Boty Superfit

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11620
30.3.16 09:14

@hofka No, já mám vždycky pochybnosti o té šířce, když dcerce kupuju boty. Dávala jsem i foto sem do diskuse, na straně 18 to je dole. Jenže u těch superfitů nakonec vždycky zas skončím. Jsou měkoučké a dcera je z nich vždycky nadsená, nedávno v nich lítala po bytě a nechtěla se zout :nevim:. Jaké boty teda kupuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
30.3.16 09:46

@hofka Ano, starsi dcera ma natolik uzkou a dlouhou nozicku (v 6 letech 31-32), ze nemuze mit jine botky nez Superfitky. Vloni jsme behali a shaneli balerinky a vsechno ji bylo hlavne v pate dvakrat tak siroke, nez noha a zouvaly se (i primigi a jine top znacky). Fakt jedine, co sedly, byly Superfitky. Stejne tak backorky muze mit jen Superfit nebo jeden typ od Befada, zbytek se zouva a pada (nebo musi byt natolik kratke, ze drzi vepredu o prsty) :nevim:
A srovnani mam, mladsi ma dvakrat tak sirokou nozicku (a i presto je to nozicka normalni, jen mirne sirsi), a ta ma v pohode ty sirsi sandalky Superfit, jine ani omylem. Celorocky jsme ted brali Viking ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
30.3.16 10:43

@Genovesa Barefoot. Vygoogluj sama. Už jiný boty nekupuju ani sobě, ani dítěti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
30.3.16 13:35
@Aliik píše:
@hofka Ano, starsi dcera ma natolik uzkou a dlouhou nozicku (v 6 letech 31-32), ze nemuze mit jine botky nez Superfitky. Vloni jsme behali a shaneli balerinky a vsechno ji bylo hlavne v pate dvakrat tak siroke, nez noha a zouvaly se (i primigi a jine top znacky). Fakt jedine, co sedly, byly Superfitky. Stejne tak backorky muze mit jen Superfit nebo jeden typ od Befada, zbytek se zouva a pada (nebo musi byt natolik kratke, ze drzi vepredu o prsty) :nevim:
A srovnani mam, mladsi ma dvakrat tak sirokou nozicku (a i presto je to nozicka normalni, jen mirne sirsi), a ta ma v pohode ty sirsi sandalky Superfit, jine ani omylem. Celorocky jsme ted brali Viking ;)

taky mám takovou dceru, 5 let a boty 31, noha v nejširší části 7cm, hubenej kotník, úzká pata, nízkej nárt a navíc šílenství, když se jí cokoliv jen malilinko vyzouvá. Máme Keen CNX-sandále i kecky Chandler jí sednou celkem dobře, DDstep utažené na max, objednané baleríny na míru z Fleru, vyhlídnuté Nike Sunray Protect lehké sandále sportovní. Ale prostě superfit ji nesedly v prstech, má je hezky do vějířku a i když má hubeňoučkou nožku, ten tvar je prostě jinde. Syn má nožku baculatější a i když pořád spíš normální a hubenější, Superfity mu taky nesedly.

Příspěvek upraven 30.03.16 v 13:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
30.3.16 13:38

Barefoot botky pro hubenější nožky jsou třeba Filii možná i Froddo. Od cen těch „lepších“ modelů Superfitů se zas tak moc neliší, 1200-1600. Ohebné jsou ještě mnohem více. Akorát v kamenných obchodech je jich pomálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
30.3.16 14:25

@Genovesa a co richter? primigi? ty mají kulatější špici… a lehké a ohebné jsou také.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
30.3.16 14:30
@3HE píše:
@Genovesa a co richter? primigi? ty mají kulatější špici… a lehké a ohebné jsou také.

srovnatelné se superfit, s barefoot se nedají rovnat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
25.4.16 18:40

boty superfit spokojenost?

Ahojte maminky, všechny co máte jakoukoliv zkušenost s dětskými botami Superfit sem s ní :). Ráda bych je pořídila malé, mám první dítě co začíná chodit, zkušenosti s botami žádné, jak se vám osvědčila tato značka? Mě je doporučovala fyzioterapeutka - buď Superfit nebo Fare (ale tam prý záleží na kusu, že všechny nejsou úplně o. k.), tak bych chtěla pořídit Superfit, ale pamatuju si, že se mi jednou dostal do rukou článek, kde tyto boty nějaká maminka kritizovala kvůli kvalitě, ale nevím, co je na tom pravdy. Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
25.4.16 18:45

Superfitky jsem kupovala jak synovi, tak i teď dceři a byla jsem vždy spokojená. Teď jsem u syna přešla na Vikingy, mají goretex, tak jsou víc nepromokavé oproti Superfitkám. Jen je důležité je vyzkoušet, protože Superfity jsou hodně úzké. Moje děti proto ani jiné mít nemohly, protože by v jiných plandaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
25.4.16 19:02

Kupuju jenom Superfity s Goretexem, mým dětem sedí a nepromoknou. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
25.4.16 19:05

Také musím říct, že veliká spokojenost. zimní super a celoročky totéž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
25.4.16 19:09

Superfity kupuji tak nějak skoro jako jedinou značku nejstarší dceři. Má hodně uzkou nožičku a tyhle botičky asi jako jedny z mála, jí sedí. Jinak jsme jako první botičky na doma měly pegresky http://www.mimibazar.cz/foto.php?… , na ven pak celoroční obuv superfit http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Botičky fare kupuje hodně moje švagrová svým dětem. Já s nimi mám trochu problém, že když je vezmu do ruky, přijdou mi ve srovnání se superfitkama příšerně těžké a neohebné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66773
25.4.16 19:18

@aanka0
Super botek je spousta. Superfity syn, ale vyrostl z nich do sirky. Jsou strasne uzke. Ted ma Ecca, ty jsou teda luxusni. Jeste jsem se rozhodovala jestli nekoupit DPK. Fare nejsou nic extra a zase naopak dost siroky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
25.4.16 19:21

Superfit porizuji synovi od jeho prvnich boticek, celorocni, zimni i sandalky, velka spokojenost, na uzkou nozicku idealni. Velmi doporucuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
25.4.16 19:30

Fare kupuji bačkorky, naprostá spokojenost, superfit boty a také spokojenost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková