Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
a jak by si chtěla orientovat podle písmenek?
co tu botičku třeba vyzkoušet a podle toho kupovat číslo bot?
snad to nevyzní blbě a nějak tvýmu dotazu nerozumím
zuzka.mamka píše:
a jak by si chtěla orientovat podle písmenek?co tu botičku třeba vyzkoušet a podle toho kupovat číslo bot?snad to nevyzní blbě a nějak tvýmu dotazu nerozumím
já mu teda rozumim, taky nevim, co ta velikost znamená ![]()
http://www.detskaobuv.cz/…etske-obuvi/#…
Tam v tabulce 0-1 máš v druhém řádku - Metrické - to je odpovídající délka stélky v cm, k tomu si přiřadíš číslo z posledního řádku (př. 17, 20,…)
.
Jinak u botiček je potřeba počítat s nadměrkem.
Najdi si na netu tabulky dětských velikostí, najdeš u toho centimetry - délku nožičky.
Ahojky, změř mimču chodidlo a velikost řekni v obchodě, určitě ti poradí
Taky jsem takhle kupovala první botičky ![]()
Anonymní píše:
Maminky chci se zeptat jaká je velikost botiček pro 9 měsíční mimčo,vůbec se v tom neviznámv obchodě mají velikost 17,19,21 já se podle čísel nedokážu orientovat
Ahoj. Ono bohužel ani tohle číslování není všude stejné. Na některých stránkách prodeje obuvi mají k jednotlivým číslům i rozměry. Ale i tak bych botičky bez zkoušení nekupovala. Pokud myslíš capáčky, tak tam by stačila asi délka, ale u chodících bych určitě zkoušela. Chodící botičky se mají dávat v okamžiku, kdy dítě víc chodí než leze.
Vsechny 9 mesicni deti nemaji stejne nozicky. A vetsina z nich boticky ani nepotrebuje,protoze nechodi. Ale prodejci nekdy uvadeji krome cisla i delku stelky v mm. Kazdopadne neni nad vyzkouseni.
Maminky chci se zeptat jaká je velikost botiček pro 9 měsíční mimčo,vůbec se v tom neviznám
v obchodě mají velikost 17,19,21 já se podle čísel nedokážu orientovat