Boty Superfit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59385
20.3.15 17:10

@Run 29? To má nějak velkou nohu ne? No taky zvažuju že asi se na klasické zimní vyprdnu, myslim že celoroční vyšší by jí stačili. Tady byl sníh max pár dní :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
20.3.15 17:14

@Markéta80 No teď jsem kupovala 28 :roll: V necelých třech a půl letech. Tak se spíš naopak bojím, že jí nebudou. Oni nevypadají velký, když si je obuje, tak v nich normálně chodí už teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
20.3.15 17:15

@Run náš mladej má 28 ve dvou letech :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
20.3.15 17:19
@Krrysa píše:
@Run náš mladej má 28 ve dvou letech :mrgreen:

taky dobrý :lol: u chlapa to zas tak nevadí. Já mám 42. A jsem celkem hubená a mám ráda „džegíny“ a ta noha k nim není zrovna moc roztomilá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
20.3.15 17:24

@Run taková ploutvička, no, ale zase tě neporazí vítr :mrgreen: :mrgreen: a nejlepší je, že on kromě toho, že jí má velkou, jí má tak širokou, že ho dostat do nějakejch bot je umění… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
14.5.15 21:54

Cus holky, tak my se se superfitkama loucime, na Tonika jsou uzke. Nevim zda se mu nozicka tak rozsirila nebo jsme je koupili spatne (pri zkouseni jsem se prodavacky ptala, zda mu neni uzka - kdyz stal na stelce, pry ne). Jenze dnes jsme byli v takove male obuvi, shanela jsem backurky a befado mu nebyly. Prodavacka se zhrozila ze ma superfitky, ma pry sirokou nozicku. Tak jsme sli jeste do jedne obuvy a tam jsme koupili backurky i nove pegresky. I ta dalsi prodavacka odsouhlasila, ze jsou mu uzke, otisky na stelce to dokazuji a me docvakly dalsi veci - spatne se nam obouvali a syn zacal stacet spicky k sobe.
Jinak jsme s nimi byla ale strasne spokojena, syn neni prasatko, takze jsou skoro bezudrzbove, pisek krasne zvladali, vypadali stale jako nove. Mela jsem z toho strach a super. Akorat se hodne rozvazovali, na to ze stali 1000,– tak ty tkanicky nic moc. Vydrzeli nam ani ne 2 mesice, budu je prodavat, nevite zda se da koupit nova stelka? Prodali by se tak urcite lip :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
14.5.15 22:03

@Sunrise Jak to dokazují ty otisky na stélce? Má prsty stlačené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
14.5.15 22:05

Malý jsou taky běžný Superfity úzký.. Nicméně že by kvůli tomu stáčel špičky se mi tak úplně nezdá. A na stélku bych se vyprdla, Superfity se prodávají dobře. A dělají i širší šířky, tak příště zkus ty. Pegres jsou docela zase docela tvrdé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
14.5.15 22:18

@Genovesa presne, jsou stlacene, je to dobre videt, protoze jak jsme botky nosili na pisek, je stelka obarvena. Ja to kdyztak zitra cvaknu a hodim sem fotku. Zkouseli jsme v obouch obchodech nozicku na stelku prikladat a ten malicek proste presahuje, do te botky se nema sanci pohodlne vejit. Kdyz jsme to udelali s Pegreskama, mel tam nadherne mista.
@Run uvidime zda staceni nozicek vymizi, muze to byt necim jinym, treba skoncime jeste na rehabkach. Ale ono fakt i to nazouvani, kdyz jsem vcera videla segru, jak nazouva synovcovi jeho celorocky, nozicka mu tam vplula hned. A ja vzdycky roztahnu boticku co to jde a pak Toniku Tlac!!! Proste mu ji tam musim narvat. Netvrdim ze jsou superfity spatne, ba naopak, jsou to lehounke promakane botky, ale syn ma na ten model co jsme koupili sirokou nohu. Ty nase pegresky se ohybaji krasne, to bylo prvni co jsme zkusila. Jsou sice trochu tezsi, ale To si myslim ze vadit nebude, syn ma ve 20 mesicich 12,5kg. Neni to zande tintitko, urcite je rozchodi. Mame je zkusit mit doma 20 minut na nozicce, protoze pry po 20 minutach se pozna zda boticka sedi a kdyby se cokoliv nezdalo mame prijet a botky vymenime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
14.5.15 22:20

@Sunrise Nám ještě na širokou nohu sedí Protetika. Jinak Superfitky prodáš v pohodě, zvlášť málo nošené, už bych do nich nic neinvestovala a hodila je na bazárek.

Příspěvek upraven 14.05.15 v 22:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
14.5.15 22:21

@Sunrise jo já ti věřím, já malé objednala celoroční Superfity naslepo a hned říkala, že jí tlačí - už jsou jí tři a půl, tak už to umí říct. Tak jsme koupili Essi - taky tužší, ale široké. Ale na zimní Superfity nedám dopustit. Má je každý rok, v životě nepromokly. Ani v loužích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
14.5.15 22:31

@Ivtcha no je fakt, ze bych to zkusit mohla. Holky za kolik je mam zkusit prodat? Za pulku? Tonik je nosil fakt jen 8 tydnu. Ale brali jsme je na pisek, coz je poznamenalo spis zevnitr :) Z venku jsou jako nove.
@Run PRESNE!!! Zimni superfity naprosto v pohode!!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
15.5.15 01:51

@Sunrise ahoj, tak já mám se superfitkami naprosto stejné zkušenosti jako ty… kupuji je pro dceru už tři roky a vždy v pohodě… jenže syn také nyní stáčí špičky k sobě… chodí v nich otřesně!!! v obchodě to tak nevypadalo, ale venku při delší chůzi už ano. Navíc mu za měsíc tolik porostla noha, že je má malé! a to měl nadměrek skoro 1,5cm - prostě jeh noha mě zradila :mrgreen:

Skoro bych řekla, že letošním modelům upravili střih…

Jedna rehabka mi doporučila boty Primigi… tak se na ně podívám.

Ty pegresy, Fare, Santé - to je vše stejná kategorie - jsou těžké… superfitka váží 100g, ale ty ostatní značky pod 160g nejdou… to se nezdá, ale je to opravdu rozdíl - a o pružnosti podrážky ani nemluvím… škody, že ty superfitky jsou tak úuzké - na to, jak jsou to super boty by v tomto mohly být vymakanější…

Ale sandálky kupuji jedině jejich - tyto - http://detska-obuv.heureka.cz/…-00011-44_2/ ony mají tu stélku akorát širokou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
15.5.15 01:56

To stáčení nožek je tutově botama… sn to v žádných nedělá, jen v superfitkách… a to jsem koupila ty nejširší… ale malíček mu na stélce také čouhá a stélka měří 6cm. Věděla jsem to při koupi, ale myslela jsem, že je nejdůležitější ta lehkost boty… chyba lávky…

@Sunrise Já je zkusím prodat za 500kč… je mi líto, ale budeme muset prodělat… 700nám za ně asi nikdo nedá :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
15.5.15 07:11

@3HE primigi jsme koupili úúplně náhodou letos, když neměli na sny v jeho velikosrti superfitky…a musím říct, jak stráášně mile překvapená z nich..celý kožený, i stélka, nádherně lehký a ohebný, pevná pata, fakt super!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková