Boty Superfit

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
29436
14.4.14 11:23

@Aliik Aha, díky, to je dobré vědět. Tak to pak kdyžtak vyzkoušíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9450
14.4.14 11:27
@Aliik píše:
Keeny delaji dva typy, ty druhe jsou fakt uzoucke, a oba typy maji v Rockpointu. Dcera ma ultrauzke nohy, nosi jedine superfity, a tyhle Keeny by ji byly (tedy zatim jsme nekupovali a jen zkouseli, ma od zimy Superdit sandalky, co mela jako backurky, takze praktickou zkusenost zatim nemam) ;)

a nevíš rozdělení (název) těch užších?

Loni měla malá newport - a docela ok, sice pásek měla až na posledním možném místě, aby zip lepil. Ale zkoušela i jiný tip - s těma uzkýma proužkama a to bylo široké. Tak jestli nejsou ještě jiné užší, než ty newporty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
14.4.14 11:29

Jo, newport jsou siroke, ten uzky typ se jmenuje Keen Whisper: http://www.rockpoint.cz/…-333007.html ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9450
14.4.14 11:35
@Aliik píše:
Jo, newport jsou siroke, ten uzky typ se jmenuje Keen Whisper: http://www.rockpoint.cz/…-333007.html ;)

Aha, tak jí ty newporty byly míň široké proti těm whisper. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
14.4.14 12:51
@3HE píše:
tyto: http://www.mimibazar.cz/foto.php?…na prodejně měli už jen s bílou podrážkou… už jsem nechtěla trajdat někde po obchodech, tak jsem je vzala. No, zatím mi k čištění stačil gumový kartáček a do písku je nebereme. JAKÝ PĚNOVÝ ČISTIČ? Šetří barvy? Neznám…

Jj, máme ty samé i s podrážkou :roll:. Jiné v její velikosti už neměli a už je potřebovala. Já mám i pláťené tenisky Befado na zahradu na písek, ale ven nebo když je chladněj jí dávám superfity a máme na vsi i pískoviště :cert: :lol:. Čistím to pěnovým čističem tuším z Deichmana, docela pomáhá a barvy jsou zatím naprosto ok. Ještě se podívám, co je to zač.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
14.4.14 13:04
@Aliik píše:
Jo, newport jsou siroke, ten uzky typ se jmenuje Keen Whisper: http://www.rockpoint.cz/…-333007.html ;)

dobré vědět, v obyč krámě většinou nebývá takový výběr a samy prodavačky se špatně orientují v těch velikostech:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
14.4.14 13:08
@hofka píše:
sprejem na goretex?:-)

Díky, chápu, že je to blbá otázka, ale říkala jsem si, jestli na to není něco speciálního, tak už vím, že není :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
14.4.14 13:49

@hofka já jsem někde viděla dosti podobný, a le co to bylo zač netuším..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
373
23.4.14 14:41

Čištění bot Superfit

Ahoj,
chtěla bych se zeptat. Koupila jsem dcerce asi před měsícem boty Superfit, kotníčkové, zavazovací, z broušené kůže, růžové. Jenže po bocích je máme pořád špinavé (jak dcerka projde vlhkou trávou a pak hned třeba po cestě - momentálně se u nás kope kanalizace, takže všude je „polňačka“). Přijde mi, že když je jen setřu vlhkým hadříkem, někdy lehce namydleným, nikdy se mi to nepodaří úplně do čista a boty vypadají jako po druhém dítěti, jakoby okopané, po stranách šedivé :( Nemáte nějaký typ na čištění? Prodavačka v obuvi (jinde, než jsme boty kupovaly) mi řekla, že slyšela, že se to dobře čistí hadříkem namočeným v mléce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
23.4.14 14:44

@vykyluci Já mám teda kluka, takže boty tmavé, tím pádem na nich ta špína není zas až tak vidět, ale výborné zkušenosti třeba od mých světlejších bot mám s pěnovýma čističi na boty. Používáme ho na většinu bot, čistím tím i klukovi Superfity a opravdu to vyčistí. Ale jak říkám, s růžovou barvou zkušenosti nemám, takže jestli by to pomohlo, to samozřejmě netuším. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
23.4.14 15:20
@vykyluci píše:
Ahoj,
chtěla bych se zeptat. Koupila jsem dcerce asi před měsícem boty Superfit, kotníčkové, zavazovací, z broušené kůže, růžové. Jenže po bocích je máme pořád špinavé (jak dcerka projde vlhkou trávou a pak hned třeba po cestě - momentálně se u nás kope kanalizace, takže všude je „polňačka“). Přijde mi, že když je jen setřu vlhkým hadříkem, někdy lehce namydleným, nikdy se mi to nepodaří úplně do čista a boty vypadají jako po druhém dítěti, jakoby okopané, po stranách šedivé :( Nemáte nějaký typ na čištění? Prodavačka v obuvi (jinde, než jsme boty kupovaly) mi řekla, že slyšela, že se to dobře čistí hadříkem namočeným v mléce :nevim:

myslím, že na tyhle kůže je nějakej kartáček speciální, to je nubuk ne? Bych hledala podle toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
23.4.14 15:36

Gumový kartáčkem čistit jen na sucho, až p zaschnutí špíny, nebo také pěnový čistič z obuvi, hlavně NE HADREM A VODOU!! Takhle jsem zničila loni superfit sandálky. Pak jsem si teprve zjistila, jak čistit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4583
22.12.14 15:09

Ze Superfitů ploché nohy?!

Zdravím všechny,
dcerka 3+ nosí jen Superfity, na první krůčky měla Superfity sandálky, pak na doma měla Befado a pak jsem se vrátila i k bačkůrkám Superfit. Na ven neměla jiné botičky než Superfity.

Doma máme plovoucí podlahy, dlažbu a v pokojíčku koberec.
V létě běhá bosky po trávníku, kamínkách, kůře aj.

I přesto všechno jsme dnes na vyšetření zjistili, že dcera má ploché nohy II. stupně :,( :! :cert:.
Na vyšetření jsme šli z mé iniciativy, pediatra i ostatní mi radili, neřešit to do 4.let, že se nožička vyvíjí. Podle vyšetření má nožičku již dovyvinutou. Dostali jsme řadu cviků a povinnost nosit botičky s vytvarovanou stélkou.

Moje otázka zní, máte někdo podobnou zkušenost?
Způsobují Superfity, díky tomu, že nemají vytvarovanou stélku, ploché nohy?

Já po této zkušenosti věřím, že ano a jsem velmi zklamaná.
S druhou holčičkou, až začne chodit, půjdeme hned na vyšetření a budeme ploché nožky řešit dříve, rozhodně nebudu čekat do 3 let jako u starší dcery :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
22.12.14 15:14

Není to tím :kytka: Nevěřím na to, spíš to zdědila nebo je to smůla. Děti rozhodně nemají mít tvarované stélky a upřímně už se i upouští od toho, že kotník musí být vysoký. Já tomu věřím, bota má být hlavně ohebná. Což Superfity jsou. Hele malá má většinou bot po někom a nohy má krásný, doma jedině bosa, trochu koberců a hlavně dlažba. Mám ráda Superfity a Primigi a na nové fakt nemám. Koupila jsem zánovní Fare a teda zklamání veliké. Tvrdé a hlavně podrážka hrozně rychle ošoupaná. A to jsou to prý skvělé boty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
22.12.14 15:16

Jinak ortopedi pořád radí tvarované vložky a hnusný boty. Fyzio spíš cvičení a naopak co nejvíc nohu na boso…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková