Boty Superfit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11620
17.7.13 21:48

@hofka Já byla s malou u ortopeda, protože když chodila a hlavně běhala, vypadala u toho, jako kdyby měla zrovna upadnout - vtáčí špičky (nevím, jestli má tvoje malá podobný nebo jiný problém). A ten superfity jednoznačně doporučil, říkal, že je nutná hlavně pevná pata. A pěkně mi i vysvětlil co a proč tak je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
17.7.13 21:55

@3HE Tak my máme úplně ten stejný typ: http://www.detihrackyoblecky.cz/…POSTA-ZDARMA, původně jsem se rozhodovala ještě pro tyto: http://www.detihrackyoblecky.cz/…POSTA-ZDARMA a vzala právě ty tmavší a nějak mi nedošlo, že jsou na jednu přezku na sucháč a pořádně mu je nestáhnu kolem kotníku, kdežto ty druhé mají tu klasickou sponu. Nějak mi to zkrátka vůbec nedocvaklo, že mu mám vzít ty světlejší, že by byly lepší.

Ty celoročky jsou moc pěkné, já mám právě vyhlídlé od Fare takové: http://shop.fare.cz/…robnosti.php?…, ale taky nevím, jestli nepůjdu radši zase do těch nějakých Superfitů. Vložky nás čekají taky, minule jsme se už o tom s doktorem bavili, v září máme jít právě na ortopedii a už je prý teda dostane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
17.7.13 21:58

@jajul Moje dcera dává nohy pěkně rovně, ale má vybočené kotníky - šmajdá… má na míru dělané ortop. vložky, které jsou ještě trochu vylepšené, aby se jí noha rovnala, ale je to stejně jen minimum, co to pomůže, rtpž problém je v zádech a oslabeném svalovém korzetu… a to už jaksi nedoženeme… běhala jsem s ní po dr., na Vojtovu metodu… chtělo by to min.rok intenzivního cvičení a na to při druhém mimi nemám čas :,(… a výsledek ti stejně nikdo nezaručí :think:
Až bude větší, dám ji na tanečky nebo gymnastiku - jestli bude mít trochu vlohy… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
17.7.13 21:59

@gabi.design No a jak je to teda s tou podrážkou mě se zdála tuhá - ani jsem ji neohla - u celoroček je super měkká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
17.7.13 22:04
@3HE píše:
@gabi.design No a jak je to teda s tou podrážkou mě se zdála tuhá - ani jsem ji neohla - u celoroček je super měkká.

Jo, je tuhá dost. Oproti třeba těm Superfitům opravdu ano. My máme od Fare ještě tenisky na písek a ty tu podrážku mají taky mnohem měkčí. Zkrátka jsem ty sandále letos nějak nevychytala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
17.7.13 22:40
@gabi.design píše:
Jo, je tuhá dost. Oproti třeba těm Superfitům opravdu ano. My máme od Fare ještě tenisky na písek a ty tu podrážku mají taky mnohem měkčí. Zkrátka jsem ty sandále letos nějak nevychytala.

ale určitě jsi je kupovala s dobrým úmyslem :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
18.7.13 08:06
@jajul píše:
@hofka Já byla s malou u ortopeda, protože když chodila a hlavně běhala, vypadala u toho, jako kdyby měla zrovna upadnout - vtáčí špičky (nevím, jestli má tvoje malá podobný nebo jiný problém). A ten superfity jednoznačně doporučil, říkal, že je nutná hlavně pevná pata. A pěkně mi i vysvětlil co a proč tak je.

Extra problém nemá, jen maličko vbočený kotník, ale jen jeden a v průběhu roku se jí to různě mění-docela k lepšímu, tak to zatím neřeším u odborníků. Já nevím, mě přijde, že kdybych měla takové boty já, musím cítit každý kamínek na kterej šlápnu:-) Ale holka má hodně hubený chodidla a kotníky, takže nějaký Fare apod. ji jsou široký. Ještě ji sedí Essi, ty jsou zase tužší v podrážce, tak je to vždycky nezvyk ze Superfitů do Essi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
18.7.13 15:01

@hofka Jenže my (dospělí) už jsme zmlsaní botama. Aktivuje to činnost svalů nohy a budou je mít víc zpevněné, ne :think: :mrgreen:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
21.7.13 01:04

Ještě mě napadlo - jak se o ty superfity staráte? jestli jsem se o ně třeba v domění, že se starám dobře, nakonec nestarala špatně… :think: jsou den za dnem hnusnější :poblion: - vybledlé…, přeštělovala jsem řemínky, takže teď mají v pásku vyznačený černý proužek po kovu z přezky :roll:, no fakt úžasné :cert: a začala se loupat podrážka v místě, kde se ůbec bota nemůže okopat… :nevim: opravdu mne zklamaly :( ale myslím, že na zimní superfity není konkurence :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
21.7.13 01:27

http://www.bata.cz/…s-nubuk.html

tak musím uznat že jsem o čistícím kartáčku nevěděla a čistila jsem je vodou a hadříkem… po uschnutí jsem impregnovala.
možná, že by bez použití vody, ale jen kartáčku, tolik nevybledly. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
21.7.13 09:39

@3HE já mám na kožených botech nápsáno, že se nesmí namáčet. Jsou teda od Santé, ale materiál bude asi stejný. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59388
21.7.13 10:04

@3HE ta voda byla asi problém, jenže zase mít boty na které nesmí přijít voda :?, co zkusit reklamaci minimálně kvůli podrážce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bobanek129
26.8.13 09:14

Superfit jsou nejlepší. Malý v sandálkách chodil i do řeky a vydržely. Děláme v nich úplně vše, ať se vynosí.

• Citovat
  • Upravit
1987
13.4.14 11:56

Ahoj,
S manželem se dohadujeme, kde jsou Superfitky vyrobené. Já jsem si myslela, že jsou Made in Austria (Rakousko) a manžel si myslí, že jsou vyrobené v Číně. Na krabici o tom neinformují a ani na botách. Manžel jim moc nevěří. Je to podle něj hlavně veliká reklama, což na jedny strany trošku taky vnímám. Protože to jejich 98 procent pediatru/ortopedů by doporučilo je s poznámkou… Já je teda kupuju pro dceru, ale manžel mě nahlodal. Přemýšlím, jestli jsem se jen nechytla davu a přitom kupuju boty- made in china…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4457
13.4.14 12:13

@Bunnies Nějak jsem se tím nezabývala. Dneska je v Číně vyrobeno úplně všechno :nevim: Reklamu možná mají taky, ale z vlastní zkušenosti mohu říct, že lepší boty neznám. Jednou jsem si řekla, že koupím levnější-Protetiky a dcera je nechtěla nosit. Má rok a půl, takže o parádě to určitě nebylo. Je na nich od pohledu poznat, že jsou kvalitně šité.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková