Boty Superfit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14110
21.5.15 08:16

@hofka nestraš… já na malýho už jiný boty, než keeny dát nemůžu všechno je mu úzký,,, ale je tam v těch osttaních řadách problém vybrat něco, co nemá úplně tuhou podrážku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
21.5.15 08:32
@Krrysa píše:
@hofka nestraš… já na malýho už jiný boty, než keeny dát nemůžu všechno je mu úzký,,, ale je tam v těch osttaních řadách problém vybrat něco, co nemá úplně tuhou podrážku…

tak v té přední části jsou široké snad dost, přes nárt se různě poutahují, ale stélka je podle mě tedy, spíš užší-v oblasti prvních pásků (zhruba uprostřed klenby-možná se počítá se zvednutou?) u velikosti 30 je to nějakých 5,5cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
13.8.15 13:39

Ahoj holky nemáte doma tento typ? Je vhodný i pro kluka? Jde mi o ty světlé prvky na botě jestli to je červená nebo růžová, díky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
13.8.15 13:47

Máme témeř stejne (jen tam neni ten červený proužek a misto toho je tam cervene logo) a jsou fakt černo cervene bez kapky ruzove, kupovala jsem je jako klucici (i kdyz pro holku) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
13.8.15 13:49

Akorát tedy zrovna tento typ bych radeji vyzkoušela, pokud nemas dite s extra úzkou nohou. Prijde mi, ze dceru uz tkací do šířky a to ma do délky jeste par mm mista :nevim: a to ma nozicku normální a rozhodne ne širokou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
13.8.15 14:03

Taky kupujeme…myslim ze kvalita odpovídá cene :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
13.8.15 14:19

A máte nějaký oblíbený e shop? On už superfity má, akorát mu začínají být malé, cena je to strašná, ale zas jaké jiné boty :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
13.8.15 14:26

https://www.youtube.com/watch?… jak vybrat dětskou botu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
13.8.15 14:33

@chelsea001 já od Superfitek odstupuji právě kvůli úzké špici… chci zkusit Primigi http://www.primigi.cz/primigi-system , cenově jsou podobné, ale měly by mít širší špici -postav si vždy dítě v obchodě na vytaženou stélku - jeslti mu nečouhají prsty mimo stélku. I když prodavačka mi tvrdila, že šířka stélky nevypovídá o šířce obuvi - a tak jsem se nechala napálit a syn po dvou týdnech nošení úzkých bot začal vtáčet špičky dovnitř… takže boty na 1200kč mi leží doma… a koupila jsem PEGRESY -jsou trochu tužší v podrážce, ale jsou lehké, široké,… pro širší nohu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
13.8.15 14:57

@3HE S Primigi zkušenost nemám, ale osahávala jsem je na jaře právě u kamarádky. Sice holčičí celoročky, ale to nevadí. Krásně ohebná podrážka, lehoučké. Taky jsem nad nima zauvažovala. Na podzim mě to opět čeká, tak je mám právě taky merku.

@chelsea001 Já nakupuji Superfit tady: http://www.detskeboty.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59389
13.8.15 15:21

@chelsea001 to jsou 100% klučičí, ty by si dcera nevybrala ani náhodou :lol: pokud se synovi líbí tak proč ne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
13.8.15 15:29

@3HE ahoj! ja uz mam superfity strelene, minuly tyden jsem je zrovna pani posilala :) a od te doby co je Tonik nenosi - spicky nevtaci :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
13.8.15 16:06

@3HE primigi jsme koupili náhodou, když u nás neměli superfitky ve velikosti, co jsem potřebovala.. spokojenost obrovská, lehké, měkkoučké, ohebné, synek nadšenej.. jen podle mě nevydržej tolik, co superfitky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
13.8.15 22:12

@Krrysa na diskuzích jsem taky četla, že vydrží trochu méně než Superfity…

prosím, jak je to s tou stélkou? je širší než u superfitek? je špička kulatější? ještě jsem je osobně neviděla, nedržela v ruce…

@Sunrise ahoj :) já jsem je teprve dnes vyfotila… nějak jsem nebyla schopna :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
13.8.15 22:14

@Fima já je na podzim kupovat nebudu… děti mají celoročky za jara… jsou jim ještě dobré. ale nevím, co se zimníma… superfit šněrovací jsou ve špici úzké, superfit na sucháče mají kulatou špici, ale mým dětem nesedí na noze - skáčou jim i když jsou utahnuté na max. tak to jsem zvědavá, co na zimu nakoupím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková