Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@jajul píše:
@3HE Ne, letní ne. Malá loni ještě neběhala. Přijde mi, že ty letní boty dostanou největší sodu.
sodu? Za těch pár dní, co je má na noze? ale asi delší dobu… na jaře a na podzim venku tolik nejsme, ale ani letos v létě ne tolik - mám mimi, tak jsem dost doma…
@3HE píše:
Já vím, že celoročky a zimní bývají po jednom dítěti pořád hezké… proto jsem to také čekala od sandálek. A to zimní nocí celou sezonu a celoročky jaro a podzim, ale letní jen v součtu dní asi dva měsíce.
Dcera má přesně ty samy, taky dost vybledly, ale jinak jsou super jako všechny Superfity. Nevím jestli je to tou červenou, ale i když je jen lehce otřu hadříkem, barva pustí na hadru, to nám jiné modely nedělají…
Je fakt, že Superfity mívají takovou tu jemnou kůži, nubuk nebo jak se to jmenuje? Vypadá to hrozně, já to neřešila, ale nejsou na to nějaký speciální kartáčky?
@3HE Já teda takové problémy s nimi taky nemám. Ty boty vypadají pořád jako nové, i kožené - ale máme úplně tmavé, možná je to opravdu tím. Spíš mě štvou ty naše poslední celoročky, jsou tak strašně měkké, až se mi to moc nelíbí (syn má vtočené kotníky).
Taky mame Superfitky hodne radi, ale mas pravdu, ze sandalky jsou sice pohodlne, ale mekci a dost se nici. Prvni leto, kdyz jezdila na plastove motorce, mela sandalky Superfit jen jako backurky a na ven Essi, Superfitky by na motorce dodrbala behem tydne
Ale jinak s tou znackou spokojenost, kupuju od nich skoro vsecky botky a vse perfektne sedi ![]()
Tak já oběma dětem od jednoho roku po zkušenostech už také v 90procentech superfit. Letos jsem synovi se sandálkama zkusila ecco tyto a ještě větší spokojenost
http://www.prodeti.com/…59_0_tn2.jpg
Nosí je pořád a jsou lehoulinké a uplně jako nové.
@gabi.design píše:
@3HE Já teda takové problémy s nimi taky nemám. Ty boty vypadají pořád jako nové, i kožené - ale máme úplně tmavé, možná je to opravdu tím. Spíš mě štvou ty naše poslední celoročky, jsou tak strašně měkké, až se mi to moc nelíbí (syn má vtočené kotníky).
Z tohohle důvodu-měkkosti až moc-Superfity moc kupovat nechci, ale sedí holce nejlíp, to je dilema:-)
@aneta Opl píše:
Dcera má přesně ty samy, taky dost vybledly, ale jinak jsou super jako všechny Superfity. Nevím jestli je to tou červenou, ale i když je jen lehce otřu hadříkem, barva pustí na hadru, to nám jiné modely nedělají…
Ano, přesně tak, barva z nich hrozně rychle jde dolů a hodně vybledly… já zimní stejně koupím superfity, to vím 100% ![]()
@gabi.design píše:
Dcera mi taky vybočené kotníky, a nosí ortop. vložky na míru… koupila jsem jí fare, ty jsou ohebné a o hodně pevnější, ale trošku těžší než superfity.
@Aliik píše:
Taky mame Superfitky hodne radi, ale mas pravdu, ze sandalky jsou sice pohodlne, ale mekci a dost se nici. Prvni leto, kdyz jezdila na plastove motorce, mela sandalky Superfit jen jako backurky a na ven Essi, Superfitky by na motorce dodrbala behem tydneAle jinak s tou znackou spokojenost, kupuju od nich skoro vsecky botky a vse perfektne sedi
Na nohu pasují nejlépe, to je pravda. Na koloodrážedlo dávám na botky chrániče…
@hofka píše:
Z tohohle důvodu-měkkosti až moc-Superfity moc kupovat nechci, ale sedí holce nejlíp, to je dilema:-)
No právě - pokud má chodit v botce, která je sice pevná, ale těžká a zase tak dobře nepadne, tak je možná lepší mít superměkkou botku, ale padnoucí a lehkou a tím pádem by se i styl chůze mohl zlepšit.
ale jestli to není blbost, co píšu ![]()
@gabi.design dej sem odkaz, please ![]()
No, já jsem taky chtěla Fare - tyto http://www.detihrackyoblecky.cz/…POSTA-ZDARMA , ale ty zase měly tak strašně tuhou podrážku - jako Essi, že jsem je nakonec nekoupila… spíš mě mrzí, že jsem nevzala Santé… ale dcera v nich nosí ty ortop. vložky a chtěla jsem proto mít na nártu ty dva štelovací pásky s přezkou. většina sandálek má jen jeden suchý zip na nártu a tím se to nedá naštelovat předně podle nohy. Fare ty dva pásky mají, ale podrážka je tuhá - to mě dost zklamaly. prodavačka říkala, že žádný rok neměli tak tuhou podrážku.
celoroční máme tyto: http://shop.fare.cz/…robnosti.php?…