gumpa, takze ho do nich nebudu chudaka asi nutit se ksirovat, a koupime ty nizsi. Ale mohly by byt lepsi, to tedy jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
23.10.12 16:33

@nakukovatelka Těch nižších mají taky víc typů, mrkni na webovky výrobce. ;)
http://superfit.at/
http://superfit.legero.cz/katalogy
My máme dvoupáskové, ale ty vyšší dvoupáskové. A pro syna mám letos s tkaničkou vepředu a zipem na boku, předchozí roky měl vyšší dvoupáskové. Letos jsem chtěla vyzkoušet i jiný typ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
23.10.12 18:30

@Nelisa no teda, to je vyber, ale nikde na netu jsem vetsinu z nich nevidela, bohuzel. Myslim tedy na adresach, ktere mi bezne vybehnou a kde objednavam. Ani v tech Holesovicich.
Ja zkusim vecer jeste googlit, treba podle kodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
23.10.12 19:54

@nakukovatelka Že jo? :lol: Taky jsem na to zírala, když jsem ty stránky poprvé prohlížela. Na těch českých je odkaz na prodejce ze Zlína, od nich jsem objednávala dvakrát a spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
24.10.12 15:20

@Nelisa tak jsem byla neverna znacce, a koupila dnes Primigi. V tech Holesovicich. Kdyz jsme s prodavackou dali na jednu nohu Primigi a na druhou Superfity 2such., bylo docela rozhodnuto - ty Superfitky mne pripadaly proti nim jako hadraky (a to jsem fakt fanda znacky :mrgreen: ), navic asi mela prodavacka pravdu, ze jsou mu i volnejsi v kotniku a on si to sam ve skolce tak neutahne, jako mu to udelala ona. Zatimco ty Primigi krasne obepnuly nohu, a je to vyssi typ - 3such., ale ne tak vysoke a tvrde kolem lytka jako byly 3suchacove Superfitky.
Tak snad budem spokojeni, snad jsem neprohloupila.
Jenom me ted doma zarazilo (v krame jsem si nevsimla), ze nemaji kozisek pod chodidlem :think:, ale to nevim ani u jinych :think: Ale vloni jsme meli na zimu outdoorove boty McKinley, ty nemely kozisek nikde, a bylo to v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková