Boty Superfit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3HE
22413
9.1.15 09:35

Ahoj, takže te%d mám ve 28 v jednání tyto… http://deti.bazos.cz/…ro-holku.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
9.1.15 10:31

Nebo tyhle - ty se mi zdají být lepší kvůli pevnosti kotníku a zavazování… http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
9.1.15 11:52

@3HE Podle mě jsou úplně stejný… Jen ten venkovní design je trošku jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
9.1.15 12:04
@Run píše:
@3HE Podle mě jsou úplně stejný… Jen ten venkovní design je trošku jiný.

Tak já vidím rozdíl - špice je jiná, a ze strany je více kůže od zápatí směrem ke šněrování, takže si mylsím, že to půjde lépe stáhnut a bude to pevnější kolem kotníku. O to mi totiž jde, proto beru šněrovací. Dceři na noze všechny sucháčové lítají… beru ty růžové, jsou i hezčí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
9.1.15 13:44

@3HE Jestli se bojíš, že budou široké, tak zkus najít zúžené superfitky-dělají 3 šířky, tak si vybere každý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
10.1.15 09:34

Dcera měla minulou zimu nohu podobně, ale ještě nedorostlou do šířky-má taky dost úzkou, byly ji i superfity široké, dobře sedly Olang celoroční nakonec, ale v zimě s termoponožkama a vložkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
28.1.15 13:51

Kluk má zimní superfity s gore texem a jsou perfektní. Lehounké, měkká podrážka, široký prostor na prsty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
17.3.15 19:49

Dnes jsem malemu koupila jeho prvni celorocky a i kdyz jsem puvodne chtela koupit obycejnejsi, nakonec jsem koupila tyto superfity http://www.zdrava-detska-obuv.cz/…6-p-820.html Na prvni pohled se mu v nich krasne chodilo a dokonce se v nich i rozbehl, coz jsem videla poprve. Jenze pak jsem volala segre a ta se me mezi reci zeptala, zda jsou omyvatelne. V duchu jsem zaklela, protoze ja je nechci nijak zvlast setrit (ze by mel syn boty na pisek, na motorku, do mesta), proste ma kvalitni botky na jednu sezonu, takze kdyz je znici tak je znici. Ale spinave jak prace hned byt nemusi. Rikam si, ze treba ten mokry pisek uschne a z vetsi casti opada, ale co kdyz v nich projde treba bahnem. Rikam si, ze to jsou kvalitni botky, tak doufam ze pujdou dobre udrzovat, i kdyz celokozene by byly asi lepsi, no :think:
Chtela jsem vas tedy poprosit, kdo ma zkusenost s podobnymi botkami, jak se udrzovali?
Moc dekuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
17.3.15 20:21

@Sunrise ahoj, mame presne tyto, jen v jine barve, uz potreti. Ta brousena kuze se casem jakoby usmudla, ale boty vypadaji porad pekne, rozhodne se za ne nemusime stydet.. Impregnuju je cca jednou za mesic nebo kdyz se opravdu zmaci a jinak cistim prevazne kartacem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
17.3.15 20:38

@kokomo uff, parada, dekuju :hug: To jsem potrebovala slyset. Tak ono je fakt, ze dulezita je ta bota - ze je lehka, ohebna na spravnych mistech a ze Tonikovi sedi :) Super!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
17.3.15 20:43

Od písku a bláta se dají vyčistit suchou! houbičkou, ale opatrně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
17.3.15 21:02

@Ivtcha pisu si :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101646
17.3.15 21:09

@Sunrise Asi takhle, poté, co se mi děti v podobných botech několikrát prošli cca 20cm hlubokou louží, tak si s nějakým suchým čištěním nedělám vrásky a boty zatím vždy přežily, než z nich vyrostly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
17.3.15 21:10

@Sunrise botky se mají nejdříve nechat uschnout a potom na sucho opatrně vydrhnout tímto gumovým kartáčkem - to žluté je gumová strana, to bílé je klasický kartáček.

pokud je potřeba čistit na mokro, tak použít čistící pěnu na obuv. na ní je napsán návod.

na písek doporučuji koupit nějaké onošenky z MMB nebo zděděné… nebo nové tenisky třeba od Befada nebo Fare… jak jednou vleze dítko do písku se superfitkama, tak je po nich - budou žluté navždy.

jinak já jsem tedy ze superfitek přešla na barefootovou obuv - www.nohynaboso.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
17.3.15 21:11
@j.a.n.i1 píše:
@Sunrise Asi takhle, poté, co se mi děti v podobných botech několikrát prošli cca 20cm hlubokou louží, tak si s nějakým suchým čištěním nedělám vrásky a boty zatím vždy přežily, než z nich vyrostly.

mě se taky prošly kaluží s blátem, ale čistila jsem až to uschlo a jen čistící pěnou… ony se můžou vydrhnout i na mokro ve vodě, ale hodně pustí barvu. JInak jim to neuškodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková