Jak se značí velikost botiček

Anonymní
6.2.12 20:36

jak se značí velikost botiček

Maminky chci se zeptat jaká je velikost botiček pro 9 měsíční mimčo,vůbec se v tom neviznám :nevim: v obchodě mají velikost 17,19,21 já se podle čísel nedokážu orientovat :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10052
6.2.12 20:40

a jak by si chtěla orientovat podle písmenek?

co tu botičku třeba vyzkoušet a podle toho kupovat číslo bot? :nevim: snad to nevyzní blbě a nějak tvýmu dotazu nerozumím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
6.2.12 20:42
zuzka.mamka píše:
a jak by si chtěla orientovat podle písmenek?co tu botičku třeba vyzkoušet a podle toho kupovat číslo bot? :nevim: snad to nevyzní blbě a nějak tvýmu dotazu nerozumím

já mu teda rozumim, taky nevim, co ta velikost znamená :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042

http://www.detskaobuv.cz/…etske-obuvi/#…

Tam v tabulce 0-1 máš v druhém řádku - Metrické - to je odpovídající délka stélky v cm, k tomu si přiřadíš číslo z posledního řádku (př. 17, 20,…) ;).
Jinak u botiček je potřeba počítat s nadměrkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074

Najdi si na netu tabulky dětských velikostí, najdeš u toho centimetry - délku nožičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
6.2.12 20:43

Ulehčili ti to:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689

Ahojky, změř mimču chodidlo a velikost řekni v obchodě, určitě ti poradí :) Taky jsem takhle kupovala první botičky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649

Znaci se stejne jako boty dospelych :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
6.2.12 20:44
Anonymní píše:
Maminky chci se zeptat jaká je velikost botiček pro 9 měsíční mimčo,vůbec se v tom neviznám :nevim: v obchodě mají velikost 17,19,21 já se podle čísel nedokážu orientovat :nevim:

Ahoj. Ono bohužel ani tohle číslování není všude stejné. Na některých stránkách prodeje obuvi mají k jednotlivým číslům i rozměry. Ale i tak bych botičky bez zkoušení nekupovala. Pokud myslíš capáčky, tak tam by stačila asi délka, ale u chodících bych určitě zkoušela. Chodící botičky se mají dávat v okamžiku, kdy dítě víc chodí než leze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
6.2.12 20:46

:lol: :lol: pardon, mě jen rozesmála Zuzka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
6.2.12 20:46

Vsechny 9 mesicni deti nemaji stejne nozicky. A vetsina z nich boticky ani nepotrebuje,protoze nechodi. Ale prodejci nekdy uvadeji krome cisla i delku stelky v mm. Kazdopadne neni nad vyzkouseni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
6.2.12 21:07
RyBANA píše: :lol: :lol: pardon, mě jen rozesmála Zuzka…

jakto? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková